~

Filtrera på

Färg

Färg

Retro golvlampor i snygg design

Golvlampor älskas över hela världen och finns i många versioner, färger och former. Inredningsdesigners och berömda arkitekter har alla gett sin syn på den perfekta golvlampan. Och det kan vara svårt att nå fram till en överenskommelse om hur den perfekta lampan ska se ut. Standardlampan, som golvlampan också ofta kallas, är förmodligen lampan som är mest ikonisk. Kanske för att den kastar det vänligaste ljuset. Den används vanligtvis vid soffgruppen eller i läshörnet. Men golvlampan kan användas för allt. När man frågar inredningsexperter om hur man kan skapa mer hemtrevnad, kommer de omedelbart att tala om belysningen. Den perfekta ljuset skapas bäst med en blandning av lampor. Tyvärr glömmer många av oss detta råd när vi hänger upp en lampa. Och så ryker hemtrevnaden. Försök istället att kombinera taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor och skapa på så sätt ett bra och mysigt ljus i rummet. I detta sammanhang är golvlampan en viktig ljuskälla. Den kan skapa öar av ljus och därigenom bidra till att skapa rummet.

Snygga standardlampor av metall

Hos Superlove är några av våra mest populära standardlampor av metall. Det finns flera bra skäl för detta. För det första så ger metallen en cool look. För det andra så är lampor av metall hållbara och lätta. Lamporna finns både i ren metall och som målade varianter. Golvlampan Dynamo från det populära märket Superliving finns exempelvis både i mässing, svart, grått, grönt och vitt. Färgerna är noggrant utvalda för att skapa den helt perfekta färgnyansen. Den stora omsorgen och kärleken för design känns av i färgprofilerna. Misty Green, Almost Black och Whisper White. Namnen målar bilderna av de vackraste färgnyanserna. De vackra nyanserna passar de vackra lamporna. Linjerna i golvlamporna är eleganta och vackra. Detaljerna är ett kapitel för sig själv. Lamporna har en läcker finish som man genast lägger märke till när man låter fingrarna glida över lampskärmen. Uttagen och avslutningarna kännetecknas av hög kvalitet och stor omsorg. Funktionaliteten är inte heller bortglömd. Höjden kan justeras med två fjärilsskruvar och skärmen kan vridas 345 ° så att du får ut det mesta möjliga av ljuskällan. Vi kan lätt förstå att våra kunder älskar våra golvlampor - för det gör vi också.

Både cool och klassisk

En golvlampa är mer än bara en hög lampa som kastar lite ljus i ett rum. Det är en lampa som vi nästan vill hävda är konst. Det kan också vara en lampa som gör en stor skillnad. I själva verket kan det vara exakt den ljuskälla som skapar ett mysigt rum. Därför är det viktigt att du noggrant väljer helt rätt lampa. Här hos oss i webbshoppen hos Superlove så hittar du några väldigt snygga golvlampor till priser som är mycket konkurrenskraftiga. Vi har även andra vackra lampor som bordslampor, taklampor och vägglampor. På det hela taget kommer du att hitta en mängd vackra saker för hemmet hos Superlove.

 

Golvlampor

Golvlampor är några av de mest populära lamporna i hemmet. De finns i en mängd av flotta varianter och här hos Superlove har vi sett till att ha ett spännande urval i webbshoppen. Som alltid är kvalitet och design viktiga parametrar i vårt val av leverantörer.

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt
Aktiva filter
Visar 1-11 av 11 objekt