~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

PBO

Om du letar efter modekläder med egen stil och i hög kvalitet är PBO ett riktigt bra val. Detta danska märke, som också går under det fullständiga namnet Philosophy Blues Original är ett ultramodernt och nyskapande märke som alltid fullt ut levererar högsta kvalitet. Philosophy Blues Original har stort fokus på att skapa silhuetter som är feminina och smickrande och som passar fint till märkets karakteristiska och sportiga urval.

PBO klänningar och andra plagg med elegant och tidlös design

Ett viktigt mål för PBO:s kläddesigners är att skapa stilfulla och feminina kläder som kan användas säsong efter säsong. Kvaliteten i detta märkes utbud av PBO klänningar, PBO kavajer, PBO byxor och PBO blusar framgår alltid väldigt tydligt. Det är uppenbart att Philosophy Blues Original lägger stor vikt vid att ha material av högsta kvalitet i samtliga plagg i sitt sortiment. Bland kläderna från PBO erbjuds bland annat tjusiga sidenklänningar, sidenskjortor och sidenblusar samt andra skjortor i fantastiska färger och prints.

Superloves urval av kläder från PBO

Med PBO:s exklusiva kläder ges det rika möjligheter att kombinera olika stiltyper och därigenom tillföra garderoben det lilla extra, där personlig stil och kvalitet förenas. Vilka plagg du än väljer – du kommer inte att ångra dina köp av kläder från PBO!

Gå på upptäcktsfärd i Superloves breda sortiment av PBO klänningar, toppar, kavajer och byxor, Philosophy Blues Originals exklusiva kläder. Det är ett märke som erbjuder kvalitet och design till kvinnor som inte vill kompromissa.

Om Philosophy Blues Original

Philosophy Blues Original har funnits på den nordiska marknaden sedan 1994 och hade från början stor succé trots den intensiva konkurrensen. Philosophy Blues Original hade från början siktat in sig på att etablera sig som ett starkt och högprofilerat märke.

Folket bakom Philosophy Blues Original har dock hela tiden varit medvetna om att även ett starkt och högprofilerat märke aldrig kan vara starkare än de produkter man erbjuder. Märket i sig kommer dock aldrig att kunna överträffa produkternas kvalitet, ledningens visioner och medarbetarnas kompetenser. Det starka varumärket Philosophy Blues Original bygger på det starka fundament som byggts upp av just produkternas kvalitet, ledningens visioner och medarbetarnas kompetenser.

Philosophy Blues Original skiljer sig alltså från sina konkurrenter genom att ha en helt egen profil. Därför är PBO klänningar och andra kläder från PBO redan på väg att bli tillgängliga på flera marknader runt om i Europa.

PBO kläder av enastående kvalitet

Philosophy Blues Original kan känna sig stolta över att kunna kalla sig producenter av modekläder som håller en extremt hög kvalitet. Det kan de göra eftersom de tar ansvar för hela organisationen varje gång det designas, utvecklas och produceras något nytt PBO plagg.

Det är inte enbart i den egna organisationen människorna bakom detta danska modemärke tar ansvar. De tar också ansvar när de ska hitta rätta samarbetspartners som kan leva upp till PBO:s höga krav. För Philosophy Blues Original har det högsta prioritet att deras samarbetspartners har fullt ut förstår deras produkter. Och för att upprätthålla ett samarbete med detta danska märke krävs att samarbetspartnern har förståelse för märkets värdegrund och ledningens vision. På det sättet försäkrar man sig om att det uteslutande procuceras PBO kläder av högsta kvalitet. Varje gång.

PBO

Gå på upptäcktsfärd i vårt stora utbud av kläder av högsta kvalitet från PBO – Phlosophy Blues Original. PBO är ett danskt designermärke som lägger stor vikt vid såväl kvalitet som feminin passform.

Det finns 25 produkter.

Visar 1-25 av 25 objekt
Aktiva filter

PBO Blus, Linset, Creme

Pris 1 262 kr
Storlek : 36 42

PBO Klänning, Maggidoll, Blue Mix

Baspris 1 826 kr Pris 913 kr
Storlek : 34 36 38

PBO Byxor, Mira, Desert Rose

Baspris 1 262 kr Pris 631 kr
Storlek : 40 42

PBO Byxor, Derek, Light Blue

Baspris 1 826 kr Pris 913 kr

PBO Blus, Mufti, Brandied Apricot

Baspris 980 kr Pris 490 kr
Storlek : M XL

PBO Klänning, Ludmila, Sand Flower

Baspris 2 813 kr Pris 1 406 kr
Storlek : 38

PBO Shorts, Beck Capri, Sand

Baspris 1 262 kr Pris 631 kr
Storlek : 42

PBO Blus, Everly, Blue Print

Baspris 1 403 kr Pris 701 kr
Storlek : 40

PBO Skjorta, Carnation, Light Taupe Print

Baspris 2 108 kr Pris 1 054 kr
Storlek : 36
Visar 1-25 av 25 objekt