Filtrera på

Basic Apparel kläder

Basic Apparel har sedan märket lanserades 2013 haft en viktig målsättning, nämligen att ta upp kampen med den enormt stora marknaden för ”fast fashion” för att i stället vara introducera och sprida ”slow fashion”. Det är anledningen till att Basic Apparel designar damkläder som kan användas om och om igen utan att gå ur mode. De plagg Basic Apparel formger passar in i vilken garderob som helst och blir aldrig omoderna. Deras design i snygga färger och mönster kans stylas upp eller ner och kan användas säsong efter säsong, oberoende av förbigående trender. Basic Apparel strävar efter att inte krångla till saker i onödan. Alla behöver basplagg i sina garderober och det är just vad Basic Apparel levererar – med häftig stil och toppkvalitet. Vi på Superlove älskar Basic Apparel eftersom de plagg de designar är så enkla och lättbegripliga. Den höga kvaliteten är pricken över i och innebär att man aldrig varken vill eller ska göra sig av med deras plagg eftersom de alltid kommer att kunna användas. Förutom att Basic Apparel har snygg design och att de satsar på hållbar produktion lägger de även stor vikt vid etik. Teamet bakom Basic Apparel besöker ofta sina producenter för att säkerställa att allt sker under bra och trygga förhållanden. Ännu en anledning till att vi på Superlove älskar Basic Apparel.

Basic Apparel stickat

Klänningar, byxor, toppar eller tröjor ¬– Basic Apparel har allt. Rena skandinaviska linjer har varit grunden för märket, och Basic Apparel har hela tiden stått för detta till hundra procent. Alla plagg är designade ner i minsta detalj och har dessutom vettiga priser som passar alla. Därför utmanar de marknaden för ”fast fashion” eftersom de plagg Basic Apparel designar går att använda om och om igen, år efter år, oavsett säsong eftersom de går att styla precis som man vill. Det är de perfekta basic-plagg vi alla behöver.

Alla behöver en vit t-shirt, men Basic Apparel har så mycket mer än så att erbjuda. Deras basic plagg får en twist av snygga färger och mönster som gör dem lätta att styla efter behov och som alltid kommer att vara på modet. Den höga kvaliteteten innebär att plaggen kan användas säsong efter säsong så att man inte behöver köpa nytt. Basic Apparel formger plagg som passar alla kroppsformer och det är alltid lätt att styla plaggen från Basic Apparel med det man redan har hemma – tack vare deras stilrena look. Därför behöver du aldrig tvivla på om du gör ett bra köp när du handlar deras kläder här hos Superlove. Basic Apparels filosofi är nämligen att deras kläder ska passa i vilken garderob som helst. Så ta för er av deras vackra, enkla och skandinaviska design, som garanterat kommer att passa in era garderober många år framåt.

Basic Apparel

Basic Apparel har som sin mission att skapa riktigt bra och basic plagg som kan användas av alla åldersgrupper utan hänsyn till övergående trender. Kläder från Basic Apparel ska vara en motvikt till snabbt skiftande modetrender och till köp och släng-kulturen. Basic Apparel skapar dina nya favoritplagg – som du kan använda om och om igen genom skiftande säsonger. Ett märke som perfekt svarar mot våra värderingar.

Det finns 91 produkter.

Visar 1-39 av 91 objekt
Aktiva filter

Basic Apparel Kofta, Claudine Long Cardigan, Cameo

Pris 1 327 kr
Storlek : XS S M L

Basic Apparel Väst, Claudine, Cameo

Pris 1 000 kr
Storlek : S M L

Basic Apparel Stickat, Pelucia T-neck, Light Grey Mel

Pris 1 593 kr
Storlek : XS S M L

Basic Apparel Sovmask, Juno Sleeping Mask, Amphora

Pris 173 kr

Basic Apparel Byxor, Juno PJ, Amphora

Pris 527 kr
Storlek : S M L XL

Basic Apparel Skjorta, Juno PJ, Amphora

Pris 467 kr
Storlek : S M L XL

Basic Apparel Sovmask, Juno Sleeping Mask, Birch

Pris 173 kr

Basic Apparel Byxor, Juno PJ, Birch

Pris 527 kr
Storlek : S M L XL

Basic Apparel Skjorta, Juno PJ, Birch

Pris 467 kr
Storlek : S M L XL

Basic Apparel Jacka, Louisa, Roasted Pecan

Pris 927 kr
Storlek : S M L XL

Basic Apparel Väst, Louisa, Svart

Pris 793 kr
Storlek : S M L XL

Basic Apparel Väst, Louisa Short, Roasted Pecan

Pris 660 kr
Storlek : S M L XL

Basic Apparel Skjorta, Vilde Loose, Blackened Pearl

Pris 927 kr
Storlek : XS M L

Basic Apparel Klänning, Vilde Loose Shirt Dress, Blackened

Pris 1 060 kr
Storlek : M

Basic Apparel Skjorta, Vilde Loose Shirt, Dried Sage

Pris 927 kr
Storlek : L XL

Basic Apparel T-shirt, Ludmilla LS, Blackened Pearl

Pris 393 kr
Storlek : S L XL
Visar 1-39 av 91 objekt