~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Feminint möter tufft

Maria Blacks smyckekollektioner präglas i hög grad av en tuff och feminin design, där bland annat konstnärligt utformade swirl örhängen, enkla halsband och chunky ringar ingår. Alla smycken i sortimentet är klockrena presenter till dig själv eller andra viktiga personer i ditt liv eftersom de både är exklusiva och håller högsta klass när det gäller design och hantverk. Samtidigt uttrycker varje enskilt smycke något unikt, vilket innebär att du utan svårighet kan hitta just den design som reflekterar den person du vil ge smycket till. Hos Superlove har vi riktigt bra priser på dessa smycken. Design och kvalitet utan kompromisser – med smycken från Maria Black kan du verkligen uttrycka lyx och stil.

Superloves urval

Vi har på vår hemsida superlove.se ett stort sortiment av Maria Black smycken, Maria Black örhängen, ringar, halsband och armband. Så passa på att gå på upptäcktsfärd i en värld av kvalitetssmycken i dansk design. Vi erbjuder till exempel den populära ringen Maria Black Helix och det unika Tusk halsbandet. Smycken som passar den stilmedvetna kvinna som tycker att det är värt att investera i kvalitetssmycken som kan tillföra en personlig touch på vilken outfit som helst. Det är ett smyckesmärke som fokuserar på högsta kvalitet, men vi har ändå alla items till riktigt fördelaktiga priser.

Maria Black

Det allt mer populära märket Maria Black designar och producerar unika smycken som reflekterar de aktuella trenderna i modebilden och som har både lekfulla och okonventionella inslag. I vårt sortiment hittar du massor av örhängen, armband och halsband från Maria Black så att du kan skapa dig din helt egna personliga look. I Maria Blacks designvärld kombineras på ett unikt sätt det feminina med det sofistikerat enkla.

Det finns 38 produkter.

Visar 1-38 av 38 objekt
Aktiva filter
Visar 1-38 av 38 objekt