~

Byte

Vill du byta en vara till en annan färg eller storlek måste du lägga en ny beställning.

Retur

Du har alltid en 14 dagars ångerrätt när du handlar på Superlove.se, undtaget presentkort. Ångerrätten gäller från dagen efter du har hämtat ut din beställning. Av hygieniska skäl kan du inte lämna tillbaka underkläder och badkläder.

Varor som har betalats med tillgodokvitto eller presentkort kan returneras, dock ersätter vi dig med ett nytt tillgodokvitto/presentkort.

Ångrar du ditt köp genom att inte hämta ut det tar vi 150 kr i hanteringsavgift. Denna avgift läggs på vid kreditering.

Du står själv för returkostnaden, och du skickar paketet till oss med valfri metod. 

Krav vid retur

Ångerrätten kan bara utnyttjas fullt ut om varan returneras i ursprungligt skick. Detta innebär att varorna ska returneras i oskadat och oanvänt skick utan slitage och fläckar, med tillhörande originalförpackning samt prislapp och etiketter. Om detta inte upprätthålls kan Superlove.se göra ett prisavdrag på upp till 100% för värdeminskning, då produkten har minskat i försäljningsvärde. 

Din fulla ångerrätt försvinner om du använder varan på ett sätt som uppenbart nedsätter dess värde – exempelvis om den luktar rök eller parfym, har fläckar, eller om delar av varan, förpackningen eller prislapp och etiketter är skadade eller saknas.

Så returnerar du

Om du vill ångra ditt köp och returnera en eller flera varor, ska du inom 14 dagar från det att du har mottagit dem meddela oss via mail, så vi vet att varorna är på väg och att det är du som har skickat dem. 

Kontakta oss genom att skicka ett mail till [email protected] I ditt mail ska du ange ditt namn, telefonnummer och adress, vilka varor du vill returnera, ditt ordernummer, när du beställde och när du hämtade ut dina varor. Ange även denna information i paketet du skickar till oss, så vi vet att det är ditt paket vi har fått i retur.

Den eller de varor du skickar tillbaka ska vara oss tillhanda senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill returnera dem. Du står själv för returkostnaden, och du skickar paketet till oss med valfri metod. 

Det är ditt ansvar att se till att varan är säkert inpackad, och du ansvarar för varan fram tills att vi mottager den. Vi rekommenderar därför att du väljer en metod där paketet är försäkrat, bland annat PostNord erbjuder en sådan tjänst.

Packa in varorna ordentligt, och skicka dina returvaror till adressen:

 

Superlove ApS

Nørregade 45

DK-1165 København K

DANMARK          

 

Notera att vi inte tar emot försändelser som skickas med postförskott.

Köp av returfraktsedeln

Du måste betala frakten för varor som returneras eller byts ut. Behöver du köpa en returfraktsedeln har vi gjort det billigare för dig med en postetikett för 87,50 SEK som du hittar här:

button_returlabel_1_.png


Varan skickas till: Superlove, Nørregade 45, 1165 København K, Danmark.
Kom ihåg att bifoga fullständig information i paketet - till exempel kopia av faktura och retursedel samt namn och kontaktuppgifter.

Pengar tillbaka 

Om du ångrar ditt köp får du dina pengar tillbaka. Vi ersätter dig även för fraktkostnaden om du återlämnar alla varor du har köpt (om du vid köpet betalade frakt). Notera att om du bara returnerar några av varorna du har köpt, återbetalar vi inte fraktkostnaden. Returkostnaden står du själv för.

Beloppet för varorna du lämnar tillbaka överförs till det kort/bankkonto du använde till att betala produkterna med, och detta först när vi har mottagit returvarorna och kontrollerat att de lever upp till villkoren. 

När vi har godkänt returen tar det vanligtvis fyra till fem vardagar tills du har fått tillbaka pengarna på ditt konto, beroende på vilken bank du har. 

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer och du kan läsa mer om ångerrätt på Konsumentverkets hemsida: www.konsumentverket.se samt på www.konsumenteuropa.se.