~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Pernille Corydon

De vackra smyckena från Pernille Corydon har designats av den danska kvinnan med samma namn och hon har alltid haft en passion för smycken och en talang för fint hantverk. År 2007 grundade hon sitt eget företag, där hon kunde leva ut sin dröm om att designa smycken som formades och framställdes av hennes egna händer. Idag är de unika smyckena från Pernille Corydon några av de mest populära i Danmark och inte utan anledning. Alla ringar, halsband och vartenda par av örhängena eller armbanden Daylight från Pernille Corydon bär nämligen på prägeln av ett helt unikt uttryck och enkel design som fått inspiration från livet.

Intryck från vardagen blir smycken från Pernille Corydon

De vackra örhängena från Pernille Corydon som fått namnet Icon har exempelvis inspirerats av Pernilles resor till San Francisco, där en promenad över Golden Gate Bridge inspirerade henne till att designa ett par örhängen med lika distinkta former i konstruktionen. Alla smycken från Pernille Corydon har designats av grundaren själv och trots att hon omöjligen kan komma ihåg allt hon ser i sitt dagliga liv så skapas smyckena från hennes bearbetning av de många intrycken från vardagslivet. Dessa intryck omvandlas till former och skisser som leder till färger, material och kombinationer.

För den danska smycketillverkaren är livet en stor inspirationskälla och hon kan alltid se möjligheter i allt från byggnader och möbler till mode, natur och människor. Inspirationen blir till skisser och dessa inledande skisser blir till slut ett stort urval av smycken av stilrena och eleganta designer från Pernille Corydon. Hos dessa smycken från Pernille Corydon går femininitet och kvalitet upp på ett högre plan och man har i hög grad betonat enkla och feminina designer i varje smyckekollektion, där det bland annat ingår vackra örhängen, enkla halsband och pylsiga ringar med guldplätering eller av sterlingsilver.

Den perfekta presenten

Alla de vackra smyckena från Pernille Corydon som du hittar i sortimentet är idealiska gåvor åt dig själv eller en viktig person i ditt liv. Det är de eftersom deras exklusivitet och designmässiga hantverk inte kan bli bättre. Samtidigt ger det unika uttrycket av ringen, halsbandet, armbandet eller örhänget från Pernille Corydon dig möjligheten att återspegla exakt den person som du vill ge smycket till. Hos Superlove säljer vi smycken till drömpriser utan några kompromisser av vare sig design eller kvalitet.

Stort utbud av smycken från Pernille Corydon

Med de speciella smyckena från Pernille Corydon kan du verkligen uttrycka elegans och stil. Hitta ett stort utbud av örhängen, ringar, halsband och armband från Pernille Corydon på superlove.se och utforska en värld av kvalitativa smycken i dansk design. I vårt breda sortiment kan du exempelvis hitta den populära ringen Micro och det unika halsbandet Coin. Smyckena passar utmärkt för den stilmedvetna kvinna som väljer att investera i kvalitativa smycken som tillför en egen personlighet åt alla outfits. Vi erbjuder även det vackra halsbandet Pasodoble som har en vacker silversten i hänget. Trots smyckesmärkets fokus på hög kvalitet säljs alla underbara smycken från Pernille Corydon för fantastiska marknadspriser.

Hos Superlove har vi alltid ett stort urval av accessoarer som passar den stilmedvetna och ambitiösa kvinnan. Varumärkena som vi säljer är noggrant utvalda och vi ser alltid till att ha smycken från de senaste kollektionerna i lager. Se även vårt stora utbud av smycken från ett brett spektrum av andra populära danska och internationella varumärken som Stine A och Maria Black.

Pernille Corydon

De vackra smyckena från det danska märket Pernille Corydon kännetecknas av en stilren och elegant look som låter femininitet och kvalitet gå upp på ett högre plan. Utforska vårt stora utbud av örhängen, halsband, armband och ringar från Pernille Corydon och hitta den perfekta presenten åt dig själv eller någon du håller av.

Det finns 49 produkter.

Visar 1-49 av 49 objekt
Aktiva filter
Visar 1-49 av 49 objekt