~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Byxor

Hos Superlove ser vi alltid att ha ett bra utbud av byxor för kvinnor som passar alla tillfällen. Oavsett om du behöver det perfekta paret jeans, ett par bekväma träningsbyxor, ett snyggt par leggings, ett par tidlösa kostymbyxor, ett par sommarshorts eller kanske nya yogabyxor, så det är värt att titta förbi Superlove och se vad vi har i lagret av snygga, svarta byxor från de bästa märkena.

 

Inflytelserika danska märken 

Vi har noggrant valt ut märken som vi anser kan ge dig den bästa designen, uttrycket och inte minst komforten och kvaliteten. Vårt utbud av märken är danska designmärken som alla och envar har några fantastiska produkter och en stark grundkänsla som i sin tur innebär att vi hos Superlove är stolta över att ha just de här varumärkena i vårt sortimentet. Här hittar du bland annat: Mos Mosh, PBONümphModström, Mads Nørgaard, Basic Apparel, Hunkøn, Soft Rebels, MinusDanefæ, Six Ames, And Less och många fler. 

Våra märken har också valts ut med en särskild åtanke på miljö och slow fashion. Därför säljer vi byxor som vi anser har rätt hållbarhet och därmed gör det möjligt för dig att behålla dem under flera år.

 

Många sätt att uttrycka sig på

Byxor är ett klädesplagg som allt efter typen av byxor du fått tag på ser till att du kan uttrycka dig på många olika sätt. 

Får många år sedan var byxor endast avsedda för män och om en kvinna bar byxor var det ytterst oanständigt. Men nu har det perfekta paret byxor blivit dagens kvinnors käraste ägodel och vi kan tillbringa många år på att hitta de helt perfekta byxorna som passar vår figur och stil. 

Jeans är förmodligen den typ av byxor som människor lägger mest tid på att leta efter, trots att de är ett måste, och förmodligen har alla kvinnor som minst ett par jeans i sin garderob. Därför har vi hos Superlove naturligtvis också hittat vårt svar på de perfekta jeansen som vi tycker passar åt de flesta kvinnorna. Dessa utvecklats bland annat av Mos Mosh som har sett till att man får en bra passform utan att känna sig begränsad. En feminin look och en design som inte går ur modet. Jeans kan stajlas på många olika sätt och du kan använda dem oavsett om du ska ta en tur till sommarhuset eller gå på fest.

De perfekta kostymliknande byxorna har efterhand också blivit ett måste i de flesta kvinnors garderober. Exakt den här typen av byxor ser till att du kan se extremt chic ut, eftersom de förbinds i hög grad med ett skräddarsytt mode, men du kan fortfarande känna dig bekväm på grund av den ofta bredare vidd i benen. De här byxorna kan stajlas på ett nedtonat sätt, men är också de viktigaste plaggen för en mer affärspräglad look tillsammans med en blazer eller med slits för en mer skräddarsydd look. Trots att den här typen av byxor är mycket tidlös och under många år har varit populära hos den stilmedvetna kvinnan, har de bara blivit mycket mer moderna under det senaste året, i synnerhet också bland den yngre målgruppen. 

Ett par bra och bekväma joggingbyxor är också en nödvändighet för de flesta. De har blivit några av våra bästa vänner när vi kommer hem från jobbet, ska till sommarstugan eller exempelvis på en flygresa. I själva verket har vi blivit så glada för joggingbyxor att vi helst inte vill ta av dem. Vi vill ha dem på hela tiden - om möjligt. Därför har det också blivit populärt att klä sig i en form av "joggingbyxor i förklädnad" som ofta påminner något mer om kostymbyxor, men av ett aningen mer mjukt material och med resår i midjan som exempelvis jerseybyxor. Joggingbyxan har på många sätt blivit mer allsidig och bekvämare än tidigare.

