Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Färg

Färg

Decadent Copenhagen

Decadent är ett starkt, väletablerat danskt märke som vunnit mark med sina väskor i skinn till dam, plånböcker och sminkväskor. Sedan starten har de skapat flera tidlösa modeller som blivit jättepopulära, exempelvis Decadent Working Bag och Decadent Small Shopper. 

Här på Superlove hittar du både de klassiska modellerna liksom det senaste, och det finns alltid många olika modeller och färger att välja på.

Historien om Decadent Copenhagen

Det hela startade 2005, då Karina Mundt Holst startade märket och designade en handväska med sin mammas 70-talsväska som förlaga. Denna väska har sedan dess kommit att bli ikonisk - Decadent Working Bag är en tidlös skinnväska med plats till allt jobbrelaterat, bland annat fungerar den utmärkt som datorväska. 

Från Decadent kommer också de omåttligt populära shoppingväskorna i olika storlekar. Decadent Shopper Bag har en riktigt praktisk modell med kraftiga och hållbara handtag, med möjligheten att använda den som axelremsväska tack vare en justerbar axelrem. Här på Superlove köper du till exempel en Decadent Tiny Shopper, Decadent Small Shopper, Decadent Grace X-tra Small Shopper och Decadent Meryl Big Shopper. Här finns det gott om Decadent väskor att välja mellan.  

Sedan framgången med dessa Decadent väskor har Karina byggt på utbudet med nya modeller, expanderat och blivit till ett känt märke även internationellt. Tack vare den höga kvaliteten på märkets skinnväskor, läderväskor och mockaväskor och den stilrena och minimalistiska designen vann Decadent väskor snabbt en stor publik, ett vinnande koncept som du kan räkna med att märket håller fast vid. Tidlösa och hållbara handväskor kommer det alltid att finnas ett behov för i en stilmedveten kvinnas garderob.

Shoppa Decadent väskor online

I Decadents sortiment hittar du handväskor, axelremsväskor, en datorväska till dam som är perfekt som jobbväska, plånböcker och clutches i alla typer av modeller och storlekar. Det finns alternativ både i klassisk stil och med moderna inslag, till exempel kan du köpa en väska med kedja, magväska eller bältesväska, en modell som fått stort uppsving den senaste tiden. Här på Superlove hittar du Decadent väskor online som har plats med allt du behöver och vill ha, liksom mindre handväskor som rymmer det viktigaste. 

Det som är signifikant för Decadent väskor är att de alla har en minimalistisk och stilren design som tilltalar många. Gillar du väskor i skinn i klassiskt svart eller brunt finns det många alternativ, liksom de har många färgglada varianter. Gul handväska är till exempel en av årets bästsäljare vilket Decadent såklart har tagit fasta på, och i sortimentet finns de underbaraste solgula väskorna i flera olika modeller.

Mockaväska från Decadent

En av bästsäljarna bland alla Decadent väskor är deras mockaväska Cleva Small Pouch. Den finns tillgänglig i flera färger, och även som vanlig handväska i skinn. Cleva är en väska med kedja i snygg silverfärg som gör det till en tidlös och elegant accessoar. Decadent Cleva Small Pouch har dessutom en signifikativ design med knäppningen framtill, och det är inte svårt att förstå att denna mockaväska är populär. Den fungerar precis lika bra som axelremsväska till vardags som till fin festväska. Den är enkel att kombinera och passar lika fint till en uppklädd stil som till vardags.

Decadent

Låt oss introducera dig till Danmarks just nu bästa märke inom väskor i skinn till dam - Decadent Copenhagen. Sedan 2005 har märket skapat starka kollektioner med handväskor, plånböcker, aftonväskor, axelremsväskor, shopping bag och jobbväskor i härliga och brukbara färger. Målgruppen är moderna kvinnor med känsla för stil med ett behov av funktionella handväskor i slitstark och hållbar kvalitet. Här på Superlove hitta du ett brett urval av olika Decadent väskor - välkommen att utforska!

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt
Aktiva filter

Decadent Väska Carly Crossover, Crocco Cognac

Baspris 3 000 kr Pris 1 500 kr

Decadent Sminkväska Hannah, Suede Black

Baspris 1 400 kr Pris 700 kr
Visar 1-9 av 9 objekt