~

Filtrera på

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

King Louie är på många sätt ett klädmärke som törs sticka ut hakan. Det holländska märkets fokus på färger och mönster har en unik stil, och influenserna från rockabilly kläder och 50- och 60-talet är tydliga. King Louie kläder ger en tydlig personlig stil, och varje säsong kommer det nya, snygga plagg att berika din garderob med.

Lär känna King Louie

Här på Superlove.se kan du unna dig bland annat en King Louie klänning, blusar, kjolar och skjortor, alla i feminin stil som för tankarna till rockabilly.

Tänk volanger, plisseringar, kvinnliga passformer, blommiga King Louie klänningar i retro design med markerad midja som var populärt på den tiden. A-linjeformade kjolar med fint fall som passar perfekt med deras blusar i vintagestil. Riktigt snygga koftor i nätt modell likt de som bars förr. King Louie är ett märke från vilket du köper annorlunda klänningar med unika mönster och vågade färgval, och riktar sig till dig som har hittat en personlig stil.

Brett utbud av King Louie kläder

Till de som gillar retro klänningar och kvinnliga kläder i samma anda som 50-talskläder och 60-talskläder är King Louie en modern variant. Vi har haft märket King Louie i vårt sortiment här på Superlove i många år, och det har alltid varit ett bästsäljande märke. Varje år kommer märket med flera nya, starka kollektioner, och så gott som alltid säljer dessa tokfina King Louie kläder slut snabbt som attan. Ser du något du gillar och som finns i din storlek ska du alltså inte vänta, för då går chansen dig lätt förbi.

Med det sagt kan vi nämna att du kan förvänta dig att hitta bland annat King Louie klänningar, blusar, koftor, samt deras populära kjolar. Alla plagg har en typisk King Louie-stil, både vad gäller färgval och modeller, så har du en gång fattat tycke för något från märket kan du vara säker på att det kommer att produceras fler favoriter framöver.

Shopping King Louie

King Louie är ett märke som dessvärre inte jättemånga känner till på den svenska marknaden. Det är fortfarande ett mindre märke som bara väntas på att bli upptäckt av fler, och vi är ett par butiker i landet som säljer King Louie online. Vi är väldigt glada över att vara återförsäljare av King Louie, och eftersom de är så populära räknar vi med att märket även har sin publik i Sverige. Kanske har du hittat märket för att du gillar att klä dig i en tjusig rockabilly klänning, eller rockabilly kläder till dam generellt? Oavsett är vi glada för att kunna erbjuda shopping av King Louie och hoppas att du ska hitta något fint du gillar. Kanske en King Louie klänning?

King Louie kläder är hållbara

Flera King Louie kläder är tillverkade i hållbara material, och de tar sitt ansvar som aktör på klädmarknaden seriöst. Ca 10% av King Louies kläder är tillverkade av GOTS-certifierad ekologisk bomull. De använder sig också av polyester, ett material som skapats av återvunna pantflaskor. Håll utkik på hemsidan, vi anger när vi har King Louie kläder som är hållbart tillverkade.

King Louie är medlemmar av Fair Wear Foundation sedan 2015. De har samarbetat med samma turkiska tillverkare i 20 år, är kan med säkerhet svara på att deras produktion tillverkas av anställda med bra arbetsvillkor, och att det är en arbetsgivare som står bakom kvinnors rättigheter och som inte använder barnarbete. King Louie skriver själva på sin hemsida att de jobbar vidare med hållbarhetsfrågor, och vi kan nog räkna med fler initiativ i rätt riktning framöver.

King Louie

Tycker du om retro klänningar och rockabilly damkläder i modern tappning är King Louie ett märke som högst sannolikt faller dig i smaken. Detta holländska klädmärke är känt för sina färgglada kläder i en läcker färgskala som ofta pryds med snygga retro mönster, och klassiska vintagedetaljer. Välkommen att shoppa King Louie kläder online här på Superlove. :)

Det finns 15 produkter.

Visar 1-15 av 15 objekt
Aktiva filter

King Louie Klänning, Sheeva Rizzoli, Tweed Orange

Pris 1 340 kr
Storlek : S M L XL

King Louie Blus, Patty Långärmad, Pine Green

Pris 776 kr
Storlek : S M L XL

King Louie Blus, Patty Långärmad, Svart

Pris 776 kr
Storlek : S M L XL

King Louie Pannband, Twist Pablo, Lapis Blue

Pris 169 kr

King Louie Pannband, Twist La Concha, Umbre

Pris 169 kr

King Louie Kofta, Roundneck Cocoon BCI, Bluestone Blue

Baspris 776 kr Pris 388 kr
Storlek : S

King Louie Strumpor, Short Daydream 2-Pack, Holiday Green

Pris 169 kr
Storlek : 35-38 39-42

King Louie Strumpor, Pinata 2-Pack, Matcha Green

Pris 183 kr
Storlek : 35-38 39-42

King Louie Strumpor, Naranja 2-Pack, Koi Yellow

Pris 183 kr
Storlek : 35-38 39-42

King Louie Strumpor, Fresno 2-Pack, Cream

Pris 183 kr
Storlek : 35-38 39-42

King Louie Strumpor, Baladera 2-Pack, Koi Yellow

Pris 183 kr
Storlek : 35-38 39-42

King Louie Pannband, Twist Naranja, Neptune Green

Pris 169 kr

King Louie Blus, Naranja, Neptune Green

Baspris 776 kr Pris 388 kr
Storlek : S

King Louie Strumpor, Chatham 2-pack, Black

Baspris 212 kr Pris 106 kr
Storlek : 35-38 39-42
Visar 1-15 av 15 objekt