~

Filtrera på

Färg

Färg

Den helt rätta bordslampan

Bordslampor ska inte bara ge ljus. De får även se bra ut och vara praktiska. Innan du köper en bordslampa så är den första frågan du bör ställa dig själv - vad är syftet med lampan? Är det en bordslampa till ett skrivbord? Eller en bordslampa till en läshörna? Eller kanske en bordslampa till något helt annat? Är det en lampa till skrivbordet eller läshörnet så är det viktigt att lampan kan justeras. På så sätt kan du nämligen vara säker på att ljuset från lampan får rätt vinkel. Först därefter ska du börja överväga vilken typ av stil som lampan ska ha. Ska det vara en lampa med ett diskret uttryck? Eller ska det vara en lampa som fångar blicken och bidrar till rummets karaktär? Ska det vara en ganska liten bordlampa eller ska det vara en något större modell? Lägg lite tid på att överväga sakerna så att du förstår mer om vilken typ av lampa som är den helt rätta för ditt hem.

Ska det vara en modern eller klassisk bordslampa?

Lyckligtvis finns det en hel del snygga bordslampor på marknaden och här hos Superlove har vi lagt vår energi på att välja ut några av de allra bästa till vår webbshop. Vi har exempelvis härliga retro bordslampor av metall. Du hittar också bordslampor i glada färger som tomatrött och blått. Naturligtvis finns det också lampor i mer neutrala toner för att du enkelt ska kunna hitta bordslampan som passar perfekt till ditt hem. Några av våra lampor har en härlig vintagelook, andra är klassiska bordslampor och sedan modernare bordslampor. De flesta av lamporna kan enkelt justeras för att du snabbt ska kunna ställa in perfekt höjd och vinkel. Det görs vanligtvis med två så kallade fjärilsskruvar. Det är så enkelt att alla kan fixa det. Ljuset som våra lampor kastar är viktigt. Både för oss och våra kunder. Därför testar vi alltid våra bordslampor för att garantera att de avger det bästa ljuset. Flera av våra lampor har perforerade kanter och skapar därmed en mild ljuseffekt som är mycket vacker och mysig.

Snygga bordslampor av bra kvalitet

Hos Superlove värdesätter vi kvalitet. Du upplever därför att våra leverantörer har i hög grad varit uppmärksamma på detaljer och kvalitet. Det är nämligen de små sakerna som gör den stora skillnaden. Det kan vara den genomtänkta lilla metallkanten eller en läcker finish. Detaljer, som att en skärm kan vridas 345 ° och därmed göra det möjligt att utnyttja ljuset optimalt, väger också tungt när vi väljer modeller. Vi tänker noga på vilken typ av bordslampa som är perfekt för kontoret, sovrummet, soffhörnet och läshörnet. Färgerna är också viktiga och därför har vi sett till att ha lampor i ett brett spektrum av färger från mjuka pasteller till metallic till exploderande färger. Designmässigt spänner våra lampor sig från stilrent, nordiskt designade lampor till en charmig retrostil. Vi har också moderna bordslampor med många fina designdetaljer. Därmed kan du alltid hitta den perfekta drömlampan för ditt hem.

Se även vårt stora och vackra utbud av vägglampor, golvlampor och taklampor.

Bordslampor

De säger att rätt belysning skapar hemtrevnaden i ett hem. Och här oss Superlove kan vi bara hålla med om det. Därför har vi noggrant valt ut ett antal snygga bordslampor i vacker design och hög kvalitet. Lampor i färger som svart, blått och grått som ser bra ut och samtidigt kastar ett behagligt ljus i rummet.

Det finns 22 produkter.

Visar 1-22 av 22 objekt
Aktiva filter

Superliving Bordslampa, Bubble, Dark Green

Baspris 1 058 kr Pris 635 kr

Superliving Bordslampa, Bubble, Dark Blue

Baspris 1 058 kr Pris 635 kr

Superliving Bordslampa, Bubble, Real Black

Baspris 1 058 kr Pris 635 kr
Visar 1-22 av 22 objekt