Filtrera på

Storlek

Storlek

Hunter

Är du på jakt efter gummistövlar som du ska kunna använda under många år framåt är ett par från det brittiska märket Hunter ett självklart val. Detta kända märke har rönt stort erkännande för egenskapen att kombinera kvalitet och praktisk design, och samtidigt alltid vara up-to-date med de senaste trenderna. Märket grundades som nämnts redan 1856 och har sedan blivit världskänt för de ursprungliga och ikoniska stövlar som fortfarande säljs idag.

Förutom Hunter Original gummistövlar erbjuder vi även tillbehör och skovårdsprodukter till dina gummistövlar från Hunter samt strumpor/sockor så att du kan vara säker på riktigt lång hållbarhet. Som till exempel lammullssulor fån detta brittiska märke eller fleecestrumpor i en fantastisk kvalitet. Hunter är och förblir ett av Europas mest populära skomärken med sina trendiga och stilmedvetna gummistövlar.

Hunter gummistövlar

Gummistövlar behöver inte vara klumpiga och traditionella. Tack vare Hunters nytänkande när det gäller design av gummistövlar har gummistöveln fått en renässans. Deras gummistövlar tillverkas i en fantastisk kvalitet, där det man alltid prioriterar material som garanterar att stövlarna håller i många år. Hunter Orignal är fortfarande en de mest populära modellerna av gummistövlar i världen. Modellen har också kommit att bli ett fashion statement, eftersom stövlarna kan ge tuffare och mer casual kontrast till vilken outfit som helst.

Vårt urval av stövlar från Hunter

Vi erbjuder en lång rad Original gummistövlar från Hunter. Här kombineras kvalitet och design på bästa tänkbara sätt. Du hittar Hunter Original i många olika varianter i vårt sortiment. Vi har dessutom ofta förmånliga erbjudanden så att du kan hitta ett par Hunter till ett riktigt bra pris.

Hunter

Hunters gummistövlar har en historia som går tillbaka till 1856. De togs ursprungligen fram att klara Skottlands ojämna terräng. Under första och andra världskriget ökade produktionen starkt av de slitstarka gummistövlarna då de blev en del av soldaternas uniform vid regniga väderförhållanden. Under senare halvan av fyrtiotalet utvecklades sedan gummistöveln till den Hunter Original gummistövel vi känner idag.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt
Aktiva filter

Hunter Gummistövlar, Original Tall, Svart

Baspris 1 593 kr Pris 797 kr
Storlek : 35/36
Visar 1-1 av 1 objekt