~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Som du vet är vintern ofta kall, lång och mörk i Sverige, och det kommer dagar då kylan biter så man tror näsan ska falla av. Misströsta dock inte - med en Parajumper jacka är detta inget problem längre.

Med en Parajumpers jacka håller du dig nämligen garanterat varm om vintern. Märket har rankat sina jackors förmåga att hålla värmen i fyra nivåer, så det du ska göra är att hitta den jacka som passar in på dina behov. 

Parajumper är jackor av riktigt bra material som håller säsong efter säsong, i elegant och feminin design. Den höga kvaliteten på dessa vinterjackor till dam gör att priset är någorlunda högt, men du kan vara säker på att det är en märkeskläder som är värd priset. Vi erbjuder dig att delbetala din nya Parajumpers jacka om detta skulle vara av intresse.

Funderar du möjligtvis om vi någonsin har Parajumpers dam rea? Svaret är ja, det har vi ett par gånger om året. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga billiga Parajumpers erbjudanden!

Köp dig en ordentlig Parajumper jacka

Inspirationen till Parajumpers jackor kommer från den amerikanska motsvarigheten till svenska Flygbasjägarna. Deras mission är att under alla omständigheter göra vad som krävs för att rädda människor som råkat i knipa under extrema förhållanden, till exempel när det är riktigt svinkallt. I lägen som dessa är ordentliga vinterkläder ett måste, vilket designern Massimo Rossetti fann inspiration i, och skapade Parajumpers. Jackorna är i första hand designade att vara funktionella och praktiska, men det är också väldigt innovativa kollektioner märket erbjuder med många teknologiska egenskaper. 

Parajumper jackor är gjorda av nylon med fantastisk hållbarhet, och som tål att användas och nötas med åren utan att bli varken utslitna eller urtvättade. De har avtagbart innerfoder av dun och pälskantad huva, och framtill har dem en praktisk ficka med plats till det viktiga i livet; plånbok, nycklar, din mobil och andra nödvändigheter. Med en Parajumper jacka är du ordentligt förberedd!

Shoppa Parajumper dam på Superlove.se

Här på Superlove.se hittar du ett litet, men nog utvalt sortiment med jackor från märket. Det är främst vinterjackorna vi har valt att satsa på, och hos oss kan du köpa dig en Parajumper dunjacka, till exempel den populära, varma Parajumpers Irene. 

Vi har även den populära modellen Parajumpers Selma som är både en vind och vattentät jacka till dam i kroppsnära och elegant design. 

En annan poppis jacka från det italienska märkets kollektion är Parajumpers Geena. Denna modell är en snygg Parajumper kort jacka till dam med en tight passform, ståkrage och ultratunn dunfyllning vilket gör den perfekt som vårjacka, höstjacka och rent av sommarjacka (med tanke på hur svenska somrar brukar vara…).  Parajumpers Geena är snygg, minimalistisk och exklusiv, och den väger nästan ingenting. 

Vi har favoriten Parajumper Long Bear Dam

Den mest eftersökta PJs jacka vi har på lager är utan tvekan Parajumpers Long Bear till dam. Vi har modellen i två olika utföranden; Long Bear och Light Long Bear. En Long Bear Parajumpers parka är varmare än Light Long Bear, så här handlar det om att välja hur varm jacka du har behov av. De är bägge vattenavvisande, har äkta pälskant, samt smart design med fickor som rymmer mycket. De har bägge varmt dun som foder.

Här på Superlove kan du köpa en Long Bear Parajumper i smakfullt stilrena färger som är lätta att kombinera med färgglada accessoarer. Jackorna är riktigt eleganta, och det syns att du har lagt pengar på kvalitet, både på materialen jackan är gjord av, såväl som i deras design. 

Hur ser man om Parajumper är äkta?

Parajumper är ett mycket populärt märke världen över, och de är till och med så pass eftertraktade att det frekvent görs kopior av deras jackor. Du kan vara helt säker på när du handlar Parajumpers i Sverige från oss, vi är auktoriserade återförsäljare av märket och det är 100% äkta Parajumper jackor i vår online butik. Du kan dubbelkolla att det inte är en Parajumper fake du fått tag på genom att scanna QR-koden inne i jackan, det är din garanti för att den är äkta.

Parajumpers

Kärt barn med många namn; Parajumpers, Parajumper eller PJs är snygga damjackor med stil och klass. De är designade och tillverkade i Italien, och det är funktionalitet, design och kvalitet som är märkets ledord. Här på Superlove.se köper du Parajumpers online till dam, du kan klicka hem både en Parajumpers dunjacka, parka, vinterjacka och vårjacka från vårt sortiment. Vi har bland annat favoriterna Parajumper Long Bear, Parajumper Geena och Parajumpers Selma.

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt
Aktiva filter

Parajumpers Selma Parka, Deep Grey

Baspris 9 863 kr Pris 5 918 kr
Storlek : XL
Visar 1-9 av 9 objekt