~

Filtrera på

Härliga dunjackor

Finns det något bättre än en dunjacka när frosten biter? Dunjackor är helt enkelt oumbärliga i det skandinaviska klimatet med regn och rusk som en vardag under flera månader. Dunjackan är lysande eftersom den är lätt och varm. Det är ett praktiskt sätt att hålla sig varm på utan att behöva ta på sig alla möjliga extra tröjor under jackan. Dunjackan är nämligen både vindtät och varm nog för att hålla kylan och vinden ute. Samtidigt är dunjackan faktiskt lätt att hålla snygg eftersom den är ytbehandlad. På grund av det så torkar man helt enkelt bara bort fläckar och smuts. Du kan bära en lång dunjacka, eller för den delen en kort dunjacka, nästan alla tider på året. Som en övergångsjacka på våren eller hösten. Eller som en vinterjacka när snön faller. Hos Superlove letar vi alltid efter de bästa produkterna och leverantörerna till vår webbshop. Och det gäller naturligtvis även för dunjackor. Vi har sökt genom marknaden noggrant för att hitta dunjackor som uppfyller våra högt ställda krav på smart design, bra kvalitet och rimliga priser. I webbshoppen hittar du därför bara de allra bästa dunjackorna. Vi har dunjackor med äkta päls och dunjackor med falsk pälskrage. Du hittar också olika varianter av den ultralätta dunjackan för kvinnor med äkta gåsdun och över till de mer robusta jacktyperna. Vi har något för alla.

Accessoarer till dunjackan gör hela skillnaden

Dunjackan är vanligtvis inte en jacka som skriker efter uppmärksamhet. Den är stilren och snygg och detta öppnar upp en myriad av möjligheter. Du kan styla din dunjacka som du vill. Kombinera din dunjacka med en snygg stickad, prickig halsduk från Beck Söndergaard och kombinera den med en av de superchica läderväskorna från Redesigned. Nu är du redo att gå till jobbet eller shoppa runt. Om du är romantisk av dig så kan du välja en av de geniala väskorna från Roka i rosa som även kan användas som en ryggsäck. Kombinera den med en av de härliga stickade mössorna från Mads Nørgaard i rosa för en enormt feminin look. Dunjackan är den perfekta basen för en myriad av klädstilar. Är du den klassiska typen så är det upplagt med en snygg väska från Decadent och en silkeshalsduk i neutrala färger. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. En dunjacka är en mycket användbar investering.

Drama ledde till dunjackan

När man ser en dunjacka så är det knappast dramatik man först tänker på. Men det var en nära-döden-upplevelse som ledde till uppfinningen. Den amerikanske uppfinnaren föll nämligen genom isen under en fisketur en iskall vinterdag. Och när han låg i det kalla vattnet, underkyld och nära att dö, kom han ihåg något som hans farbror hade berättat för honom. Dun hade nämligen räddat farbrorns liv under det japansk-ryska kriget eftersom han hade fodrat sina underkläder med dun. Därmed höll han sig varm i den fruktansvärda kylan. Som du säkert kan räkna ut så överlevde mannen och han utvecklade senare den första dunjackan. Tack och lov för det! Var det inte dunjackor som du letade efter i vår webbshop? Vad sägs om några av de supersnygga läderväskorna från Rains eller Roka? Vi har också några enormt fina skor och stövlar från Bukela.

Dunjackor

När kylan tränger sig på och vinden blåser så är det svårt att undvika dunjackor. Dunjackor är underbart varma och supersnygga. Hos Superlove hittar du ett stort och varierat utbud av dunjackor från populära klädmärken som Parajumpers och Mads Nørgaard.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Aktiva filter

Mads Nørgaard Jacka, Jolene Recycle, Magical Forest

Baspris 3 941 kr Pris 2 365 kr
Storlek : M

Basic Apparel Jacka, Dagmar Long, Grey

Baspris 1 685 kr Pris 842 kr
Storlek : XS M L

Basic Apparel Jacka, Dagmar Long, Old Rose

Baspris 1 685 kr Pris 842 kr
Storlek : XS S M L

Basic Apparel Jacka, Dagmar Long, Chocolate

Baspris 1 685 kr Pris 842 kr
Storlek : L

Parajumpers Jacka, Masterlight Long Bear Parka, Pewter

Baspris 7 748 kr Pris 5 424 kr
Storlek : L XL

Parajumpers Väst, Dodie, Atmosphere

Baspris 3 095 kr Pris 1 857 kr
Storlek : S

Parajumpers Jacka, Geena, Interstellar

Baspris 3 800 kr Pris 2 280 kr
Storlek : S
Visar 1-10 av 10 objekt