~

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Halsband: Det ultimata välbefinnandet 

Smycken anses av många kvinnor som det ultimata välbefinnandet. Och hos Superlove är vi redo att skämma bort våra kunder med ett stort urval av de finaste halsbanden i både guld och silver. Ett klassiskt halsband som får hjärtan att slå över hela världen är ett halsband med en medaljong. Inne i medaljongen kan du spara en bild av dina barn. Eller kanske en bild av den du älskar. Vissa sätter också in hårlockar. De nya vackra halsbanden med runda medaljong hängen bygger vidare på en mycket gammal smyckes tradition och det är underbart att se den förtrollande klassikern få en nytolkning av kända smyckes designers som Pernille Corydon. Den ovala formen är dessutom en av de hetaste trenderna inom smycken och halsband under dessa år och det snygga ovala hänget finns i både silver, sterlingsilver och guld. En annan hit bland våra kunder är halsband med vackra cirkelhängen på lång kedja. De är både iögonfallande och stiliga och vi älskar dem även här hos Superlove.

Ska det vara ett kort eller långt halsband?

En snygg stil går aldrig ur modet. Ett snabbt sätt att tillföra både stil och elegans åt din outfit är att använda ett halsband. Det långa halsbandet har vanligtvis en längd på mellan 60 och 80 cm. Det långa halsbandet är särskilt flott med ett hänge, eftersom det ger en graciös tyngd åt smycket. Det långa halsbandet med hänge ser fantastiskt ut tillsammans med en enkel blus eller klänning och ger din outfit en sofistikerad touch. Det korta halsbandet vilar vackert på den övre delen av nyckelbenet och belyser halskurvan. Det korta halsbandet kan användas till nästan vad som helst. Det passar bra till en skjorta med öppen översta knapp. Eller till en blus eller t-shirt. Hos Superlove har många härliga varianter. Vi har långa halsband av oxiderat silver med de snyggaste hängena och korta halsband i guld av de skönaste, strålande färgerna. Det finns något här för alla smaker och klädstilar.

Skapa din egen stil med smycken

En enkel svart topp får ett helt nytt utseende om du kombinerar den med ett snyggt halsband i guld. Toppen ser genast festligare ut och om du även tar på dig örhängen så är du plötsligt redo att gå till kaféet eller jobbet. Ett halsband i guld är också mycket mer smickrande mot huden. Det gyllene skenet av metall kastar ett mjukt sken mot huden och får den att framstå som mer glänsande. Ett snyggt halsband av silver med fina små pärlor eller ett vackert hänge kan få din outfit att bli mer feminin och  elegant. Du har förmodligen också märkt hur kändisar och trendsättare sätter ihop olika halsband med varandra. Skapa en snygg mix med hjälp av ett långt och ett kort halsband och piffa samtidigt upp din stil. Smycken kan på hela taget hjälpa dig att skapa en egen stil, vare sig det är halsband, armband eller örhängen.

Hos Superlove har vi ett fascinerande utbud av de sötaste halsband som vi är säkra på att du kommer att gilla. Om du är helt galen i smycken så kan det också vara smart att utforska våra vackra armband, örhängen och ringar.

Halsband

Många av oss har ett vackert halsband överst på önskelistan. Hos Superlove har vi noggrant valt ut ett antal vackra halsband av hög kvalitet från några av världens kunnigaste och mest populära smyckes designers som Pernille Corydon, Scherning och Pico. Utforska vårt utbud av snygga halsband i både guld och silver och förälska dig i våra söta smycken online.

Det finns 31 produkter.

Visar 1-31 av 31 objekt
Aktiva filter
Visar 1-31 av 31 objekt