~

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Ge mig din hand med handskar

Ett par underbara handskar är en av vardagens små nöjen. Och när det gäller handskar så betalar kvaliteten för sig själv. Tänk bara på hur många gånger du tar av och på dig dina handskar under en säsong? De måste verkligen kunna hålla en lång tid. Ett par snygga handskar ger dessutom dina ytterkläder en exklusiv twist. Matcha exempelvis ett par fina bruna läderhandskar med din parkasjacka. Eller ge lite färg åt din svarta dunjacka med ett par läckra röda handskar. Läderhandskar är idealiska vinterhandskar eftersom de är varma, lätta och eleganta. Och så håller de år efter år.

Vilken storlek på handskar är rätt?

De får inte vara för stora och inte heller för små. Det kan vara svårt att veta vilken handskstorlek som passar just dig. Därför får du några tips här så att du kan mäta dig till rätt storlek. Du ska börja med att mäta omkretsen på din hand. Mät längs en linje under knogarna och hela vägen runt. Och sedan tar du det måttet och dividerar med 2,7. Varför nu 2,7? Eftersom handskar fortfarande mäts i det engelska måttet tum. Här är ett exempel. Om din hand mäter 20 cm i omkrets och vi dividerar med 2,7 så hamnar vi på 7,4. Detta innebär att din handskstorlek är 7,5. Men om måttet ligger mellan två storlekar? Om ditt mått gör det så är regeln att du väljer den minsta. Det är viktigt att handskarna sitter tätt från början eftersom både läder, mocka och stickade handskar töjs ut. De flesta kvinnor har ett mått för handskar på mellan 6 och 8. Men händer varierar mycket. Använd gärna vår storleksguide som du hittar under handskar.

Handskar från Gaucho

Handskarna i vår webbshop kommer från Gaucho. Märket Gaucho är ett coolt handskmärke och en del av det välkända svenska familjeföretaget Hestra. Hestra grundades redan 1936 av Martin Magnusson och drivs idag av tredje och fjärde generationens Magnusson. Det är ett företag som vet allt om handskar. Gaucho tillverkar läckra läderhandskar av utmärkta material. Handskarna säljs över hela världen och den stora efterfrågan på handskar från Gaucho beror för det första på en smart och exklusiv design och för det andra på den höga kvaliteten som garanterar dig varma händer även på de kallaste vinterdagarna. Handskar från Gaucho tillverkas ofta av mocka, lammskinn eller getskinn som alla är både hållbara och snygga skinntyper. Varumärket Gaucho kallas ibland för Hestras smarta lillebror och den jämförelsen kan vi verkligen se. Gaucho har snabbt upplevt stora framgångar och deras handskar säljs idag i mer än 25 länder över hela världen Handskarna attraherar den kvalitetsmedvetna stadsmänniskan som inte vill frysa om fingrarna i vardagen och som inte heller vill kompromissa på kvalitet och stil.

Var det inte handskar som du letade efter? Är kanske inredning något för dig? Här hittar du ett stort utbud av de mest underbara sakerna för hemmet. Från doftljus från Munkholm och kuddar från HK Living till ljusstakar från Bloomingville och den mest underbara servisen från Orla Kiely

Handskar

I det skandinaviska vädret är ett par bra handskar en nödvändighet. Hos Superlove letar vi alltid efter de bästa produkterna för vår webbshop och hos oss hittar du ett stort urval av flotta handskar från Gaucho. Vi har allt från läderhandskar och mockahandskar till klassiska bilhandskar och eleganta damhandskar.

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt
Aktiva filter
Visar 1-14 av 14 objekt