Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Mads Norgaard tillhör ett av Danmarks mest populära klädmärken, och säljs idag i hela världen. Varje år släpper märket omtyckta och färgglada kollektioner som är en uppskattad motvikt till den annars neutrala modescenen, som är starkt representerad i Skandinavien. 

Som en butik med färgglatt tema som säljer danska kläder på nätet är ju därför Mads Norgaard ett måste i vårt sortiment! Vi kan stolt nämna att vi är Mads Norgaard återförsäljare i Sverige, och här kan du som svensk hitta klassiska favoriter till din basgarderob, bland annat t-shirts, kjolar, klänningar och blusar.

Detta är Mads Norgaard

Det som är kännetecknande för Mads Norgaard är i första hand tre pelare som alltid är återkommande i märkets kollektioner. Mads Nørgaard är känt för sina ränder, till exempel deras långärmade toppar och t-shirts med smala ränder i smakfulla färgkombinationer. Kläderna från Mads Nörgaard har tydliga referenser till arbetskläder; de är praktiska, enkla, boxiga och användbara. Ytterligare en tydlig röd tråd i Mads Norgaards kollektioner är det marina temat. 

Danskt mode från Mads Nørgaard 

Det som gjort Mads Norgaard till ett populärt märke är deras förmåga att tänka utanför boxen och ge klassiska plagg en personlig prägel. Märket är populärt i alla åldersgrupper tack vare den tidlösa designen och smickrande passformer som klär kvinnor oavsett kroppstyp. På många sätt är Mads Nørgaard en bra representant för dansk stil, danska klädmärken och kvalitet.

Klädmärket Mads Nørgaard har en inriktning som strävar mot att vara ett hållbart märke. Detta genomsyrar hela produktionen, och Mads Norgaards damkläder är gjorda av hög kvalitet i slitstarka material, i en tidlös design som håller under lång tid, de produceras lokalt och de är noga med att de tillverkas under bra förhållanden i förhållande till både personal och miljö. 

I strävan efter att vara ett så hållbart klädmärke som möjligt har Mads Norgaard valt att delta i FNs internationella direktiv, kallat Global Compact, och följer deras tio principer inom ansvarsfullt företagande och textilproduktion. Klädmärket har också skrivit under Global Fashion Agenda´s 2020 Circular Fashion System Commitment, med målet att ha en utarbetad strategi för att ta hand om och återanvända gamla plagg fram till året 2020.

Stort urval av Mads Norgaard till dam

Här på Superlove.se hittar du ett brett utbud det senaste inom damkläder från Mads Nørgaard. Exempelvis kan du förvänta dig att kunna shoppa klassiska Norgaardplagg som deras ekologiska t-shirts, fantastiskt fina kjolar i till exempel denim och skinn (modellen Mads Norgaard Stelly är en bästsäljare som återkommer i ny tappning varje år), Mads Norgaard jacka, byxor, randiga toppar och fina blusar. Låt oss inte glömma att nämna att du kan även kan klicka hem en fin Mads Norgaard väska här på sidan, de är ofta väldigt populära, så håll utkik ofta om du vill vara säker på att få tag på en.

Vi säljer också säsongsbetonade varor från märket som Cavi jumpsuits, Mads Norgaard klänning, solglasögon, Mads Norgaard kjol i sommarfina utföranden, halsdukar och stickade tröjor.

Mads Norgaard jumpsuits

Ett populärt plagg från Mads Nörgaard är deras superfina jumpsuits. De kommer i starka färger som rött, grönt, mörkblått och svart, och det finns både korta jumpsuits och med långa ben. Dessa byxdräkter är gjorda av behaglig polyester, som är mjuk och skön att ha på, samt strykfri. 

Mads Nørgaard Cavi jumpsuits till dam har alla korta ärmar och en smickrande passform som klär kvinnokroppen - även dem med kurvor - tack vare knytband i midjan och en lös design. Så vill du ha tag på snygga jumpsuits är Mads Norgaards Cavi definitivt värda att överväga!

Mads Norgaard

Ända sedan 1986 har danska klädmärket Mads Nørgaard producerat moderna damkläder att komplettera basgarderoben med.

Plagg från Mads Norgaard har ofta en överraskande twist som ger ett personligt uttryck.

Här på Superlove.se har vi ett brett urval av Mads Norgaard till dam; klänningar, t-shirts, kjolar, skjortor, blusar och toppar.

Det finns 78 produkter.

Visar 1-24 av 78 objekt
Aktiva filter

Mads Nørgaard Nederdel, Stelissa, Blue Rinse

Pris 1 327 kr
Storlek : 36 38 40 42

Mads Nørgaard Bluse, Tinilla, Sky Melange

Pris 600 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard Bluse, Trutte, Sky Melange

Pris 600 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard Nederdel, Suzetta, Black

Pris 600 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard Bluse, Carolla, Rose/Multi

Pris 793 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard T-shirt, Tuba, Rose/Multi

Pris 660 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard T-shirt, Tuba, Ecru

Pris 600 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard Nederdel, Stelly, Worn Stone

Pris 1 327 kr
Storlek : 36 38 40 42

Mads Nørgaard Kjole, Dupina, Black/White

Pris 1 327 kr
Storlek : 34 36 38 40 42

Mads Nørgaard T Shirt, Teasy, Rose

Pris 260 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard T Shirt, Teasy, Army

Pris 260 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard Nederdel, Stelly Long, Vintage Wash

Pris 1 327 kr
Storlek : 36 38 40 42

Mads Nørgaard T-shirt, Tusina, Dark Navy

Pris 527 kr
Storlek : S M L XL

Mads Nørgaard Net, Athene Boutique Bag, Beige/Rose

Pris 333 kr

Mads Nørgaard Net, Athene Boutique Bag, Navy/Red

Pris 333 kr

Mads Nørgaard Net, Athene Boutique Bag, Rose/Red

Pris 333 kr

Mads Nørgaard Kjole, Deily, Black Check

Baspris 1 133 kr Pris 680 kr
Storlek : S
Visar 1-24 av 78 objekt