Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Reef sandaler och flip-flops för professionella surfare

Detta amerikanska märke grundades 1984 av de två argentinska bröderna Fernando och Santiago Aguerre efter att de flyttat till Kalifornien. Båda bröderna är passionerade surfare och har alltid drömt om att starta ett eget företag. Det var den kaliforniska surfkulturen som inspirerade hela konceptet och Reefs fantastiska flip-flops blev snabbt otroligt populära bland surfarna. I dag är det inte enbart proffssurfare som gillar Reefs sandaler och flip-flops. De har blivit enormt eftertraktade världen över, främst för deras unika kvalitet och komfort kombinerat med stilren och aktuell design.

Märkets namn kan direktöversättas till ”rev” på svenska. Men Reef betyder så mycket mer och de härliga sandalerna och flip-flops från Reef ger associationer till sommar, strand, surfing, varma hav och inte minst flykten från en stressig vardag.

Reef sandaler för reslystna

När bröderna grundade företaget 1984 var det med en idé om att göra skodon med så låg vikt som överhuvudtaget var möjligt. Härigenom blir det också lätt att ta med sig ett par coola sandaler i ryggsäcken eller resväskan. Av samma anledning är de läckra Reef-sandalerna perfekta för globetrottern som alltid är på väg till nya äventyr ute i det fria. Detta amerikanska märke är också i framkant när det gäller miljömässigt hållbara material. Komfort är märkets högsta prioritet, och märkets sandaler har följdriktigt också blivit otroligt populära bland reslystna.

Reef sandaler och flip-flops för alla som älskar sommaren

De härliga sandalerna från Reef, liksom deras flip-flops, kan både användas för bad och strand och för längre promenader tack vare brödernas fokus på kvalitet och komfort. Med flip-flops från detta märke har då något skönt på fötterna. Du kommer att skämma bort dig själv med Reef sandaler eller flip-flops för dam i sportig och stilfull design.

Superloves urval

På vår Superlove.se kan du köpa de populära sandalerna och flip-flops från Reef i flera varianter med olika sultjocklekar och färger. Så du kan hitta just den sandal som fyller dina behov. Alla sandaler från Reef är tillverkade i lätta material och perfekta att ha med sig på semestern.

Hos Superlove har vi alltid ett stort urval av modekläder och accessoarer för stilmedvetna kvinnor. De märken vi för är noga utvalda och vi ser alltid till att ha delar från de senaste kollektionerna på lager. Kolla också in vårt stora urval av sandaler och flip-flops från en lång rad andra populära märken som till exempel Vagabond och Birkenstock.

Reef

Inspirerade av surfstilen i soliga Kalifornien har Reef skapat snygga och coola sandaler sedan 1984. Sandalerna ger ett riktigt bra stöd för hålfoten vilket gör dem väldigt sköna att gå i och de tål utan vidare att tvättas i tvättmaskin. Sandalerna tillverkas på ett miljöriktigt sätt, håller hög kvalitet och är väldigt hållbara. Reef är ett av världens främsta märken när det gäller sandaler och flip-flops. Även om Reef idag även arbetar med andra typer av skor är märket mest känt för sina härliga Reef sandaler och Reef flip-flops. Hos Superlove hittar du ett brett urval i olika modeller och färger så att du lätt kan komplettera din sommaroutfit med en personlig skostil.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Aktiva filter

Reef Sandaler, Cushion Strand, Black/Natural

Pris 733 kr
Storlek : 37/38 (7) 38/39 (8)

Reef Sandaler, Cushion Strand, Vintage

Pris 733 kr
Storlek : 40 41 37/38 (7) 38/39 (8)

Reef Sandaler, Spring Woven, Vintage White

Pris 600 kr
Storlek : 37/38 (7) 38/39 (8)
Visar 1-10 av 10 objekt