Leggings är en helt annan typ av byxor som under många år associerades med 80- och 90-talet. Nu har leggings fått en mer praktisk funktion. Vissa använder dem som byxor i sig själv, medan andra använder dem för att ha något under en klänning för en varmare eller mer bekväm look. Andra använder också leggings som ett mer aktivt klädesplagg som exempelvis yogabyxor eller joggingbyxor och därför utvecklas det även leggings enbart för dessa syften. 

Under de varma månaderna eller i semesterbagaget kan vi knappast undvara ett par shorts. Denna avkortade typ av byxor fås också i en mängd olika stilar som kompletterar olika former av uttryck. I stort sett finns alla typer av byxor i en shortsmodell. Oavsett om du är typen som älskar dina chinos och jeansshorts, eller känner dig mycket mer hemma i ett par snygga bermudashorts, kan du förmodligen hitta några shorts som passar just dig och din personliga stil.

Byxor dam

Läckra byxor är essentiella i alla garderober. Hos Superlove har vi ett fantastiskt utbud av både jeansleggings, shorts och klassisk och mysiga. Vi säljer byxor från bland annat Modström, Mads Nørgaard, Nümph och Mos Mosh.

Det finns 61 produkter.

Visar 1-60 av 61 objekt
Aktiva filter

Nümph Byxor, Nupil, Cherry Tomato

Pris 698 kr
Storlek : 36 38 40 42

Nümph Byxor, Nuronja, Oyster Gray

Pris 917 kr
Storlek : 34 36 38 40 42

Mos Mosh Byxor, Abbey Night, Blue Spruce

Baspris 1 262 kr Pris 883 kr
Storlek : 42

Mads Nørgaard Byxor, Perolla Recycled Sportina, Magical Forest

Pris 1 199 kr
Storlek : S M L XL

Hunkøn Byxor, Pixi, Funfetti Art Print

Baspris 1 685 kr Pris 842 kr
Storlek : L

Basic Apparel Shorts, Tilde, Black

Pris 698 kr
Storlek : M L XL XXL

Hunkøn Shorts, Naomi, Yellow

Baspris 1 403 kr Pris 701 kr
Storlek : S M

Hunkøn Byxor, Augusta Trousers, Marigold

Baspris 1 121 kr Pris 560 kr
Storlek : S

Hunkøn Byxor, Pallas, Lavender

Baspris 1 121 kr Pris 560 kr
Storlek : M

Hunkøn Byxor, Pallas, Yellow

Baspris 1 121 kr Pris 560 kr
Storlek : XS L

Basic Apparel Shorts, Tilde, Sierra

Pris 698 kr
Storlek : S M L XL

PBO Byxor, Derek, Navy

Baspris 1 685 kr Pris 1 011 kr
Storlek : 40 42

Hunkøn Byxor, Cassiopeia, Summer Sky Art Print

Baspris 1 403 kr Pris 701 kr
Storlek : S

Hunkøn Byxor, Halo, Fluent Art Print

Baspris 1 403 kr Pris 701 kr
Storlek : S

PBO Byxor, Mira, Desert Rose

Baspris 1 262 kr Pris 631 kr
Storlek : 42

Mos Mosh Jeans, Naomi Cover 30', Dark Blue

Pris 1 121 kr
Storlek : 28 29

Basic Apparel Leggings, Ludmilla, Black/Amphora

Baspris 698 kr Pris 419 kr
Storlek : S M XL

Modström Overall, Krystal Padded Jumpsuit, Black

Baspris 1 403 kr Pris 701 kr
Storlek : S

Mos Mosh Jeans, Alli Cover, Dark Blue

Pris 1 121 kr
Storlek : 28 29 30

Nümph Shorts, Florida, Bright White

Baspris 557 kr Pris 278 kr
Storlek : 34

Mads Nørgaard Byxor, Pirla Sportina, Black

Pris 1 199 kr
Storlek : XL

Mads Nørgaard Byxor, Perolla, Black

Pris 1 058 kr
Storlek : M L XL
Visar 1-60 av 61 objekt