Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Izipizi - easy peasy - är ett franskt märke som sedan starten 2010 tagit hela Europa med storm. Syftet bakom Izipizi glasögon var från starten att ta fram snygga och enkla glasögon, modell bättre än de lågprisglasögon man hittar i matbutikerna, men minst lika snygga och bra som designbrillor till ett pris folk har råd med. Ett vinnande koncept de under vägen byggt vidare på, och skapat sig en egen identitet kring.

Idag köper du Izipizi solglasögon, Izipizi terminalglasögon och Izipizi läsglasögon i trendig stil till ett vettigt pris, i sju olika modeller skapade för att passa alla ansiktsformer och storlekar, bland annat här på Superlove.

Grejen med Izipizi glasögon

Att Izipizi nått så stora framgångar beror på flera saker, men i första hand levererar de riktigt bra och billiga brillor i snygg och modern design. Även om produkten i sig inte är ny lyckades Izipizi vidareutveckla konceptet glasögon, och med innovativ design och smarta funktioner löst vardagsproblem, vilket vunnit kundernas odelade uppmärksamhet.

Den stora framgången med de trendiga glasögonen gjorde märket konkurrenskraftigt och öppnade upp för Izipizi att samarbeta med andra stora märken. Detta skapade en än större hype kring märket, vilket gett ringar på vattnet och just samarbeten är idag en del av märkets DNA, som de själva uttrycker det.

Köpa Izipizi i Sverige - Superlove är Izipizi återförsäljare

Här på Superlove hittar du tre modeller av Izipizi glasögon, #C, #D och #E. Dessa bokstäver står för vilken stil brillorna har:

Izipizi #C är fyrkantiga och ger mycket karaktär till den som bär dem. Modellen #C finns tillgänglig som Izipizi läsglasögon här på Superlove.se, och finns i flera färger.

Izipizi #D har en rund design är en bästsäljare. Du kan köpa denna tidlösa modell med runda glas både som solglasögon, terminalglasögon och läsglasögon här på sidan, och det finns många glada färger att välja bland.

Izipizi #E är brillor med formen av ett - håll i dig nu - parallelltrapets, enligt märket själva. I mer klarspråk betyder det att dessa Izipizi glasögon är fyrkantiga, de är stora och markerar tydligt ditt ansikte. Vi är återförsäljare av denna snygga Izipizi modell, och den finns som både solglasögon, terminalglasögon och läsglasögon i många fina färger hos oss.

Izipizi solglasögon - #sun - Solglasögon med styrka

Det finns många fördelar med solglasögonen från Izipizi; de snygga formerna, de glada färgerna och att de har skön passform, exempelvis. Dock menar vi att en av de främsta fördelarna är att Izipizi solgasögon finns med styrka. Billiga solgasögon med styrka - det är ju en genialisk ide som Izipizi snappat upp. Helt plötsligt är det inte bara solglasögon, det är läsglasögon med solskydd, en klockren accessoar när man vill läsa ute sommartid.

På denna sida kan du välja mellan modellerna #E och #D, och det finns många läckra färger och nyanser, bland annat bästsäljaren Tortoise.

Izipizi läsglasögon - #reading - Billiga läsglasögon

I Izipizis sortiment finns det även snygga, användbara och billiga läsglasögon med styrka. Du kan välja mellan alla de tre modeller vi är Izipizi återförsäljare i Sverige för, #C (fyrkantiga läsglasögon), #D (runda läsglasögon) och #E (stora fyrkantiga läsglasögon). Hos oss köper du läsglasögon styrka +1, +1.5, +2, +2.5 samt +3. I skrivande stund finns det 21 läckra färger att välja mellan, så vi hoppas att du hittar några du tycker är snygga läsglasögon i vårt sortiment.

Izipizi terminalglasögon - #screen - Terminalglasögon till bra pris

En annan mycket användbar vara i Izipizis sortiment är deras smarta terminalglasögon. Med dessa skärmglasögon skyddar du dina ögon mot blått ljus som kommer från skärmar, ett ljus som håller nere våra melatinonnivåer, som stör vår dygnsrytm och gör det svårt att somna.

Spenderar du mycket tid framför en dator, använder din mobil mycket eller tittar på tv, är terminalglasögon en mycket bra idé. Med terminalglasögon filtrerar du nämligen bort så mycket som 40% av det blå ljuset som kommer från skärmarna.

Därtill finns Izipizi terminalglasögon med styrka som är anpassade för dig med ålderssynthet, och terminalglasögonen finns tillgängliga med styrkor mellan +0 upp till +3.

Izipizi

Välkommen till Izipizis fantastiska värld med snygga och färgglada läsglasögon, solglasögon och terminalglasögon. Izipizi är ett franskt märke som skapar moderna brillor i glada färger, till vardagens alla tillfällen. Deras färgglada solglasögon, läsglasögon, läsglasögon med solskydd och terminalglasögon i unisexmodell har blivit jättepopulära i hela Europa, och det är inte svårt att förstå varför. Välkommen att hitta ditt nya par Izipizi glasögon här hos Superlove. :)

Det finns 45 produkter.

Visar 1-24 av 45 objekt
Aktiva filter
Visar 1-24 av 45 objekt