~

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Armband som fångar blicken

Armband har under årtusenden fångat våra blickar och väckt vår beundran. Kvinnor har alltid drömt om vackra armband och lyckligtvis hittar du underbara drömarmband här hos Superlove. Armbandet är ett underbart smycke. Det följer dina handrörelser och understryker därmed din feminin elegans. När du väljer ett armband så visar du världen vem du är och din stil. Hitta ett armband som du älskar och använd det för att ge din outfit en extra raffinerad detalj. Hos Superlove har vi många vackra armband. Från det klassiska armbandet i guld till de finaste armbanden och armringarna i sterlingsilver. Du hittar även de mer bohemiska, flätade armbanden och snygga armband med berlocker och pärlor. Hos oss hittar du helt säkert ett armband som du kan förälska dig i. 

Gillar du armband i guld eller silver?

Är du galen i silver eller är du mer förtjust i guld? Silvret har ett svalt, elegant utseende, medan guld är mer gyllene och varmt. Det kan vara svårt att välja en favorit. Hos Superlove har vi lyckligtvis både armband i guld och silverarmband för kvinnor. En klassiker är kedjearmbandet och det består av små runda länkar som tillsammans bildar en vacker helhet. Länkarna kan vara av olika storlekar. Är länkarna små så upplevs armbandet som stilrent och smidigt, medan de stora länkarna skapar en cool och kraftfull look. Du hittar båda typerna av armband hos Pernille Corydon. Hon är en kunnig smyckes designer som vunnit kvinnors hjärtan över hela världen med sina förtrollande smycken till rimliga priser. Spännet på ett armband är också viktigt. Är spännet litet och elegant, eller är det iögonfallande och robust? Spännet bidrar till att skapa armbandets utseende. Vid vissa tillfällen är ett enda armband helt enkelt inte tillräckligt. För vissa kläder gäller begreppet "more is more".  Då bör du gå efter ett brett armband av guld eller silver med en riktig Wow-effekt. Det kan också vara en idé att sätta samman flera snygga armband som framhäver varandra och får din outfit till att se mer festlig och glamorös ut.

Förtrollande ädelstenar och pärlor

Vissa armband fås med gnistrande ädelstenar och glänsande pärlor. Kanske är pärlornas färger både snygga och lysande och skapar därmed en lyxig bohemisk look. Den typen av guldarmband för kvinnor är supersnygga tillsammans med en avslappnad vardags outfit och även läckra med ett business outfit, där armbandet låter dig stråla av slarvig elegans. Armband med berlocker är både klassiska och trendiga. De fina hängena skapar rörelse och reflekterar ljuset vackert. Det är lätt att se varför armband med berlocker är några av de mest populära armbanden. 

Hittade du inte exakt det armband som du letade efter? Då kan kanske våra många vackra halsband eller örhängen var något för dig? Vi har ett stort urval av smycken från några av världens mest populära smyckes designers som Scherning och Pico. Känner du för att se på något annat så kan de fina sjalarna från Beck Söndergaard vara något för dig. Deras sjalar har sedan 2003 hänryckt kunder över hela världen och vi är också stora fans här hos Superlove.

Armband

I vår webbshop hittar du det härligaste urvalet av vackra armband, armringar och berlocker för kvinnor. Letar du efter en gåva, eller vill du bara vill skämma bort dig själv, så kan du hitta inspiration bland våra fina armband från populära och kunniga smyckes designers som exempelvis Pernille Corydon, Pico, Scherning, Pendulum, Stine A, Maria Black och Enamel.

Det finns 27 produkter.

Visar 1-27 av 27 objekt
Aktiva filter

Pernille Corydon Armbånd, Bangkok, Sølv

Baspris 635 kr Pris 317 kr

Pernille Corydon, Alliance Armbånd, Sølv

Baspris 564 kr Pris 282 kr
Storlek : 60
Visar 1-27 av 27 objekt