~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Färg

Färg

Så här skapar du ett trevligt hem med hjälp av inredning

Känner du till det, hur du går in i ett hem och omedelbart tänker: Så fint de har det! Vad är det som gör skillnaden? Varför känner man sig så tagen? Det är naturligtvis möblerna. Fast det är lika mycket de små detaljerna. Det är dem som ger pricken över i:et. Och det är dem som visar att du har stil och en känsla av mysighet. Bara fråga en inredningsarkitekt och de kommer att säga att skillnaden ligger i de dekorativa detaljerna. Det är den stilrena lampan ovanför matbordet som matchar den sköna pläden i soffan och ger återklang i vasen på fönsterbrädan.

Hos Superlove har vi stor passion för interiör och inredning. Det är i hemmet som vi tillbringar de flesta av våra timmar och därför är det viktigt att inredningen uttrycker vår personlighet. Hos Superlove är vi alltid på jakt efter utsökt brukskonst och snygga inredningsprodukter. Vi ställer höga krav på stil och kvalitet och kompromissar aldrig när det gäller inredning. Vi känner nämligen till hur mycket hemmets inredning betyder för människor och vi vill hjälpa dig att hitta exakt rätt dekorativa element som skapar ditt hem.

I vår webbshop har vi noggrant valt ut ett par tillverkare som kan leverera inredning som inte liknar allt annat på marknaden. Här hittar du exempelvis de finaste små keramikskålarna i oemotståndliga färger från HK Living och snygga lampor med exklusiva detaljer från Superliving. Du hittar också de vackraste vaserna från Bloomingville. Vaser är alltid en fast del av vårt sortiment. De är vackra för sig själv eller pryda med säsongens blommor. Sätt ihop två eller tre vaser och du har skapat en unik atmosfär. Det är det som inredning kan göra. Det kan skapa mysighet och stil. Vi har många fina saker och vi är säkra på att vi har något för dig också.

Stilren inredning

Det finns stora skillnader mellan prydnadsföremål och brukskonst. Prydnadsföremål är bara något du har medan brukskonst är något du noggrant har valt ut. Hos oss hittar du allt inom brukskonst och inredning. När du inreder ditt hem ska du ha ett stort fokus på belysningen. Tänk bara på skillnaden mellan ett neonrör i taket och några mysiga lampor som placerats strategiskt i rummet. Skillnaden är enorm. Med rätt belysning går du från otrevligt till mysigt på fem minuter. Därför hittar du en mängd fantastiska lampor från det populära varumärket Superliving hos oss. Ett lampmärke som våra kunder bara älskar! Superliving är exempelvis experter på de populära retrolamporna i livfulla färger som skapar en idealisk kontrast till den stilrena inredningen som många skandinaver älskar. De har även golvlampor och vägglampor. Superliving lyckas verkligen kombinera skandinavisk stil med de ljusa färgerna från 60-talet för en unik stilkombination som inte ses någon annanstans. Bloomingville är ett annat av våra enormt efterfrågade varumärken. De är starka inom all slags inredning och det är svårt att inte bli förälskad i någon av deras dekorativa vaser, krukor och plädar. HK Living är en stark aktör inom brukskonst och inredningsdesign och många av våra kunder älskar deras underbara saker. Gemensamt för alla våra noggrant utvalda leverantörer är att du kan hitta många fina saker från dem som lyfter ditt hem till nya höjder. Var det inte inredning som du letade efter? Misströsta inte. Vi har många andra läckra saker. Vi har sneakers från Boden och smycken från Hultquist. Vår webbshop är full av underbara saker.

Inredning

Är du galen i inredning? Då har du hamnat på helt rätt plats. I vår webbshop hittar du det härligaste urvalet av läckra saker till ditt hem. Vi har brukskonst och hemtillbehör från de mest dekorativa och populära märkena som Bloomingville, HK Living, Orla Kiely och många fler.

Det finns 296 produkter.

Visar 1-60 av 296 objekt
Aktiva filter

Blommingville Vas, Emeli, Grøn

Baspris 197 kr Pris 138 kr

Bloomingville Julgransdekoration, Nikita 6 st, Röd

Baspris 479 kr Pris 240 kr

Bloomingville Julgransdekoration, Alek 2 st, Grön

Baspris 240 kr Pris 120 kr

Bloomingville Nötknäppar Tomte, Janik Deko, Röd

Baspris 465 kr Pris 233 kr

Bloomingville Nötknäppare, Darren Deko 2 st/20cm, Röd

Baspris 416 kr Pris 208 kr
Visar 1-60 av 296 objekt