~

Filtrera på

Kimonos klär alla kvinnor

Kimonos finns i en myriad av vackra varianter. Som lång kan kimonon användas som klänning och med den korta modellen ser kimonon helt underbar ut över ett par jeans eller en kjol. Men kimonon kan i princip användas för allt. Du kan använda din kimono som morgonrock eller jacka. Möjligheterna är otaliga. En kimono har normalt ett vackert mönster. Det kan vara ett neutralt mönster. Men oftast ses kimonos med vackra färgglada mönster. En mycket populär version är alla fina kimonos med blommor. Kimonon har snygga vida ärmar och ett löst snitt. Normalt drar man åt den i midjan med ett snöre och därmed belyses den kvinnliga formen. Det finns en kimono för alla. Lång eller kort. Lös eller åtsittande. Kimonos är otroligt klädriktiga och ser bra ut på alla typer av kvinnor oavsett ålder.

Ett måste i din garderob

Kimonos är mycket populära och det finns det en bra anledning till detta. De tillför nämligen en frisk fläkt åt din garderob. En lång kimono i satin kan användas som en snygg festklänning. Matcha den med ett par chica sandaler och några snygga örhängen för en fantastiskt festklädsel . Den korta kimonon kan sättas ihop med ett par jeans och sneakers för en snygg vardagsklädsel. Kimonon får dig att stråla och framhäver din kvinnlighet med sin lösa elegans. Färgerna i en kimono är en historia i sig själv. Du kan få kimonos i de finaste pastellfärgerna. Men också kimonos i galna pangfärger. Och om det inte är din sak så finns det kimonos i dämpade färger med vackra enkla mönster.

Bli förälskad i österns magi

När man tittar på en kimono så är det inte svårt att bli förälskad. De fina mönstren, vackra blommorna och färgerna står ut på ett fascinerande sätt. En kimono är full av österns magi. Kimonos är för dem som vågar bli sedda och som älskar att se snygga och tuffa ut. En kimono är väldigt användbar och även mycket feminin. Det är också därför som både de största modehusen och häftigaste trendsättarna har sedan länge anammat den. Kimonon är också skön att ha på sig. Designen är lös. Ärmarna är vida. Och du bestämmer själv hur mycket du ska dra åt bältet. Med andra ord får du både mode och komfort med snygga kimonos.

Är kimonos inte exakt det som du letade efter? Då har vi på Superlove lyckligtvis många andra läckra saker att erbjuda dig. Vad sägs om några snygga jerseyklänningar? De sitter supersnyggt, behöver inte strykas och är dessutom tuffa. Danefæ tillverkar några riktigt snygga jerseyklänningar. Det samma gör Nümph och King Louie som med sina fina tryck har samma färgstarka utseende som du ofta ser på kimonos. Letar du efter något helt annat så föreslår vi att du tittar på jeans från Mos Mosh, eller vad sägs om några praktiska och snygga sandaler från Teva?

Kimonos

Kimonos har tagit modevärlden med storm och är med sina vackra tyger och snygga designer både eleganta och feminina. Kimonon härstammar ursprungligen från Japan och där är det en folkdräkt. Där har den burits med kärlek i århundraden av de vackra japanska kvinnorna tills trendsättare fick upp ögonen och gjorde den till en del av modescenen över hela världen. Hos Superlove hittar du naturligtvis ett härligt utbud av kimonos.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt
Aktiva filter

Becksöndergaard Kimono, Lola Liberte, Multi Color

Baspris 1 262 kr Pris 631 kr
Storlek : S
Visar 1-1 av 1 objekt