Filtrera på

HK Living – modern retro stil

HK Living grundades i Nederländerna 2008 av Emiel Hetzen och Sander Klaver, vars bildar märkets namn.  Emiel kontaktade sin barndomsvän Sander eftersom han ville erbjuda sina kinder ett större urval av möbler i vintage-stil. Emiel handlade nämligen med antikviteter från hela världen. Sander som, jobbade med internationell handel, såg till att få igång en produktion och det blev starten på HK Living. Och Emiels kunskaper om antikviteter blev gav märket dess själ. HK Living utgår från traditionell antik design ger den en modern look. Märkets design hämtar till exempel inspiration det antika Grekland och Romarriket och anpassar sedan former, mönster och texturer till den moderna världen.

Användbar skönhet

Även om det är den antika stilen som ligger grundarna varmt om hjärtat är HK Living ett märke som har blick för nya stiltendenser. Deras vision är att förena skönhet med det praktiska så att produkterna är relevanta och användbara för dig i dag. HK Living vill gärna ge dig en inbjudande inredning. Det är en vision Superlove delar och därför har vi också valt ut produkter som passar in i vår värld. HK LIving har som valspråk att du ska formge den värld du lever i, eller med andra ord inreda personligt. HK Living står för en stil som blandar boheme och industriell design med trendiga strömningar. Det utmynnar i en vacker inredning som ger dig rika möjligheter att se till att din inredning speglar din personlighet. HK Living lyckas skapa produkter som både är inbjudande och stilfulla och som flyttar gränserna en smula. Detaljer som väcker uppsikt och ger rummet nytt liv.

HK Living – Superlove:s urval

Vi bemödar oss om att snoka upp inspirerande produkter som gör det lätt för dig att få till en egen stil. HK Living lever upp till detta och därför ingår numera bland annat deras charmiga och 70-talsinspirerade keramik i vårt sortiment. Du kommer också att gilla deras snygga HK Living muggar – keramikmuggar som du kan använda som kaffe- eller tekoppar. Vi har också ett urval av deras supersnygga stora kuddar i velour i fina färger och med fräcka ränder. HK Living har känsla för inredningar som ger en behaglig stämning och i deras designvärld passar dessutom stämningsfulla retrolampor från Superliving och väldoftande produkter från Munkholm. Är du nyfiken på ytterligare saker för inredningen av ditt hem har vi bland annat fiffiga köksprylar från Lucie Kaas, färgrika kuddar från Mitomito och coola retroposters från Vissevasse.

HK Living

HK Living är ett holländskt inredningsmärke som inspireras av traditionell antik design som de ger en modern tappning.  De stilfulla, inbjudande och modiga inredningsprodukterna har snabbt lett till internationell succé för HK Living. Även om märket hittar inspiration i antik stil lägger de stor möda på att göra produkterna relevanta och användbara idag.

Det finns 38 produkter.

Visar 1-24 av 38 objekt
Aktiva filter
Visar 1-24 av 38 objekt