Filtrera på

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Birkenstock

Det tyska skomärket Birkenstock grundades redan 1774 då skomakaren Johan Adam Birkenstock började tillverka de karakteristiska sandaler som vi numera ser överallt som en självklar ingrediens i dagens modebild. Birkenstock är idag ett av Europas mest erkända märken, vilket i hög grad har medverkat till att sätta tysk skodesign på kartan. Sandalerna har med sina bekväma och revolutionerande sulor gjort märket otroligt populärt. Med sin avslappnade design har sandalerna också blivit allt mer trendiga i modekretsar och ett självklart inslag i gatubilden tack vare att de kan göra vilken som helst outfit mera casual.

Ett 220 år gammalt skomärke

Birkenstock är på flera sätt ett historiskt skomärke och ett märke som har hållit fast i sin tradition att formge och tillverka komfortabla skor och sandaler. Grundandet av märket baserades på skomakaren Johan Adam Birkenstocks insikter och kunskaper om hur viktigt det är att skapa så bra villkor för fötterna som det överhuvudtaget går. Sitter skor eller sandaler dåligt kan det på sikt få allvarliga följder för såväl fötter som för hållningen. Birkenstocks sandaler har sedermera blivit väldigt populära i modekretsar, vilket har lett till att märket blivit ett av Europas största och mest väletablerade märken.

Vårt urval av Birkenstock sandaler

Med Superloves sortiment av Birkenstock har du möjlighet att ta del av bra erbjudanden på sandaler från detta kända märke som kombinerar design och kvalitet på bästa sätt. Det gäller till exempel kända modeller som Arizona och Gizeh, som du kan hitta i vårt sortiment och som båda tillverkas av läder med innersulor av naturkork. Och eftersom vi erbjuder ett brett sortiment av sandaler och skor från Birkenstock till extrapriser du kan göra ett riktigt bra köp.

Birkenstock

Det tyska märket Birkenstock har en historia som går mer än 230 år tillbaka. Birkenstocks långa erfarenhet av att tillverka sandaler gör dem till experter på det som är bra för dina fötter. Sandalerna har stötdämpande sulor, där yttersulan är av gummi medan innersulorna är anatomiskt utformade för att ge högsta tänkbara komfort.

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt
Aktiva filter

Birkenstock Sandaler, Gizeh, Mokka

Baspris 1 000 kr Pris 700 kr
Storlek : 40 41
Visar 1-5 av 5 objekt