Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Den perfekta festklänningen

Hos Superlove kan du gå på upptäcktsfärd i vårt stora urval av festklänningar från en lång rad kända danska och internationella designermärken.

Att hitta den perfekta festklänningen kan vara en utmaning. Den ska helst ha helt perfekt passform som framhäver dina feminina former och dessutom har du kanske några egna önskemål när det gäller designen. Oavsett om du är på jakt efter ännu en variant av den lilla svarta eller en lång och färgrik klänning kan du gå på upptäcktsfärd i vårt stora urval av festklänningar, som alla har potentialen att bli din perfekta festklänning.

De eleganta festklänningarna från Modström

I vårt stora urval av tjusiga festklänningar kan du skämma bort dig själv med en tidlös skandinavisk variant från Modström. Alla vackra kollektioner från detta danska märke utgår från en önskan att bevisa att stilmedvetenhet inte betyder gå ut över komforten. Med en härlig festklänning från Modström kan du känna dig både vacker och unik på vilken fest som helst. Med en Modström festklänning kan du njuta av komforten i din outfit och må bra hela kvällen.

De färgrika festklänningarna från Nümph

Nümph har gjort sig kända för att skapa kläder som skapar glädje. Och din Nümph festklänning kommer i hög grad att skapa glädje hos både hos dig och dina festvänner. Om du väljer en festklänning från Nümph kommer den att tillföra din garderob en helt ny dimension. En dimension av finurlighet och personlighet som gör din Nümph festklänning unik och hjälper dig att skilja dig från mängden. Och denna finurlighet och personlighet får du helt utan att på något sättbehöva göra avkall på det feminina uttrycket.

Bland de härliga festklänningarna från Nümph kan du även hitta ett urval klassiska och lite mer nedtonade festklänningar som passar en lite enklare klädstil.

Festklänningar

En härlig festklänning är nästan oumbärlig i en kvinnas garderob. För många kvinnor räcker det inte heller med en enstaka festklänning. Några av oss tycker till och med att alla nya fester kräver en ny partyklänning som ingen har sett tidigare. Så långt behöver man såklart inte att gå, men du kan knappast ha för många festklänningar i garderoben. Den perfekta festklänningen stärker ditt självförtroende och med de rätta skorna, smyckena och den perfekta väskan kan du imponera på de övriga gästerna med ett helt annat uttryck än du gör med det du bär till vardags.

Det finns 47 produkter.

Visar 1-24 av 47 objekt
Aktiva filter

Lollys Laundry Klänning, Lani, Black

Pris 1 193 kr
Storlek : S M L XL

Nümph Klänning, Nucalloway, Wasabi

Pris 927 kr
Storlek : 36 38 40 42

King Louie Klänning, Sheeva Dress Pablp, Pine Green

Pris 1 267 kr
Storlek : S M XL

Co'Couture Klänning, Field Flower Smock, Green

Pris 1 060 kr
Storlek : S M L

Soft Rebels Klänning, SREllie 3/4 Dress, Flower Print Chocolate

Baspris 793 kr Pris 555 kr
Storlek : XL

Modström Klänning, Menna Dress, Black

Pris 1 133 kr
Storlek : XS S M L XL

Modström Klänning, Menna Print Dress, Forest Fleur

Pris 1 133 kr
Storlek : S M L XL

Co'Couture Klänning, Sunrise Crop Wanda, Sky Blue

Pris 793 kr
Storlek : S M L

Co'Couture Klänning, Sunrise Crop Green Flower, Green

Baspris 793 kr Pris 476 kr
Storlek : M XL

Nümph Klänning, Nucecelia Shirt Dress, Cashmere Blue

Pris 1 000 kr
Storlek : 36 38 40 42

Co'Couture Klänning, Callum Tennesie, Black

Baspris 927 kr Pris 556 kr
Storlek : XL

Sissel Edelbo Kjole, Charm Short, Blue Golden

Baspris 1 193 kr Pris 835 kr
Storlek : One Size

Sissel Edelbo Klänning, Charm Short, Navy Blue

Baspris 1 193 kr Pris 835 kr
Storlek : One Size
Visar 1-24 av 47 objekt