Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Färg

Färg

Vi kan nog alla enas om att det finns många fördelar med att använda en bra ryggsäck, jämfört mot exempelvis en väska du slänger över axeln. Med en bra ryggsäck kan du bära mer, och du får en jämn viktfördelning. Och det finns många ryggor idag framtagna till kvinnor i riktigt fin design - här på sidan har du god möjlighet att hitta dig en snygg ryggsäck. 

Låt oss presentera vårt utbud, så ska vi se om du inte hittar en smart ryggsäck som passar dina behov. :)

Noga utvalt utbud av snygga ryggsäckar till dam

Här på Superlove har vi två märken med smarta ryggsäckar till dam som vi har handplockat för att passa in i vårt sortiment. När vi köper in nya ryggsäckar är det deras design och funktion vi har haft i fokus. De ska vara funktionella, snygga, hållbara och riktigt god potential att bli en älskad och favorit som används ofta. Många av ryggsäckarna har glada färger i snygga nyanser

Anette, vår inköpare (och delägare av Superlove), har också haft vår målgrupp i åtanke, och valt att ta in ryggsäckar anpassade till kvinnor. Det vill säga att om du explicit söker efter en liten ryggsäck till dam, finns här många att välja på. 

Köpa ryggsäck? Dessa väljer du mellan i vårt sortiment

De två märken av ryggsäckar till dam du köper här på Superlove är Rains Backpack Mini, samt Roka ryggsäckar i olika modeller. Vill du köpa en märkes ryggsäck är både danska Rains och brittiska Roka mycket bra alternativ. Bägge märken har flera positiva egenskaper gemensamt, men de är utseendemässigt väldigt olika, så du hittat säkert en snygg ryggsäck som tilltalar dig. 

Vattentät ryggsäck = en bra ryggsäck; Dessa har vi

I ett land som Sverige där det året runt är mycket nederbörd är egenskapen vattentät liksom en förutsättning för att en kunna ta orden “bra ryggsäck” i sin mun. Och se detta är något vi har lagt vikt på; en av de största fördelarna med väskorna från både Rains och Roka är nämligen att de är väderresistena. 

De snygga ryggsäckarna i sortimentet är vattentäta och tåliga tack vare högkvalitativa material. Roka ryggsäckar är tillverkade av kraftig nylon och canvas som effektivt skyddar dina tillhörigheter, medan Rains ryggsäckar är gjorda av polyuretan och polyester som är vattentäta på ett vattentryck upp till så mycket som 6000 mm. 

Flera snygga modeller av datorryggsäck till dam

Kanske är det bara jag, men visst ser många datorryggsäckar ut som något en stereotyp datanörd eller gamer har? Om du förstår vad jag menar, kan du på direkten vara säker på att sådana ryggsäckar hittar du inte här.

I vårt sortiment hittar du datorryggsäckar till kvinnor med design och stil i fokus; faktiskt är det nog mer en snygg ryggsäck med datorfack. De är minst lika mycket en accessoar som tillför något till din stil, som det är en praktisk väska. Hursom, oavsett om du väljer en Rains ryggsäck eller en Roka har de plats till din laptop. 

Exempelvis Roka Canfield B är en datorväska 17 tum som kommer i flera färger. Modellen Roka Bantry C är en annan ryggsäck med datorfack med plats för en 15 tums dator eller mindre. Rains ryggsäck i modellen Backpack Mini är en datorryggsäck med plats för en mindre laptop på 13 tum.

Ryggsäckar

På jakt efter en snygg ryggsäck?

Eller kanske mer specifikt att köpa en snygg ryggsäck till dam?

Jamen så ska du kolla in dessa fina ryggsäckar med datorfack från Roka i glada färger och snygg design, samt Rains funktionella små ryggsäckar i minimalistiskt utförande.

Snygga ryggsäckar är bara förnamnet! :D

Det finns 26 produkter.

Visar 1-24 av 26 objekt
Aktiva filter

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium Sustainable, Teal

Pris 793 kr

Roka Ryggsäck, Bantry B Sustainable Medium, Mist

Pris 793 kr

Roka Ryggsäck, Canfield B Sustainable Medium, Midnight

Pris 867 kr

Roka Ryggsäck, Canfield B Sustainable Medium, Black

Pris 867 kr

Roka Ryggsäck, Canfield B Sustainable Medium, Avocado

Pris 867 kr

Roka Ryggsäck, Canfield B Sustainable Medium, Lake

Pris 867 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Sustainable Medium, Mist

Pris 793 kr

copy of Roka Ryggsäck, Bantry B Sustainable Medium, Antique Pink

Pris 793 kr

Roka Ryggsäck, Bantry B Sustainable Medium, Antique Pink

Pris 793 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Sustainable Medium, Forest

Pris 793 kr

Roka Rygsæk, Finchley A Medium, Volcanic Red

Pris 793 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium, Carbon

Pris 793 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium, Marine

Pris 793 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium, Flax

Pris 793 kr

Roka Rygsæk, Finchley A Medium, Atomic Orange

Pris 793 kr

Roka Rygsæk, Finchley A Medium, Ash

Pris 793 kr
Visar 1-24 av 26 objekt