Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Modström klänningar som kommer att tilltala dig

Danska Modström har bra känsla för vad som rör sig inom modevärlden, inte minst när det gäller att ge klänningarna en snygg form som är behaglig att använda. Det har gjort Modström till ett av de mest populära klädmärkena på hemmaplan och de har även gjort succé internationellt. Modströms klänningar är oftast gjorda i en enkel design som tillsammans med deras höga kvalitet innebär att de passar både till vardag och fest. En enkel svart klänning från Modström går aldrig ur mode och den kan stylas upp eller ner efter behov. Modström lägger stor vikt vid komfort, både i val av material och vad gäller passform. Till exempel genom att använda viskos eller linne som låter din hud andas – något som är härligt när solen skiner på sommaren eller när du är på semester söderut. Allt handlar dock inte om praktiska hänsyn. Om du till exempel faller för en Modström-klänning med lös passform får den ändå ofta en fin form tack vare en extra vidd nedtill eller ett midjeband. Det är lätt att skapa en ren och modern look med en klänning från Modström – men lika lätt att gå i en lite mer sprallig riktning om man känner för det.

Färgrika och mönstrade klänningar från Modström

Modström bygger vidare på skandinavisk designtradition med deras fokus på enkelhet, komfort och funktion. Men de går också mot strömmen genom att de gärna använder färg och mönster. Och de har oftast med ett par statement pieces i sina kollektioner. Vi på Superlove värdesätter mångfald, något som är viktigt för oss när vi väljer de märken vi säljer. Att sätta färg på tillvaron är viktigt och mönster ger ytterligare en dimension till plaggen. Å andra sidan behöver man också fina basvaror, som till exempel ett par snygga Modström-byxor eller en enfärgad Modström-jacka. Vi älskar klänningarna från Modström, antingen de är nedtonade eller mer livfulla eftersom Modström är så duktiga på att förena det stilmedvetna och det behagliga.

Modström klänningar för alla tillfällen

Vi lägger också stor vikt vid att kläder ska vara mångsidiga, något Modström verkligen lever upp till. Du kan ha din Modström-klänning både på jobbet och när du går ut på kvällen för att ta ett glas vin. Du kan kombinera klänningen från Modström med ett par snygga stövlar eller praktiska skor. Om du först och främst vill att skorna ska vara sköna att gå i har vi bland annat många fräcka modeller från Woden sneakers i alla möjliga färger. Och om du känner att du gärna vill lyfta din look lite kan du kombinera den nya Modström klänning med eleganta smycken från Scherning, som ofta använder sig av effektfulla färgkontraster. En väska från Becksöndergaard kan också ge extra liv till en enkel Modström-klänning. Du har många möjligheter att variera ditt uttryck och din stil, något vi uppskattar med Modström. Är du nyfiken på ytterligare klänningar med mönster kan du till exempel utforska vårt urval från Nümphs spännande värld.

Modström

Danska Modström har sedan 2004 bevisat att det är möjligt att göra damkläder som inte bara är bekväma, men som även är stilmedvetna och speglar de senaste tendenserna inom modet. Modströms design präglas av nordisk enkelhet, vilket gör deras kläder allsidiga. I vårt urval hittar du snygga Modström klänningar i flera olika färger med eller utan mönster.

Det finns 54 produkter.

Visar 1-24 av 54 objekt
Aktiva filter

Modström Klänning, Menna Dress, Black

Pris 1 133 kr
Storlek : XS S M L XL

Modström Klänning, Menna Print Dress, Forest Fleur

Pris 1 133 kr
Storlek : S M L XL

Modström Vest, Luca, Off White

Pris 733 kr
Storlek : S M L XL

Modström Skjorta, Alexis, Sea Green

Baspris 793 kr Pris 476 kr
Storlek : XL
Visar 1-24 av 54 objekt