Filtrera på

Pris

Pris

Färg

Färg

Eftersom vi alltid strävar efter att ha det bästa som Danmark har att erbjuda, är vi väldigt glada att presentera Hvisk och deras fina utbud av väskor och håraccessoarer. Vill du ha det som är trendigt just nu, är Hvisk märket du ska vända dig till!

Hvisk är ett danskt märke med fokus på lekfull, färgglad och trendig design, och är förande inom danskt gatumode. De hittar sin inspiration från Köpenhamns gatuliv, och deras snygga Hvisk väskor passar perfekt in i den rådande modebilden.

Hvisk Cayman Bag

Den mest populära modellen av alla Hvisk väskor är dock fortfarande Hvisk Cayman Shiny Strap Bag. Dessa snygga axelremsväskor kommer i en rad färgglada nyanser, och du kan i princip välja och vraka mellan vilka färger du föredrar. Cayman ligger helt rätt i tiden; lackväskor och krokodilmönster är megahett just nu, och det är helt klart läge att haka på trenden.

Hvisk Cayman är en väska som sticker ut, tack vare sina gälla och glada färger, och under 2019 kom en ny variant på marknaden. Hvisk Cayman Pocket är en uppdaterad version med ett extra fack framtill som adderar både en extra dimension till den ursnygga designen, men också mer plats.

Det är inte bara fickan på Hvisk Cayman Pocket som är nytt; denna nya variant kommer i andra färger samt med blockfärger, som skapar en intressant dynamik. Nytt är också att du numer kan reglera längden på axelremmen tillhörande din Hvisk Cayman, en efterfrågad funktion.

Trend: Hvisk väskor

Hvisk väskor har på kort tid seglat upp som en storfavorit bland alla trendmedvetna kvinnor och tjejer, och framförallt Hvisk Cayman Bag säljer som smör. Det är dock fler varianter i sortimentet än bara Cayman. Just nu råder en stor retrotrend, och eftersom Hvisk alltid är med på beatet har de lanserat den toksnygga Hvisk Fauna.

Detta är en modell med tydlig influens från 70-talets skolväskor och som moderniserats, och som kommer i ett lagom handväskeformat. Det är en canvasväska med dekorativ dragkedjeficka framtill och som erbjuder plats till alla dina nödvändigheter. Hvisk Fauna är enfärgad med passpoalkanter, precis som förr, och En annan Hvisk väska som nyligen sett dagens ljus är Hvisk Saga, också en snygg retroinspirerad axelremsväska i canvas, men som kommer i andra färger och sammansättningar. Hvisk Saga har flera fickor framtill, och finns som både axelremsväska och som tote bag.

Hvisk återförsäljare

Superlove är stolta att kunna kalla sig Hvisk återförsäljare då de på så många sätt prickar in exakt det vi vill erbjuda våra kunder: det bästa från danska designers, snygga accessoarer till bra pris, färg och åter färg, det som är trendigt, men också riktigt snygga handväskor. Hvisk är grymt duktiga på att hålla örat mot marken och att erbjuda fina och trendiga väskor och håraccessoarer. Vi hoppas att du känner som oss, och glädjer dig lika mycket till att följa detta danska märke och se vad som kommer härnäst från deras kollektioner.

Hvisk hårspännen och håraccessoarer

Sedan starten 2014 har Hvisk lyckats slå sig in på marknaden och varit förande i trenden med färgglada lackväskor med krokodilmönster. De har också tagit fasta på trenden med snygga hårspännen, hårklämmor och håraccessoarer. Från Hvisk shoppar du lekfulla hårspännen i fina, feminina färger och modeller. De är tillverkade av acetat, och den moderna utformningen, fina färgerna och blanka ytan gör dem till bland det hetaste inom håraccessoarer just nu.

Hårklämmorna och hårspännena från Hvisk fungerar till både stor som liten, och är perfekt som present.

Hvisk axelrem till väska

Du kan också klicka hem en praktisk, lös axelrem till din väska, med vilken du kan uppdatera din väska och enkelt byta stil. Vi kan tydligt se att det här med en lös axelrem till väska är en uppseglande och snygg trend vi garanterat kommer att se mer av framöver. Såklart har Hvisk tagit fasta på detta, och deras väskremmar blir en perfekt detalj om du gillar street wear, eller om du vill få en väska att se mer sportig ut.

Hvisk väskremmar är breda och praktiska, har fina detaljer och de har samma färgskala som märkets väskor. Ett smart drag från Hvisk som gör att du kan matcha som du vill - allt passar ihop.

Hvisk

Hvisk väskor har sedan 2018 varit en konstant bästsäljare, och vi är glada att som Hvisk återförsäljare kunna erbjuda det senaste från märket. På Superlove köper du bland annat lackväskorna Hvisk Cayman, superfina Hvisk hårspännen, axelremsväskorna Hvisk Fauna, Hvisk Saga, samt snygga väskband så du kan uppdatera din Hvisk väska på nolltid. Välkommen att utforska sortimentet! :)

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt
Aktiva filter

Hvisk Handväska, Coco, Dark Grey

Baspris 227 kr Pris 113 kr

Hvisk Card Holder, Croco, Black

Baspris 227 kr Pris 113 kr

Hvisk Axelremsväska, Cayman Mini, Dusty Blue

Baspris 660 kr Pris 330 kr
Visar 1-3 av 3 objekt