~

Filtrera på

Snygga läsglasögon från Izipizi

Välkommen - här har du hittat en liten guldgruva med billiga läsglasögon i snygg fransk design och hållbar kvalitet. Från märket Izipizi köper du läsglasögon i olika styrkor och modeller till ett blygsamt pris, och vi lovar att de håller bra mycket längre än de du köpte hem för 15 kronor. Välj fritt mellan fyrkantiga, rektangulära och runda läsglasögon, glada färger och neutrala nyanser. Izipizi har vad du söker!

Du har kommit helt rätt om du vill ha snygga läsglasögon! Izipizi är ju ett designmärke som har fokuserat sig specifikt på att göra moderna och trendiga läsglasögon med olika passformer så det finns något för alla ansiktsformer.

Här på Superlove.se köper du Izipizis snygga läsglasögon i tre modeller - C Reading, D Reading och E Reading, och de har alla olika former. Modellerna kommer i flera snygga färger, och du kan lätt hitta ett par läsbrillor som passar till just ditt ansikte, din smak och din personlighet. Med andra ord är det inte bara snygga läsglasögon du får när du köper brillor från Izipizi, du får även en riktigt snygg stil på köpet.

Läsglasögon med styrka

När du ska köpa dig ett par läsglasögon är det viktigt att se till att du väljer rätt styrka. Med din optikers hjälp kan du lätt ta reda på ditt behov, och sedan i lugn och ro klicka hem ett par läsglasögon med styrka som passar just dig (du kan ju alltid skicka tillbaka dem om du inte känner att de passar dig). Izipizis läsglasögon finns tillgängliga i styrkorna 1+, 1.5+, 2+, 2.5+, samt 3+. Finns inte det par du vill ha på lager är det bara att skriva till oss, så undersöker vi om vi kan beställa hem fler i den styrkan du önskar.

Runda läsglasögon

Just runda läsglasögon är väldigt populärt då det klär mångas ansiktsform, och det är Izipizi #D du ska satsa på om det är denna stil du vill ha. D Reading finns tillgängliga i flera snygga färger och är ett par runda glasögon som du lätt kombinerar med din stil. I sortimentet finns det både färgglada runda läsglasögon såväl som klassiskt svarta. Izipizi D Reading är markanta, men har tunna bågar, och de runda glasen ger mycket karaktär utan att stjäla uppmärksamhet.

Läsglasögon till dam

Izipizi har tagit höjd för att allas ansikten är olika, och har därför fixat en smart och smidig lösning. Brillornas bågar kan nämligen justeras och göras både smalare och bredare, och utan ansträngning har du ett par snygga läsglasögon till dam i en storlek helt anpassad till dig. Urvalet med färger och nyanser gör också Izipizis sortiment till ett perfekt utbud med läsglasögon till kvinnor.

Vi på Superlove har valt att satsa på specifikt tre modeller som alla klär kvinnors ansikten exceptionellt bra. Har du dessutom hittat ett par som du trivs i kan du utöka din samling med nya färger, eller komplettera med solglasögon med styrka, samt terminalglasögon. De finns nämligen också tillgängliga i samma modeller som våra läsglasögon. Ett vinnande koncept!

Läsglasögon - kvalitet lönar sig

Det händer de flesta av oss. Plötsligt börjar bokstäver och detaljer att flyta ihop och snart kommer man inte att kunna se särskilt bra på nära avstånd. Om bara armarna var lite längre. Först försöker man knipa ihop ögonen, men det kommer en tid då man måste krypa till korset. Man har blivit långsynt och läsglasögonen måste på. Lyckligtvis finns det många snygga läsglasögon så du behöver inte kompromissa med vare sig stil eller kvalitet. Du kan naturligtvis välja att slå till på ett par läsglasögon för en tia, men vår erfarenhet är att det lönar sig att betala lite mer för ett par bra läsglasögon. För det första håller de mycket längre, för det andra är de mycket snyggare. När det gäller hållbarhet så håller de billigaste modellerna vanligtvis inte mer än någon månad innan bågen blir krokig, glaset repigt och skruvarna faller ut. Med en något bättre kvalitet kommer dina läsglasögon att hålla i åratal. Och för att vara brutalt ärlig så kan man se skillnaden på ett billigt par glasögon och ett par glasögon från en kvalitetsleverantör. När du först blir långsynt måste glasögonen ju åka på och av många gånger under dagen så vi rekommenderar att du investerar lite mer i ditt nästa par läsglasögon.

Smarta bågar till läsglasögon för alla

Hos Superlove ställer vi höga krav på våra leverantörer. Vi förväntar oss det bästa när det gäller design, kvalitet och pris. Därför kan du också vara säker på att vår utvalda leverantör av läsglasögon, Izipizi, är något mycket speciellt. Izipizi är en känd glasögontillverkare som har sålt mer än två miljarder par läsglasögon. Deras motto är att designa smarta läsglasögon av god kvalitet till rimliga priser samtidigt som man tar hänsyn till miljön. Styrkan av deras glasögon varierar från +1 till +3,5. Ja, det är nog inte så svårt att se varför vi lät Izipizi glida genom nålsögat. Företaget har existerat i åtta år och säljer glasögon över hela världen. Med andra ord, de vet vad de pratar om när det gäller glasögon.

Hitta rätt läsglasögon

Hur hittar du rätt par av läsglasögon? Först och främst är det viktigt att du känner till styrkan du behöver. Är det läsglasögon +1, läsglasögon +1,5, läsglasögon +2 och så vidare. Välj sedan en glasögonbåge som du tycker är snygg. Om du gillar distinkta läsglasögon kan du välja en svart glasögonbåge eller en mörk sköldpaddslook. Och om du gillar en lite mer diskret look så satsa på en ljus och lätt båge. Om du är en person som inte är rädd för att bli sedd så ska du givetvis välja ett blått eller rött par läsglasögon. Det finns gott om möjligheter i vårt stora utbud av läsglasögon från Izipizi.

Var det inte glasögon som du letade efter? Misströsta inte! Superloves webbshop är full av snygga produkter. Vad sägs om några snygga halsdukar från Redesigned eller vackra örhängen från Hultquist.

Läsglasögon

Är det på tiden att du skaffar nya läsglasögon? Hos Superlove har vi ett stort utbud av läsglasögon i olika styrkor och med snygga bågar från Izipizi. Som alltid är kvaliteten i topp och du kan alldeles säkert hitta en snygg båge som passar dig i vår webbshop. Läsglasögon med styrka i snygg design och till rimligt pris - det är precis vad du hittar på denna sida. Här har vi samlat alla snygga läsglasögon från franska designermärket Izipizi, och det finns gott om modeller och färger att välja bland. Söker du specifikt efter runda läsglasögon finns det flera att välja på i sortimentet. Från Izipizi köper du läsglasögon med styrka 1+, 1.5+, 2+, 2.5+ och 3+. Bara att välja och vraka! :)

Det finns 24 produkter.

Visar 1-24 av 24 objekt
Aktiva filter
Visar 1-24 av 24 objekt