Filtrera på

Snygga läsglasögon från Izipizi

Välkommen - här har du hittat en liten guldgruva med billiga läsglasögon i snygg fransk design och hållbar kvalitet. Från märket Izipizi köper du läsglasögon i olika styrkor och modeller till ett blygsamt pris, och vi lovar att de håller bra mycket längre än de du köpte hem för 15 kronor. Välj fritt mellan fyrkantiga, rektangulära och runda läsglasögon, glada färger och neutrala nyanser. Izipizi har vad du söker!

Du har kommit helt rätt om du vill ha snygga läsglasögon! Izipizi är ju ett designmärke som har fokuserat sig specifikt på att göra moderna och trendiga läsglasögon med olika passformer så det finns något för alla ansiktsformer.

Här på Superlove.se köper du Izipizis snygga läsglasögon i tre modeller - C Reading, D Reading och E Reading, och de har alla olika former. Modellerna kommer i flera snygga färger, och du kan lätt hitta ett par läsbrillor som passar till just ditt ansikte, din smak och din personlighet. Med andra ord är det inte bara snygga läsglasögon du får när du köper brillor från Izipizi, du får även en riktigt snygg stil på köpet.

Läsglasögon med styrka

När du ska köpa dig ett par läsglasögon är det viktigt att se till att du väljer rätt styrka. Med din optikers hjälp kan du lätt ta reda på ditt behov, och sedan i lugn och ro klicka hem ett par läsglasögon med styrka som passar just dig (du kan ju alltid skicka tillbaka dem om du inte känner att de passar dig). Izipizis läsglasögon finns tillgängliga i styrkorna 1+, 1.5+, 2+, 2.5+, samt 3+. Finns inte det par du vill ha på lager är det bara att skriva till oss, så undersöker vi om vi kan beställa hem fler i den styrkan du önskar.

Runda läsglasögon

Just runda läsglasögon är väldigt populärt då det klär mångas ansiktsform, och det är Izipizi #D du ska satsa på om det är denna stil du vill ha. D Reading finns tillgängliga i flera snygga färger och är ett par runda glasögon som du lätt kombinerar med din stil. I sortimentet finns det både färgglada runda läsglasögon såväl som klassiskt svarta. Izipizi D Reading är markanta, men har tunna bågar, och de runda glasen ger mycket karaktär utan att stjäla uppmärksamhet.

Läsglasögon till dam

Izipizi har tagit höjd för att allas ansikten är olika, och har därför fixat en smart och smidig lösning. Brillornas bågar kan nämligen justeras och göras både smalare och bredare, och utan ansträngning har du ett par snygga läsglasögon till dam i en storlek helt anpassad till dig. Urvalet med färger och nyanser gör också Izipizis sortiment till ett perfekt utbud med läsglasögon till kvinnor.

Vi på Superlove har valt att satsa på specifikt tre modeller som alla klär kvinnors ansikten exceptionellt bra. Har du dessutom hittat ett par som du trivs i kan du utöka din samling med nya färger, eller komplettera med solglasögon med styrka, samt terminalglasögon. De finns nämligen också tillgängliga i samma modeller som våra läsglasögon. Ett vinnande koncept!

Läsglasögon

Läsglasögon med styrka i snygg design och till rimligt pris - det är precis vad du hittar på denna sida. Här har vi samlat alla snygga läsglasögon från franska designermärket Izipizi, och det finns gott om modeller och färger att välja bland. Söker du specifikt efter runda läsglasögon finns det flera att välja på i sortimentet. Från Izipizi köper du läsglasögon med styrka 1+, 1.5+, 2+, 2.5+ och 3+. Bara att välja och vraka! :)

Det finns 30 produkter.

Visar 1-24 av 30 objekt
Aktiva filter

Izipizi Läsglasögon E Reading, Jupiter

Pris 393 kr
Storlek : +1.5 +2 +2.5 +3

Izipizi Läsglasögon E Reading, Red Mars

Pris 393 kr
Storlek : +1.5 +2 +2.5 +3

Izipizi Glasögon, C Reading, Jupiter

Pris 393 kr
Storlek : +1 +1.5 +2.5

Izipizi Läsglasögon, D Reading, Red Mars

Pris 393 kr
Storlek : +1 +1.5 +2 +2.5
Visar 1-24 av 30 objekt