~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Sverige är ju ett land där väderleken ofta bjuder på nederbörd, och när vinden är för stark för att kunna hålla paraplyet över huvudet kan det vara svårt att hålla sig torr. Det tog danska märket Rains fasta på, och har tagit fram snygga regnkläder i typiskt skandinavisk stil med en väl genomtänkt design. Välkommen att gå på upptäcktsfärd i vårt breda utbud av Rains regnkläder och vattentäta ryggsäckar.

Rains regnjacka till dam

Rains regnkläder fås i alla möjliga färger och nyanser, och det finns många olika modeller att välja mellan. Listan med fördelar är lång, och bland annat kan nämnas att de har täckt in alla storlekar, så du kan garanterat hitta en regnjacka som passar just dig och din stil.

Här på Superlove.se kan du köpa Rains regnjackor i både unisex och till dam. Vi saluför långa regnjackor i oversize modell, till exempel Rains Long Jacket, korta regnjackor i rak modell, Rains regnponcho till dam, Rains anorak till dam, samt Rains parka. Som sagt, mycket att välja på.

En av våra bästsäljare är den regnkappa med knytband i midjan, med en typiskt feminin modell. Det är en regnkappa till dam i trenchcoatmodell kallad Rains Curve. Här har Rains lyckats kombinera funktionskläder med mode, och Rains Curve är lika mycket en snygg damjacka som ett praktiskt plagg.

Rains regnkläder - Både miljövänliga och vattentäta

Rains varor är alla vattentäta tack vare ett speciellt utvecklat PU-material, en form av plast som kallas polyuretan som är känd för sin nötningsbeständighet. Materialet Rains använder är 100% fritt från flourkemikalier som PFOS och PFOA, samt ftalater i form av PVC, och du kan vara helt säker på att Rains regnkläder är miljövänliga och helt fria från hormonstörande ämnen. PU-materialet gör Rains regnkläder och Rains väskor vattentäta, det ger en hög hållbarhet med isolerande och vindtäta egenskaper.

Rains regnkläder är fodrade med polyester som tillsammans ger ett starkt material som gör att produkterna bibehåller sin passform. Rains strävar efter att använda 100% återanvänd polyester från pantflaskor till 2021.

Knapparna på Rains regnkappor, Rains regnjackor och Rains väskor är gjorda av rostfritt stål och är 100% nickelfria. Rains regnkläder är också veganska.

Rains regnkläder är miljövänliga och alla komponenter i produkterna är godkända enligt REACH, (en EU-förordning som reglerar och gällande produktionen och säkert användande av kemikalier) och de är helt säkra att använda.

Därtill ska också nämnas att alla regnkläder från Rains är tillverkade under schyssta förhållanden hos utvalda leverantörer med säkra arbetsvillkor. Rains är medlemmar av amfori BSCI och följer deras reglerade code of conduct.

Rains ryggsäck mini

Är du på utkik efter en vattentät ryggsäck är Rains det ultimata valet. De snygga ryggsäckarna från Rains är ett bra val när du vill vara säker på att hålla dina saker torra, vilket är tacksamt i ett regnigt och snöigt land som Sverige.

Rains ryggsäckar finns i flera varianter, och här på Superlove.se köper du Rains Backpack Mini, en liten ryggsäck. De är praktiska och har en lagom storlek med plats till din dator, och du kan välja mellan flera fina färger.

Rains väska

Gemensamt för alla Rains Bag väskor är att de har gott om plats och är praktiska, och det vattentäta materialet gör dem så smidiga!

Konceptet med en vattentät väska sträcker sig längre än bara till ryggsäckar. Från Rains köper du även vattentäta weekenväskor, vattentäta necessärer och vattentäta sminkväskor. Du köper också Rains Luggage Bag här på Superlove, med gott om plats när du ute och reser. Ytterligare en favorit i sortimentet är Rains Tote Bag, som givetvis är vattentät, och upplagd att ta med när du ska shoppa, handla mat eller till att ha träningskläder i. Hitta den stil du gillar och en färg du tycker om, här finns mycket att välja på.

Rains

Var smart och investera i miljövänliga, snygga regnkläder till dam - danska märket Rains har ett brett utbud att välja från i många glada färger. Slå till på en Rains regnjacka, en regnponcho, ett par Rains regnbyxor till dam och en Rains ryggsäck så håller du dig torr från topp till tå. Rains regnkläder är att de är gjorda av hållbara material, har en snygg stilren design, är vattentäta, och är tillverkade under säkra arbetsförhållanden.

Det finns 18 produkter.

Visar 1-18 av 18 objekt
Aktiva filter
Visar 1-18 av 18 objekt