~

Filtrera på

Pico är ett allsidigt, danska märke

Pico grundades 2004 av Anne-Marie Pico och det danska smyckesmärket har med all rätt upplevt en ökande framgång. Visionen bakom Pico är att snygga smycken ska vara tillgänglig för alla. Detta innebär låga priser och designer som passar alla humör och smaker. Du hittar alltså både enkla och överdådiga stilar bland de fina smyckena från Pico som tillverkats av sterlingsilver eller guldbelagd mässing (24 karat). Anne-Marie designar allt själv och hon hittar inspiration överallt. Pico är ett mycket produktivt och mångsidigt märke som verkligen lyckas följa tidens trender både när det gäller smycken och färgstarka hårspännen.

 

Inspiration för personligt mode hos Pico

Pico är ett varumärke som förmår att vända sig till en mängd olika slags kvinnor. Detta beror på att de vill skapa en värld av accessoarer som sätter pricken över i:et på alla kvinnors outfits och framtoning. Anne-Marie Pico anser nämligen att med accessoarer kan vi verkligen uttrycka oss själva. Därför leker Picos utformningar med former och texturer, stenar, pärlor och färger från ett feminint universum. Du kan hitta hårspännen från Pico som inspirerats av naturen och örhängen från Pico som är uppdaterade klassiker eller experimentella nyskapelser. Inspirationen till smyckena från Pico kommer från hela världen och alla tider och ögonblick. Du kan klä dig med en touch av Fjärran Östern, bohem, vintage, rena minimalistiska linjer och mycket mer. Pico skapar vackra och iögonfallande accessoarer som verkligen kan få fram det bästa av dig.

 

Presentförslag från Pico

De flesta kvinnor älskar att få smycken som presenter och det är ett väldigt bra sätt att skämma bort någon som du tycker om. Även om du har en begränsad budget så hittar du inspirerande gåvor bland de fina smyckena och hårspännena från Pico. En extra härlig egenskap med gåvor från Pico är att smyckena från Pico har tillverkats för hand av Picos egen guldsmed Lina. Du kan hitta uppenbara presenter åt alla åldrar, eftersom Pico arbetar hårt på att skapa accessoarer som passar alla stilar. Hitta en söt gåva åt väninnan, inspirera din mamma, gläd din brorsdotter eller ge din dotter precis det som hon känner att hon saknar.

 

Uttryck din personliga stil med Pico

Pico är ett varumärke som verkligen slår ett slag för värdet av att uttrycka sig själv och sin personliga stil. Det ligger helt rätt i andan hos Superlove och därför är vi glada att kunna erbjuda hårspännen och smycken från Pico som en del av vårt universum. Av samma skäl har vi hårspännen ock smycken från det blomstrande danska varumärket Enamel  och unika smycken från Pendulum och Maria Black. Hos Superlove hittar du ett stort utbud av fantastiska danska och skandinaviska varumärken samt internationella varumärken av hög kvalitet. Vi vill nämligen vara din favoritshop, där du hittar inspirerande mode och inredning.

Pico

Pico är ett danskt smyckesmärke som skapar tuffa accessoarer åt ett stort antal kvinnor i en myriad av olika stilar. Anne-Marie Pico som är både grundare och designer anser nämligen att smycken och accessoarer är det bästa sättet man kan uttrycka sig på. Varumärket återspeglar tidens trender med feminina smycken till priser som är överkomliga för alla. Vi har valt ut de vackraste smyckena och hårspännena från Pico.

Det finns 118 produkter.

Visar 1-60 av 118 objekt
Aktiva filter

Pico Väska, Rosalia, Black Lace

Pris 353 kr

Pico Väska, Rosalia, Powder Lace

Pris 353 kr

Pico Hårband, Flæse Dalmatians Scrunchie, Blue

Pris 106 kr

Pico Hårband, Flæse Dalmatians Scrunchie, Green

Pris 106 kr

Pico Hårband, Flæse Dalmatians Scrunchie, White

Pris 106 kr

Pico Hårspännet, Butterfly Claw, Beige Shimmer

Pris 106 kr

Pico Hårspännet, Giant Elly Claw, White Leo

Pris 247 kr

Pico Hårspännet, Grande Carver, Purple Granit

Pris 247 kr

Pico Hårspännet, Ellen Claw, Green/White

Pris 176 kr

Pico Hårspännet, Carver Claw, Blue Glitter

Pris 141 kr

Pico Hårspännet, Ace Solid Claw, Rouge Shimmer

Pris 141 kr

Pico Hårspännet, Grande Carver, Mint Granit

Pris 247 kr

Pico Väska, Rosalia, Green Lace

Pris 353 kr

Pico Väska, Rosalia, Dusty Blue Lace

Pris 353 kr

Pico Väska, Rosalia, Taupe Lace

Pris 353 kr

Pico Väska, Rosalia, Blue Stripe

Pris 353 kr

Pico Väska, Rosalia, Red Stripe

Pris 353 kr

Pico Väska, Rosalia, Green Stripe

Pris 353 kr
Visar 1-60 av 118 objekt