~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Sedan 2003 har det danska märket BeckSöndergaard producerat snygga accessoarer i glada färger och spännande design. De har fått succe med allt från scarfar, glitterstrumpor, halsdukar, hårscarf, handskar, hårspännen, sjalar, väskor, till kimonos, som alla har sin helt unika design. Det störtgillar vi på Superlove, och därför är BeckSöndergaard ett märke du alltid hittar i shoppen.

Detta danska designermärke strävar efter att kombinera trender med innovativ tankegång, och att skapa personliga och unika varor som uppskattas och älskas. De satsar mycket på att använda material av bra kvalitet, till exempel siden, ull, kashmir och ålskinn, men samtidigt tillhör BeckSondergaard en överkomlig prisgrupp. När du shoppar BeckSöndergaard får du därmed dansk design av hög kvalitet till vettigt pris, och det om något är ett recept på deras framgång. Märket säljs i över imponerande 18 länder, och som du förstår är det ett megapopulärt märke världen över.

Detta gör en BeckSöndergaard scarf speciell

De tre nyckelord som BeckSöndergaard går efter är oväntat, lekfullt och färgstarkt, och det är svårt att komma på bättre ord att beskriva deras scarfar, halsdukar och sjalar med. Det som är signifikant för en BeckSöndergaard scarf är de spännande prints och mönster i ofta starka och glada färger. En BeckSöndergaard scarf kompletterar och binder samman din outfit, och du går lätt att kombinera med olika stilar och outfits.

Väljer du en BeckSöndergaard scarf får du dessutom en accessoar av hållbara och lyxiga material, som siden, ull, bomull eller kashmir. De färgglada scarfarna är lätta att kombinera och plocka upp särskilda färger som går igen i din outfit, och du kan lätt sätta samman en enhetlig, elegant och snygg stil. I Beck Söndergaards sortiment hittar du både scarfar i klassiska mönster med stjärnor och enfärgade scarfar, vilka vi alltid strävar efter att ha på lager. Gillar du att ha scarf i håret finns även detta i utbudet. BeckSöndergaard scarfar finns också alla möjliga och omöjliga sorters print, som när de knyts skapar en underbar mix av färger och mönster.

Oavsett om du väljer en BeckSöndergaard sjal, scarf, eller halsduk så kan du räkna med att de tillför det lilla extra. I deras sortiment ingår också vantar, handskar och mössor i samma stil, så vill du gå all in är det lätt att hitta tillbehör som matchar.

Avslappnat snygg i en BeckSöndergaard kimono

När vi talar BeckSöndergaard måste vi ju givetvis gå in på deras vackra kimonos! Läckra, spännande mönster i underbara färger med ljuvligt behaglig passform som kan regleras med knytband i midjan. En BeckSöndergaard kimono kan både tillföra lyx och flärd till din outfit, eller kombineras som en snygg accessoar du tar på när det är lite kyligt. Du kan likaledes bära den som klänning. Vissa kimonos är öppna, andra är tänkta att hållas på plats med ett knytband, några är långa och några är kortare. Som du förstår finns det en BeckSöndergaard kimono för varje tillfälle.

Bästa accessoaren - En BeckSöndergaard väska

En annan väldigt populär accessoar från märket är deras väskor. Du kan välja mellan handväskor, axelremsväskor, tote bag, clutches, shopping bags samt midjeväskor som är helt rätt i tiden. Även här är det en härlig mix av färger och mönster och spännande material - tänk allt från bling bling till stilrena väskor. Det finns mycket att välja på! Det ska också sägas att en Becksöndergaard väska är lite av ett statementtillbehör som står gott på egna ben. De är oerhört vackra som de är och är således en perfekt accessoar som ger det lilla extra.

Väskband från BeckSöndergaard

Ytterligare en smart grej märket har adderat till sin kollektion är snygga väskband, som gör att när du har lust kan förnya din väska på nolltid. Dessa väskband har snygga detaljer och läckra färger, och du knäpper enkelt på dem med en karbinhake. Räkna med att hitta denna snygga accessoar från BeckSöndergard i vårt sortiment.

BeckSöndergaard

Det är vänninorna Lis Beck och Anna Søndergaard som står bakom det danska favoritmärket BeckSöndergaard, som skapar snygga accessoarer till stilmedvetna kvinnor. BeckSöndergaard är kända för sina fantastiska accessoarer i lekfull design med handtryckta prints, fina mönster, läckra färgkombinationer och spännande materialval. Sedan starten 2003 har märket växt exponentiellt, och i deras sortiment ingår utöver de populära BeckSöndergaard scarfs nu även modetillbehör, skor och damkläder.

Det finns 47 produkter.

Visar 1-47 av 47 objekt
Aktiva filter

Becksöndergaard Halsduk, Crystal Edition, Bright Blå

Pris 952 kr

Beck Söndergaard Basker, Flavia Beret, Greener Pastures

Pris 465 kr
Storlek : One Size

Beck Söndergaard Basker, Flavia Beret, Svart

Pris 465 kr
Storlek : One Size

Beck Söndergaard Basker, Flavia Beret, Dazzling Blå

Pris 465 kr
Storlek : One Size

Becksöndergaard Kimono, Lola Liberte, Multi Color

Baspris 1 262 kr Pris 631 kr
Storlek : S L

Becksöndergaard Baddräkt, Striba Bly Frill, Lola Bly Frill, Multi Color

Baspris 839 kr Pris 419 kr
Storlek : S M XL

Becksöndergaard Väska, Maisie Mattea, Strawberry Cream

Baspris 557 kr Pris 334 kr

Becksöndergaard Baddräkt, Fae Billi, Black

Baspris 839 kr Pris 419 kr
Storlek : M XL

Becksöndergaard Baddräkt, Striba Bly Frill, Maritime Blue

Baspris 839 kr Pris 419 kr
Storlek : S

Beck Söndergaard Sminkväska, Dot Mini Malin, Peach Whip

Baspris 416 kr Pris 208 kr

Beck Söndergaard Munskydd, Multi Mix 2

Baspris 212 kr Pris 106 kr

Beck Söndergaard Munskydd, Multi Mix 3

Baspris 212 kr Pris 106 kr

Beck Söndergaard Munskydd, Multi Mix 6

Baspris 212 kr Pris 106 kr
Visar 1-47 av 47 objekt