~

Filtrera på

Färg

Färg

Pendulum

Utforska vårt stora utbud av sofistikerade och unika smycken från det danska märket Pendulum, där trendsättande detaljer och personliga element som naturformer, stenar och linjer präglar de mångsidiga designerna. Smyckena har coola och innovativa designer, vilket gör dem självklara som accessoarer för den stilmedvetna kvinnan. Varumärket grundades 2006 av Jeanette Nielsen, varvid den djärva och innovativa designen fick sin start med de första kollektionerna.

Smycken med attityd till överkomliga priser

Pendulum erbjuder smycken av distinkta designer som låter dig uttrycka din personlig stil. De atypiska färgerna och stenarna skapar vackra kontraster till den traditionella nordiska stilen som gör sig gällande i de många designerna. Trots att varje smycke är genomtänkt in i minsta detalj och materialet är av toppklass, fås smyckena till mycket rimliga priser med start från 100 kr. Av dessa skäl befinner Pendulum sig också i en expanderande tillväxt och du kommer troligtvis att se mycket mer av dem på den framtiden modescenen.

 

Superloves utbud

Hitta ett stort utbud av örhängen, ringar, halsband och armband från Pendulum hos superlove.dk. Med Pendulum garanteras du unika smycken som inte ses någon annanstans. I vårt utbud av produkter från Pendulum finns det gott om möjligheter att utforska en värld av kvalitetssmycken i dansk design. Smyckena passar den modemedvetna kvinnan som vill investera i kvalitetssmycken som tillför en personlig stil åt alla outfits. Trots smyckes märkets fokus på hög kvalitet, säljs alla produkter för fantastiska marknadspriser. 

Pendulum smycken

Hitta ditt nya favoritsmycke bland danska Pendulums mångsidiga designer. Stilen hos Pendulum är ekologisk och sofistikerad och du kan hitta smycken med enkelt nordiskt utseende och unika smycken med former och element från naturen. Alla smycken är av hög kvalitet och designen är genomtänkt in i minsta detalj. En fantastisk möjlighet till att få ett smycke med attityd för ett överkomligt pris eller ge en vacker present åt den stilmedvetna kvinnan.

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt
Aktiva filter
Visar 1-13 av 13 objekt