~

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Jackor

Jackor för kvinnor är inte bara praktiska kläder. Din jacka är ett modeobjekt och den kan till och med vara ryggraden för hela din outfit. Det kan den vara oavsett om det är vinter och minusgrader där ute, eller om jackan som ska användas under svala sommarkvällar. Oavsett årstid, väder och oavsett din stil så kan den helt rätta jackan vara din trogna följeslagare och bästa vän. Hos Superlove kan du utforska ett stort utbud av jackor för alla väderförhållanden. Oavsett om det är vinterjackan, övergångsjackan, regnjackan eller skinnjackan som du saknar, så kan du definitivt hitta den perfekta jackan i vårt utbud.

 

Jackor för alla årstider

Din jacka är det obligatoriska plagget bland ytterkläder när du ska ut i det svenska vädret. Hos väldigt många kvinnor finns det alltid en favoritjacka i garderoben som tas fram på nytt när den rätta årstiden närmar sig och stoppas undan igen när årstiden går mot sitt slut. Men trots att de flesta jackorna bara kan användas under en del av året, måste de ändå bytas med jämna mellanrum, som när de blir alltför slitna eller när du känner för något nytt.Hos Superlove hittar du ett stort utbud av jackor för alla årstider. Håll dig torr i regnet med en läcker regnjacka från Rains som inte kompromissar med det feminina uttrycket. Skäm bort dig själv med en jacka från Danefæ av finaste kvalitet som dessutom kommer att bli din bästa vän på blåsiga höstdagar. När vintern verkligen sätter in kan du hålla dig varm med en extraordinär jacka från Parajumpers. Och för perioder då jackan inte behöver vara så varm, kan du njuta av känslan av en av våra stilfulla skinnjackor från MDK.Din jacka är nödvändigtvis inte bara en del av ytterkläderna. Du kan använda skinnjackan från MDK som ett bärande element för din outfit, både inom- och utomhus. Och när du ska imponera på jobbet eller saknar något att ta över dina bara armar till festen, kan du känna dig exklusiv med en av våra snygga blazerjackor.

 

Superloves utbud

Hos superlove.dk kan man köpa ytterkläder för stilmedvetna kvinnor som inte vill kompromissa med kvalitet eller design. Du hittar sådant som jackor från Mads Nørgaard, jackor från Modström, jackor från Lollys Laundry och en mängd andra jackor och rockar från populära märken.Hos Superlove har vi alltid ett stort utbud av modekläder, skor och accessoarer för stilmedvetna och ambitiösa kvinnor. Alla märken som vi säljer är noggrant utvalda och vi ser alltid till att ha produkter från de senaste kollektionerna i lager. Se även vårt stora utbud av stickatblusar, byxor och jeans från ett mängd andra populära danska och internationella märken som Nümph, PBO och King Louie.

Jackor

Håll värmen eller fullända din look med en skön jacka för säsongen. Hos Superlove kan utforska ett stort utbud av läckra jackor från populära designermärken som Danefæ, Parajumpers, MDK och många fler.

Det finns 43 produkter.

Visar 1-43 av 43 objekt
Aktiva filter

Basic Apparel Jacka, Louisa Parker, Capers Grön

Pris 1 967 kr
Storlek : S M L XL

Co'Couture Blazer, Vola Oversize, Navy

Pris 1 826 kr
Storlek : S M L XL

Hunkøn Jacka, Vivi Short, Blue Floral

Pris 1 826 kr
Storlek : M

Danefæ Jacka, Agnes Print Thermo, Navy/Occer

Pris 839 kr
Storlek : S L XL

Hunkøn Kavaj, Pallas Blazer, Lavender

Baspris 1 685 kr Pris 842 kr
Storlek : S L

Hunkøn Kavaj, Pallas Blazer, Yellow

Baspris 1 685 kr Pris 842 kr
Storlek : L

Nümph Jakcka, Nubetri, Tannin

Baspris 1 826 kr Pris 1 096 kr
Storlek : 40 42

Modström Kappa, Odelia Long Coat, Sienna

Baspris 2 531 kr Pris 1 772 kr
Storlek : XS

Mads Nørgaard Vinteroverall, Logo Quilt Jessica, Beluga

Pris 2 813 kr
Storlek : 36

Basic Apparel Jacka, Louisa, Black

Pris 980 kr
Storlek : XS S

Basic Apparel Jacka, Louisa Short, Black

Pris 839 kr
Storlek : XS S

Basic Apparel Jacka, Louisa, Capers Green

Pris 980 kr
Storlek : XS S M L XL

Basic Apparel Jacka, Louisa, Navy

Pris 980 kr
Storlek : S

Basic Apparel Väst, Dagmar, Navy

Pris 1 121 kr
Storlek : L

Basic Apparel Väst, Louisa, Capers Green

Pris 839 kr
Storlek : XS
Visar 1-43 av 43 objekt