~

Se fram emot Black Friday 2022 hos Superlove!

Vi ger dig några av de bästa Black Friday-erbjudanden på märkeskläder och accessoarer du kommer att hitta. Vi väljer alltid ut de det bästa för dig som älskar mode. Och under Black Friday får du så låga priser att du utan problem kan förnya garderoben med mode som inspirerar dig varje dag.

.

Skriv in i kalendern nu

När är det Black Friday? Black Friday infaller alltid dagen efter den 4. torsdagen i november, alltså dagen efter Thanksgiving i USA. De senaste 16 åren har Black Friday varit den i särklass största shoppingdagen i USA och denna dag fylls både gator och webbutiker av köpsugna kunder.

I Danmark och Sverige har vi de senaste fem åren hakat på Black Friday så att det också blivit en av de viktigaste inköpsdagarna i våra länder.

Årets Black Friday infaller den 25. november 2022. Men hos oss fortsätter Black Friday hela helgen till och med den 27. november 2022.

Vi börjar festen redan klockan 20.00 den 24. november med de häftigaste erbjudanden på Black Friday-mode du kan tänka dig.

.

Köp julklapparna under Black Friday

De fina erbjudanden som ges under Black Friday blir också startskottet för årets julhandel eftersom du kan passa på att hitta julklappar till fantastiska priser.

Vi byter julklappar fram till den 7. januari 2023 och endast mot visning av faktura!

Vi på Superlove väljer hela året ut våra favoriter bland kollektionerna hos modemärken som NümphLollys Laundry, ModströmMads Nørgaard och många fler. Och under Black Friday fåt du extra bra priser på våra handplockade modefavoriter.

Letar du efter julklapp till din fru, flickvän, mamma eller dotter? Då hittar du riktigt bra presenttips i vårt sortiment. Till exempel halsdukar från Beck Söndergaard, koftor och cardigans från  Minus, lampor från Superliving– alla med nordisk design. Plus naturligtvis mycket annat.

OBS: Vi slår inte in presenter som köps i samband med Black Friday.

Skäm bort dig själv under Black Friday

Black Friday ska såklart inte bara handla om att köpa julklappar till bra priser – du ska också kunna hitta något du själv önskar dig!

Vi på Superlove är måna om att sätta ihop fantastiska Black Friday-erbjudanden för märkeskläder, accessoarer och interiör så att du ar möjlighet att skämma bort dig själv en smula. På det sättet blir Black Friday också ett tillfälle att till exempel köpa din drömklänning som en julklapp till dig själv med just den rabatt du behöver för att passa din budget.

.

Få inspiration till att handla dina märkeskläder på Black Friday redan nu

Du kan redan nu gå på upptäcktsfärd i vårt stora urval av handplockade varor från de bästa märkena. Så om du är lite extra smart gör du upp en liten lista på sådant du kan tänka dig att köpa när det blir Black Friday så att du vet vad du ska slå till på när dagen kommer. På det sättet kan du spara tid, och genom att lägga det du vill ha i varukorgen redan nu kan du undvika att det hinner bli utsålt.

.

Nedräkning till rean

Eftersom vi på Superlove inte vill vänta med att kunna hjälpa dig har vi redan börjat nedräkningen till de många erbjudanden du kommer att få under Black Friday.

Och kan du inte vänta med att förnya din garderob till den 25. november hittar du redan nu bra erbjudanden på vår reasida.