~

Hej! Välkommen till Superlove, en webbutik fylld med kläder, skor och accessoarer från både stora och små skandinaviska märken, såväl som inredning och fina ting till hemmet.

Vi som står bakom Superlove heter Anette och Jesper. Vi är ett gift par med lång erfarenhet av modevärlden och som designers, och vi har en utpräglad förkärlek till färg och mönster, vilket har blivit en röd tråd genom hela sortimentet. Gillar du att fylla din garderob med färgglada basplagg och mönstrade festklänningar är det alltså ett säkert kort att klicka in på Superlove.se!

Den första Superlovebutiken öppnade vi 2006 i centrala Köpenhamn, och med hjälp av ett dedikerat och kreativt team har företaget växt, så vi även kunnat öppna en till butik i Köpenhamn. Utöver shopping i Köpenhamn erbjuder vi samma sortiment med damkläder och inredning på nätet, både i Danmark och Sverige.

I Superloves sortiment hittar du märken från flera stora skandinaviska märken, men främst dansk design. Det är Anette och butikscheferna som står för inköpen, vilket innebär att du hittar noga utvalda plagg inom det senaste för mode till kvinnor, med snygg design och genomtänkta passformer. Perfekt när du vill komplettera din garderob med något som inte kommer från en kedja. Klicka runt, köp hem och testa det som faller dig i smaken.

Vill du ge ris eller ros, har du frågor eller behöver rådgivning kring storlekar eller passform är vi bara ett mail bort. Vi finns på plats och svarar alla vardagar. :) Du kan också kontakta oss på Instagram och Facebook, som för övigt är fullspäckade med inspiration!

Bästa hälsningar från Köpenhamn,
/Anette, Jesper och Superlove-teamet

Mail: [email protected]
Telefon: 08 550 026 35
Facebook:
@superlove.se
Instagram:
@superlove.se