~

Filtrera på

Sätt stilen med en kappa som håller dig både elegant och redo för höstrusk, vinterkyla och vårsol. Här på Superlove.se hittar du flera modeller och kappor i underbart fina nyanser. Som alltid är det primärt danska klädmärken representerade i kategorin, och det är framförallt ParajumpersModström kappor och Numph kappor som tillhör favoriterna.

Snygga kappor från danska klädmärken

En damkappa är ett kvinnligt plagg som enkelt lyfter din outfit och som sätter tonen för din stil. Det är ett tacksamt plagg som aldrig blir omodernt, och det finns gott om fina kappor att välja på i olika stilar och tidlös design.

Vi har inte ett jättestort utbud att skryta med, men vi har ett noga utvalt sortiment av fina kappor från olika danska klädmärken som alla har något eget att komma med. Här hittar du dig en ullkappa, en svarta lång kappa, figursydd kappa, och ibland även kappor till dam på rea.

En snabb blick på utbudet denna säsong och vi kan enas om att de flesta på sidan är långa kappor. Det är en bra mix mellan de klassiska och modernare varianter, både figursydda och oversize kappor finns som alternativ.

Kapporna har olika kragar och slag, några har knytband eller bälte i midjan, vissa knäpps med dragkedja framtill medan andra har knappar.

Du kan välja mellan passpoalfickor, kappor med ficklock och kappor med utanpåliggande fickor som är sköna att sticka ner händerna i. Här finns filtade ullkappor, och båda fodrade och tunna kappor. Oavsett vilken sorts kappa du tänker dig erbjuder vi gott om olika designförslag att välja bland.

Figursydd kappa från Modström

Är det en klassisk, kvinnlig, figursydd kappa du kan tänka dig är det Modströms utbud du ska se närmare på. Exempelvis Modström Odelia är en riktigt elegant och klassisk ullkappa till dam med alla de rätta attributen. Odelia har dubbelknäppning, klassiska hakslag, det är en lång kappa och den finns tillgänglig i flera färger. Bland bästsäljarna av modellen hittar vi en kamelfärgad kappa, en marinblå kappa samt en röd kappa.

En annan bästsäljande figursydd kappa är Modström Pamela; en kappa med enkelknäppning, hakslag och fickor med lock. Pamela är en oerhört elegant damkappa i ull med ett tunt, elegant sidenliknande foder som höjer elegansen ytterligare ett snäpp. Modström Pamela är en lång kappa som slutar någonstans nedanför knäna, beroende på din längd, och kan kombineras på väldigt många sätt. Den mest populära av dem alla är en grön kappa i färgen Empire Green, ett hett tips till dig som vill vara med på det senaste inom mode.

Stilsäkra höstkappor som är värda pengarna

Om vi ska ta och sätta oss in i vad som gäller inom mode är det mycket jordnära färger och klassiska modeller som gäller. Vi slår ett stort slag för en rutig kappa, till exempel den populära Numph kappan Lilah med ett storrutigt mönster med knytband i midjan. Ett annat säkert kort är en grå kappa med rutor, här på Superlove har du en handfull olika att välja mellan från danska märken som Rains och Basic Apparel.

Kappor dam

En kappa är ett klassiskt ytterplagg du alltid har nytta av. Särskilt framåt höstkanten, med gulnande löv och kylig morgonluft utanför dörren. Hitta din nya kappa från populära danska klädmärken här på Superlove. Här finns flera varianter att välja på; alltifrån höstkappa, figursydd kappa, grå kappa, ullkappa, varm vinterkappa, rutig kappa, vårkappa, beige kappa, klassisk svart kappa, och galet många fler alternativ!

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt
Aktiva filter

Lollys Laundry Jacka, Mikala, Ecru

Pris 1 904 kr
Storlek : XS S M L

Mos Mosh Kappa, MMLanetta, Olive Night

Pris 2 108 kr
Storlek : S M L XL

Parajumpers Jacka, Omega Super Light, Sycamore

Baspris 5 633 kr Pris 3 380 kr
Storlek : M
Visar 1-9 av 9 objekt