~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Minus

Detta märke har alltid ett stort fokus på att skapa skandinavisk design med feminina och sofistikerade plagg. Att våga utmana modekonventionerna med alternativa tryck som inspireras av avantgarde och det exotiska är något som är fullt möjligt med märkets häftiga design. Här finns alla möjligheter att avvika från mängden och ta chanser på modefronten, samtidigt som man bevarar de eftertraktade feminina silhuetterna med figursydda plagg.

Minus Carmen kavaj – en riktig klassiker

Vi erbjuder till exempel den populära kavajen Carmen från Minus i mjuk jersey som är både behaglig och stilfull. Kavajen lämpar sig fint för stilmedvetna kvinnor som både vill hänga på trenderna i tiden och samtidigt investera i en tidlös och klassisk design som håller säsong efter säsong. Kombinera den med ett par sportiga sneakers för en casual look, eller höghälade skor om du vill ha en mer sofistikerad look.

Superloves stor urval av Minus kläder

I vårt sortiment av kläder från Minus finns stora möjligheter att gå på upptäcktsfärd bland märkets fantastiska klänningar och koftor, till exempel New Laura cardigan i många olika färger. Vi har dessutom nästan alltid rea på exklusiva plagg från Minus, så att du kan köpa hög dansk kvalitet till fördelaktiga priser. Vi anskaffar löpande nya produkter från detta danska märke, vilket betyder att du alltid kan hitta trendig och moderiktig design från vårt urval. Du kan även hitta klänningar, toppar, byxor, t-shirts och shorts i vårt stora sortiment från detta danska märke.

Tjusig klänning från Minus

Din klänning från Minus kan både framstå som enkel och elegant, liksom den kan framstå som färgrik och utstickande helt beroende på hur du väljer att bära den. Med ett färgrikt skärp runt midjan eller en Minus kavaj i en snygg kontrasterande färg kan du till exempel skapa din helt egna look som en person som kombinerar karriär och familj.

Mjuk kofta från Minus

Din kofta från Minus kommer att ha en passform som kompletterar dina feminina former. Du kommer att få en Minus kofta i mjukast tänkbara material och finaste kvalitet, som för din kofta till en oumbärlig del av din garderob. Minus har koftor, kavajer och klänningar i flera olika färger och modeller.

Kläder skapade av starka kvinnor

Charlotte Kjær Bruun och Irena Riberholt tog över företaget och märket 2013. Redan då var deras mission att ge oss nya varianter av skandinaviskt mode med en ny och speciell inriktning på passform och detaljarbete. Dessa två kvinnor har utifrån sina egna erfarenheter där de sett behovet av en garderob som både är funktionelle och praktisk. Sedan har de kombinerat dessa erfarenheter med deras omtolkning av vad som är skandinaviskt mode. För dessa två kvinnor är skapandet av Minus-kläder mer än ett jobb, det är den del av deras identitet.

Till den starka kvinnan

Ägarna designar såväl kläder till sig själva som till ambitiösa kvinnor som prioriterar karriär, men också kvinnor som prioriterar familjen. Minus kläder passar den utåtriktade kvinna som vill ha en personlig klädstil för att sätta färg på en upptagen vardag. Kläderna från Minus är designade av två kvinnor som själva passar in i denna målgrupp och som därför vet vad som krävs för att kläderna ska uppfylla deras höga krav. Kläderna från Minus är till för dig som är en självständig och oberoende kvinna. Till dig som har höga ambitioner i livet, samtidigt som du sätter familjen i högsätet. Minus kläder är till för dig som aldrig hoppar över där staketet är som lägst. Minus är till för dig som alltid känner sig säker på sin garderob. För dig.

Minus

Minus är ett dansk märke som sedan 1998 har designat kläder för kvalitetsmedvetna kvinnor. Minus är särskilt kända för sina klänningar, kavajer och för sitt stora urval av stickade basplagg där pris och kvalitet går hand i hand.

Det finns 48 produkter.

Visar 1-48 av 48 objekt
Aktiva filter

Minus Väst, Mella Knit, Nomad Sand

Pris 839 kr
Storlek : L XL

Minus Kofta, New Laura, Yellow Straw

Pris 564 kr
Storlek : S M L XL

Minus Kofta, New Laura, Cosmic Lavender

Pris 564 kr
Storlek : S M L XL

Minus Blus, Liva Knit Tee, Cosmic Lavender

Pris 557 kr
Storlek : M L XL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Apple Green

Pris 564 kr
Storlek : S XL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Lipstick Red

Pris 564 kr
Storlek : XS S M L XL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Black Iris Solid

Pris 564 kr
Storlek : XS S M L XXL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Light Grey Melange

Pris 564 kr
Storlek : S M L XL XXL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Black

Pris 564 kr
Storlek : XS S M L XL XXL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Black Iris Melange

Pris 564 kr
Storlek : XS S M L XXL

Minus Skjorta, Daysia Shirt, Black Iris Embroidery

Pris 980 kr
Storlek : 40

Minus Strik Blus, Liva Knit Tee, Black Iris Solid

Pris 557 kr
Storlek : S M L XL

Minus Skjorta, Jena, Broken White Flower Print

Baspris 839 kr Pris 503 kr
Storlek : 36

Minus Sweatshirt, Mika Long Sleeve Sweat, Apple Green

Pris 839 kr
Storlek : S

Minus Sweatshirt, Mika Long Sleeve Sweat, Light Grey Melange

Pris 839 kr
Storlek : S M L XL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Blue Zen Melange

Pris 564 kr
Storlek : M XL

Minus Blus, Mille Knit Tee, Nomad Sand Melange

Baspris 839 kr Pris 419 kr
Storlek : S

Minus Blus, Mersin Roll Neck, Dark Olive Melange

Baspris 557 kr Pris 334 kr
Storlek : S M L

Minus Blus, Mika Sweat, Light Grey Melange

Pris 698 kr
Storlek : S M L

Minus Väst, Augusta, Almond Melange

Baspris 557 kr Pris 334 kr
Storlek : S L XXL

Minus Blus, Mersin, Blue Zen Melange

Baspris 557 kr Pris 390 kr
Storlek : XL

Minus Kofta, New Laura, Cornbutter

Pris 564 kr
Storlek : S XL

Minus Blus, Mersin, Black Iris Solid

Pris 557 kr
Storlek : S L

Minus Blus, Mersin, Black

Pris 557 kr
Storlek : M L XL

Minus Kofta, New Laura Cardigan, Broken White

Pris 564 kr
Storlek : S L XL
Visar 1-48 av 48 objekt