~

kundeklub

Dina fördelar

  • Spara 10 % på alla beställningar när du köper varor för fullpris i webbshoppen.
  • Få överblick över tidigare beställningar.
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev för inspiration, unika erbjudanden och rabatter.
  • Bli den första som får besked om våra utförsäljningar.

Låter detta som något för dig så ska du med i vår kundklubb nu!

Det kostar inte ett öre och du sparar pengar varje gång du handlar hos oss på nätet. Du kan avsluta ditt medlemskap när som helst.

När du har registrerat dig och skapat din inloggning så dras 10 % automatiskt av på varor för normalpris på ALLA beställningar.

Villkor:

Det är viktigt att du har läst och förstått villkoren för vår kundklubb innan du säger ja och registrerar dig. Du måste ju veta vad du säger ja till.
Det kostar ingenting att vara medlem i Superloves kundklubb. Du sparar till och med pengar VARJE gång som du shoppar hos oss på nätet! När du registrerar dig så ger du ditt samtycke till att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig för att uppdatera dig om det senaste modet och inspirera dig med tips och tricks inom styling. Därutöver får du även andra unika fördelar som exklusiva erbjudanden, rabatter och information om säsongens nyheter innan alla andra.

Tänk på att du måste registrera dig till vår kundklubb innan du påbörjar ditt köp om du vill använda rabatten på beställningen.

Kundservice:

Om du får problem vid registrering eller har andra frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon: 08 550 026 35 eller e-post: [email protected]

Avsluta ditt medlemskap i kundklubben:

Om du inte längre vill vara medlem i vår kundklubb och motta vårt nyhetsbrev så kan du återkalla ditt samtycke när som helst.
Längst ner i vårt nyhetsbrev klickar du "avsluta nyhetsbrev" för att radera ditt konto. Tänk på att rätten till alla förmåner i våra kundklubb bortfaller samtidigt.