Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Kjolar

Kjolar är härliga - eftersom de kan användas som ett utmärkt alternativ till klänningar. Precis som med klänningar kan hitta många olika stilar med allt från fina festklänningar till vardagsklänningar och skjortklänningar så kan du också hitta kjolar för alla tillfällen. De härliga modeplaggen kan användas i vardagen och de kan användas på fest. Beroende av hur du kombinerar dem med dina blusar, smycken och strumpor kan kjolarna användas för alla dessa olika tillfällen.

Hos Superlove kan du utforska ett brett utbud av långa och korta kjolar i olika färger och stilar. En färgglad A-formad kjol kan vara ryggraden i din outfit för sommaren och en skuggad A-formad kjol kan sätta en hög standard för din affärsklädsel. En lång A-formad kjol som antingen är plisserad eller randig med textur kan vara det perfekta komplementet till din grundläggande garderob. En sådan A-formad kjol har sin egen magiska kraft eftersom den kan krydda upp alla grundläggande t-shirts även om den i sig är basic. En grundläggande A-formad kjol kan du para ihop med mer eller mindre alla plagg i din garderob för dagar när du vill sätta en något högre standard än bara ett par jeans.

Vårt utbud

I vårt stora utbud av långa och korta kjolar kan du hitta allt från grundläggande svarta till A-formade kjolar med färgglada mönster. Unna dig själv en lång kjol från Mads Nørgaard som passar perfekt till en fin skjorta på arbetet eller en varm sweater på vintern. Låt en skön kjol från Lollys Laundry förgylla din feminina figur och använda den både när du är ute med väninnorna och när du vill imponera på jobbet eller bara ska njuta av att vara hemma. Med en tätsittande kjol från Basic Apparel, som med sin smickrande passform klär alla kroppstyper, kan du vara helt säker på att du gör ett köp som du inte kommer att ångra. Och när outfiten ska vara särskilt elegant, kan du göra det enkelt för dig själv med en vackert plisserad kjol från Nümph. Det kan vara din bästa vän både på julfesten och en varm sommardag.

Skapa en tuff look med en skinnkjol när det inte ska vara så fint och oskyldigt, eller framhäv en vacker skjorta eller blus med en tätsittande grundläggande kjol. Det finns nästan inga gränser för vad en kjol kan göra åt din outfit, och hos Superlove kan du hitta ett stort urval för dig som ser dig själv som en ambitiös och självsäker kvinna.

Hos Superlove har vi alltid ett stort utbud av modekläder, skor och accessoarer från några av de mest populära danska och internationella varumärkena för kvinnor. Vi ser alltid till att ha klädesplagg från de senaste kollektionerna i lager. Se även vårt utbud av leggings, byxdräkter och shorts.

Kjolar

Liva upp tröjan eller bli redo för fest med en härlig kjol från Superlove. Hos oss kan du utforska ett stort utbud av långa och korta kjolar i olika färger och stilar från välkända varumärken som Mads Nørgaard, NümphKing Louie och många fler.

Det finns 31 produkter.

Visar 1-24 av 31 objekt
Aktiva filter

King Louie Kjol, Border Skirt Opera, Orient Blue

Pris 600 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard Kjol, Stelly Retro Denim, Unwashed

Pris 1 327 kr
Storlek : 36 38 40

Mads Nørgaard Kjol, Stelly Fall Indigo, Unwashed

Pris 1 193 kr
Storlek : 36 40 42

Mads Nørgaard Kjol, Stelly Recycled Sportina, Black

Pris 1 193 kr
Storlek : 38 40

King Louie Kjol, Border Skirt Carlisle, Peacoat Blue

Pris 600 kr
Storlek : XL

King Louie Kjol, Border Skirt Trifle, Dragonfly Green

Pris 600 kr
Storlek : S M L XL

Lollys Laundry Kjol, Morning, Green Flower Print

Baspris 1 060 kr Pris 636 kr
Storlek : M L

Nümph Kjol, Nucecelia, Cashmere Blue

Pris 600 kr
Storlek : 34 38

Nümph Kjol, Nutekla, Medium Blue Denim

Baspris 527 kr Pris 316 kr
Storlek : 34

Lollys Laundry Kjol, Morning, Blue

Baspris 927 kr Pris 556 kr
Storlek : L

Lollys Laundry Kjol, Morning, Multi

Baspris 927 kr Pris 556 kr
Storlek : XL

Minus Kjol, Delaila, Hazel Sea Shell Print

Baspris 793 kr Pris 476 kr
Storlek : 36 38 40 42

Mads Nørgaard Kjol, Stelly C Light Indigo, Soft Blue

Baspris 1 327 kr Pris 929 kr
Storlek : 36

Mads Nørgaard Kjol, Stelly C, Blue Stripe

Pris 1 327 kr
Storlek : 36 40 42

Modström Kjol, Isa, Black

Baspris 660 kr Pris 330 kr
Storlek : L XL

Nümph Kjol, Nutekla, Bright White

Baspris 527 kr Pris 263 kr
Storlek : 34

King Louie Kjol, Juno Classic, Black

Pris 600 kr
Storlek : S

King Louie Kjol, Border Milano Uni, Neptune Green

Pris 660 kr
Storlek : S M XL

Mads Nørgaard Kjol, Stelly C, Light Indigo

Pris 1 327 kr
Storlek : 36 38 42
Visar 1-24 av 31 objekt