~

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Både praktiska och stilfulla regnkläder

De flesta regnkläder betraktas nog ofta som mer praktiska än moderiktiga. Och du är inte den enda som ibland har valt ett mindre ändamålsenligt plagg i stället för regnjackan när du har velat göra det lilla extra för att få till din look. Men en snygg lång regnjacka av hög kvalitet kan vara det självklara valet om du vill undvika att komma fram genomblöt till ditt möte eller din fest. I vårt stora urval av regnkläder och regnjackor strävar vi efter att du ska kunna hitta regnkläder som både är praktiska och moderiktiga.

I vårt stora urval av regnkläder för dam behöver du inte kompromissa. Med en modern regnkappa i en läcker kvalitet från ett populärt modemärke kan det kloka och praktiska valet av ytterkläder även bli det moderiktiga valet.

Lång regnjacka dam – för den kräsna

Den största utmaningen när du ska hitta regnkläder som passar din stil kan vara att hitta feminina regnkläder. En hel del regnkläder kan bäras av såväl kvinnor och män och det gör dem givetvis ännu mer användbara. Hos Superlove kan du utan svårighet hitta en lång regnjacka eller regnkappa som motsvarar dina högt ställda krav på regnkläder.

En lång regnjacka eller regnkappa har en mer feminin look i kombination med att den är extra praktisk. Du kan lugnt sitta på en våt cykelsadel utan att bli blöt om baken. Hos Superlove kan du även hitta en lång regnjacka med ett skärp. En lång regnkappa kommer med sin feminina passform att se ut som en trenchcoat och smickrar därmed din midja mer än andra regnjackor. En sådan lång regnkappa kan också bli ditt val även de dagar som bara är lite gråa.

Höj humöret med en grön, röd, eller gul regnjacka

Färgrika gröna, röd, blå eller gula regnjackor är grymt coola. Med en gul regnjacka eller regnkappa kan du få lust att skutta omkring i vattenpölar och njuta av regnet när alla andra gömmer sig under sina paraplyer.

Skäm bort dig själv med en färgrik röd regnjacka från det härliga urvalet från Danefæ. Här kan du hitta en perfekt kort eller lång regnjacka som passar din stil och ditt humör. Gå också på upptäcktsfärd i Rains urval av regnkläder, där du kan hitta en glad gul regnjacka eller en lång regnkappa som passar perfekt in i din stilfulla garderob.

Regnkläder dam

Vem har sagt att regnjackor, regnkappor eller för den delen regnkläder i allmänhet måste se tråkiga ut? Våra svenska regnmånader är visserligen ganska tråkiga, men det betyder inte att din regnjacka också måste vara tråkig. Piffa upp de regniga dagarna med färgrika regnkläder och skapa lite glädje på gatorna när alla andra gnäller över vädret. Gå på upptäcktsfärd i Superloves stora urval av regnkläder och regnjackor för dam från välkända danska designmärken.

Det finns 22 produkter.

Visar 1-22 av 22 objekt
Aktiva filter

Rainkiss Regnjacka, Timo Kuilder Rain Poncho

Pris 839 kr
Storlek : One Size

Rainkiss Regnjacka, Black Polka Poncho, Black

Pris 839 kr

Danefae Regnjacka Vesterhav, Black

Baspris 1 692 kr Pris 1 015 kr
Storlek : S XL
Visar 1-22 av 22 objekt