Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Modström är danskt mode till ytterst rimliga priser. Sedan 2004 har detta märke producerat superfina damkläder i tidlös och framförallt feminin design med en medveten och stilsäker publik som målgrupp. De är på inget vis exklusiva, utan strävar efter att vara ett lättillgängligt märke som känns relevant för kvinnor i alla åldrar. Det återspeglas i prisbilden, som trots att det är ett designmärke är låg.

Modström har sedan starten sakta men säkert byggt upp sitt märke, hittat sin egen stil, och seglat upp som ett populärt märke både på hemmaplan, i Norden och ute i vida världen. Vi är väldigt glada att vi är en av deras 400 återförsäljare, och att vi kan förse Sverige med deras feminina, gångbara klädstil.

Lär känna Modström

Det som är mest signifikant för Modström kläder är användandet av färger. Det gillar vi starkt här på Superlove, eftersom färgglada kläder ligger helt i linje med vårt koncept. Kläderna från Modström har glada färger, och ofta snygga prints och mönster som ger ett lyft till din klädstil. De är ett modernt och trendigt märke med örat mot marken, men plaggen blir snabbt favoriter, och deras design håller i många säsonger. 

Modströms kollektioner är annars väldigt stilrena och funktionella, och är lätta att kombinera med basplagg; de blir liksom körsbäret på toppen och skänker en härlig positivitet med sina fina färger. 

Det är framförallt jackor som är Modströms styrka, och varje säsong kompletterar de sitt utbud med nya stilrena, praktiska och framförallt snygga damjackor. En Modström jacka håller säsong efter säsong, till exempel vinterjackan Frida, som är en jättepopulär modell, liksom bästsäljaren Odelia, en Modström kappa i väldigt elegant och stilrent utförande. 

Från Modström köper du även basplagg, såsom linnen och långärmade toppar i klassiskt vitt, svart och grått, och deras Kendis leggings har länge varit en bästsäljare här på Superlove.

Det ska också nämnas att Modström går en smula mot strömmen och håller sig till feminina silhuetter, till skillnad från många andra svenska och danska klädmärken som ofta har en väldigt lös och oversize design. Från Modström köper du kort och gott kvinnliga kläder med feminina detaljer som direkt ger ett gott intryck.

Shoppa Modström kläder online

Vill du vara en välklädd kvinna är Modström alltid ett gott alternativ. Detta har TV4 tagit fasta på och deras stylist använder frekvent märkets kläder till sina kvinnliga programledare. Att “TV4 nyhetsmorgon kläder inköpslista” är en populär sökning förvånar därför inte - Modström klänningar och blusar är klockrena när du vill vara representabel. 

Är du på jakt efter att köpa en Modström blus, Modström klänning eller en Modström jacka har du kommit rätt! Här på Superlove.se hittar du både klassiska favoriter från märkets bassortiment, men också deras senaste kollektion. Så vill du komplettera din garderob med en stilren damskjorta, elegant Modström blus i läcker färg, en snygg Modström klänning, en Modström jacka eller kanske leggings; allt detta har vi gott om. Välkommen att utforska vårt sortiment, och hör alltid av dig om du inte kan hitta din storlek så ser vi om vi kan lösa det.

Modström

Välkommen att upptäcka detta fantastiska danska klädmärke som heter Modström. 

De producerar jättefina damkläder i elegant, färgglad och sprallig stil som gör sig ypperligt bra som jobbkläder.
Tänk fina blusar, klänningar och skjortor, men också snygga jackor till alla säsonger, samt basplagg du alltid har användning för. 

Kanske har du sett ett snyggt plagg på TV - Modström är ett frekvent använda kläder av TV4s programledare.

Det finns 61 produkter.

Visar 1-24 av 61 objekt
Aktiva filter

Modström Skjorte, Victor, Black

Pris 793 kr
Storlek : XS S M L XL

Modström Cardigan, Volt, Black

Pris 867 kr
Storlek : S M L XL

Modström Strik, Valentina, Blue Wash

Pris 660 kr
Storlek : XS S M L

Modström Strik, Valentina, Brown Sugar

Pris 660 kr
Storlek : XS S M L

Modström Skjorte, Viletta, Tarot

Pris 867 kr
Storlek : S M L XL

Modström Kjole, Viletta, Tarot

Pris 1 000 kr
Storlek : M L XL

Modström Skjorte, Vogue, Winter Bloom

Pris 733 kr
Storlek : S M L XL

Modstrøm T shirt, Tippi Charitee, White

Pris 467 kr
Storlek : S M L XL
Visar 1-24 av 61 objekt