Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Danefæ

Danefae är ett danskt klädmärke som har gjort sig kända för sina regnjackor, skaljackor, vindjackor, varma vinterjackor såväl som snygga vårjackor och höstjackor. Och nog tusan behöver inte jackor alltid vara svarta och tråkiga! Danefaes jackor kännetecknas vid sina glada färger, lekfulla mönster, fantastiska, tekniska material samt sköna passform. De lyfter humöret alla grådassiga regndagar vi har om året, och vi kan varmt rekommendera dig att hitta en glädjespridare bland Danefaes alla vind och vattentäta jackor.

Mycket för pengarna med en Danefae regnkappa

Vi går rakt på sak och konstaterar att Danefaes regnkappor är riktigt bra ur alla perspektiv. De har en enkel och funktionell design och de är helt vattentäta tack vare bra material och tejpade sömmar. De håller toppkvalitet och du väljer mellan flera olika modeller i fina utföranden. Här på Superlove hittar du något oavsett om du känner för en stilren, gul regnjacka, eller en feminin, mönstrad Danefae regnkappa i glada färger.

Väljer du till exempel Danefae Vesterhav får du en vind och vattentät jacka till dam i sportig stil som garanterat håller dig torr. Det är nämligen den mest vattentäta jacka i hela Danefaes sortiment. Man mäter om en regnjacka är vattentät genom att testa hur stort vattentryck jackan tål på en kvadratcentimeter. Mer specifikt talar man om vattenpelare, vilket är en teknisk benämning på hur många millimeter en kvadratmeter av tyget tål innan det släpper igenom fukt.

Gränsen för vad som får kallas för en vattentät jacka går vid 2000 millimeter, men det beror såklart på i vilket väder du använder den i. Danefae Vesterhav tål så mycket som 10000 millimeter, och som du förstår är det en exceptionell regnjacka av bästa kvalitet.

Viktigt att påpeka är att jackan, precis som alla Danefaes regnkappor, är gjort av ett material som andas så kan röra dig utan att det bildas kondens innanför så du blir svettig. Vesterhav är tunn och skön att ha på, och bäst av allt är att det är en billig regnjacka som ger dig oerhört mycket värde för pengarna.

Fodrad regnjacka

Är du ute efter en fodrad regnjacka finns det gott om alternativ i Danefaes sortiment. Nästan alla jackor från märket är vattentäta, och många av dem har foder och fyllning. Hur varm vill du att regnjackan ska vara?

Väljer du till exempel Danefae Inge för du en midseasonjacka som funkar finfint till både vår, sommar och höst, och den kan definitivt klassas som en fodrad regnjacka. Jackan Inge är en bästsäljare och en modell som återkommer år efter år. Jackan är vattentät, vindtät och den andas. Finns också som vinterjacka, vilket för oss till att alla Danefaes vinterjackor vi har i sortimentet fyller funktionen som fodrad regnjacka. De har alla vattenavvisande material som tål mycket höga vattentryck, och de är vindtäta.

Till exempel modellen Danefae Bornholm är en fodrad regnjacka till för att användas på vintern, som håller både dig torr från både snö, snöslask och regn då den är vattentät (klarar 8000 mm.), och varm tack vare thermolitefyllning.

Praktisk skaljacka till dam

I Danefaes sortiment hittar du många typer av jackor gjorda av tekniska material som håller både vind och väta borta, samtidigt som dem andas. Många av jackorna är skaljackor och fungerar lika perfekt till dina friluftsaktiviteter, när du ska ut med hunden eller som en vanlig jacka.

Men vad är en skaljacka?

Jo - en skaljacka är till för att skydda dig mot regn, snö, vind och smuts. En skaljacka är det yttersta lagret i dina ytterkläder, och innanför kan du bära både vanliga kläder, eller mer friluftsanpassade underställ och isolerande mellanlager vid behov. En skaljacka fyller många funktioner och är ett användbart ytterplagg både till vardags och när du är igång med aktiviteter.

När man talar om skaljackor ska man också notera att de oftast är gjorda av så kallade tekniska material som är framtagna för att vara vind och vattentäta, men samtidigt släppa ut fukt så att du inte blir svettig. Just detta har Danefae lagt stor vikt på när det både materialval och design.

I vårt utbud av Danefae jackor hittar du flera varianter du kan använda som skaljacka. Läs mer om varje produkt och hitta vilken som passar dina behov och med en design som tilltalar dig. Behöver du vägledning eller har frågor är det bara att höra av dig. :)

Danefae

Åh vad det glädjer oss att du har upptäckt Danefae! Detta underbara danska klädmärke förser kvinnor med sköna, praktiska och funktionella damkläder. De är gjorda av hög kvalitet, med omtanke för omvärlden. I sortimentet hittar du skaljackor, vindjackor, vinterjackor, höstjackor och vårjackor, och såklart Danefae regnkappor och fodrade regnjackor. Långt de flesta av märkets jackor är både vattentäta och vindtäta, oerhört snygga och praktiska. De har glada färger, ofta med vackra mönster, och har alltid en funktionell design. I sortimentet ingår också superfina klänningar, blusar och byxor i sköna material med kvinnlig passform som sitter jättefint på. Välkommen att utforska det breda utbudet!

Det finns 28 produkter.

Visar 1-24 av 28 objekt
Aktiva filter

Danefæ T-shirt, Vintage Organic, Rainblue/Charlk

Pris 333 kr
Storlek : S M L XL

Danefæ Klänning, Charlotte, Rainblue/Charlk

Pris 793 kr
Storlek : S M L XL

Danefae Klänning, Susanne, Indigo-light beige

Baspris 927 kr Pris 649 kr
Storlek : S

Danefae Klänning Beth, Navy

Pris 773 kr
Storlek : S M L XL

Danefæ Klänning, Susanne, Cold Slate/Chalk Dots

Baspris 927 kr Pris 463 kr

Danefae Vinterjacka Lisbeth, Army

Baspris 2 260 kr Pris 1 130 kr
Storlek : XL

Danefae Kappa Wool Darling, Black

Baspris 2 667 kr Pris 1 333 kr
Storlek : M

Danefae Jane Softshell Jacka, Dark Khaki

Pris 1 593 kr
Storlek : S M
Visar 1-24 av 28 objekt