~

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Färg

Färg

Vi kan nog alla enas om att det finns många fördelar med att använda en bra ryggsäck, jämfört mot exempelvis en väska du slänger över axeln. Med en bra ryggsäck kan du bära mer, och du får en jämn viktfördelning. Och det finns många ryggor idag framtagna till kvinnor i riktigt fin design - här på sidan har du god möjlighet att hitta dig en snygg ryggsäck. 

Låt oss presentera vårt utbud, så ska vi se om du inte hittar en smart ryggsäck som passar dina behov. :)

Noga utvalt utbud av snygga ryggsäckar till dam

Här på Superlove har vi två märken med smarta ryggsäckar till dam som vi har handplockat för att passa in i vårt sortiment. När vi köper in nya ryggsäckar är det deras design och funktion vi har haft i fokus. De ska vara funktionella, snygga, hållbara och riktigt god potential att bli en älskad och favorit som används ofta. Många av ryggsäckarna har glada färger i snygga nyanser

Anette, vår inköpare (och delägare av Superlove), har också haft vår målgrupp i åtanke, och valt att ta in ryggsäckar anpassade till kvinnor. Det vill säga att om du explicit söker efter en liten ryggsäck till dam, finns här många att välja på. 

Köpa ryggsäck? Dessa väljer du mellan i vårt sortiment

De två märken av ryggsäckar till dam du köper här på Superlove är Rains Backpack Mini, samt Roka ryggsäckar i olika modeller. Vill du köpa en märkes ryggsäck är både danska Rains och brittiska Roka mycket bra alternativ. Bägge märken har flera positiva egenskaper gemensamt, men de är utseendemässigt väldigt olika, så du hittat säkert en snygg ryggsäck som tilltalar dig. 

Vattentät ryggsäck = en bra ryggsäck; Dessa har vi

I ett land som Sverige där det året runt är mycket nederbörd är egenskapen vattentät liksom en förutsättning för att en kunna ta orden “bra ryggsäck” i sin mun. Och se detta är något vi har lagt vikt på; en av de största fördelarna med väskorna från både Rains och Roka är nämligen att de är väderresistena. 

De snygga ryggsäckarna i sortimentet är vattentäta och tåliga tack vare högkvalitativa material. Roka ryggsäckar är tillverkade av kraftig nylon och canvas som effektivt skyddar dina tillhörigheter, medan Rains ryggsäckar är gjorda av polyuretan och polyester som är vattentäta på ett vattentryck upp till så mycket som 6000 mm. 

Flera snygga modeller av datorryggsäck till dam

Kanske är det bara jag, men visst ser många datorryggsäckar ut som något en stereotyp datanörd eller gamer har? Om du förstår vad jag menar, kan du på direkten vara säker på att sådana ryggsäckar hittar du inte här. I vårt sortiment hittar du datorryggsäckar till kvinnor med design och stil i fokus; faktiskt är det nog mer en snygg ryggsäck med datorfack. De är minst lika mycket en accessoar som tillför något till din stil, som det är en praktisk väska. Hursom, oavsett om du väljer en Rains ryggsäck eller en Roka har de plats till din laptop. 

Exempelvis Roka Canfield B är en datorväska 17 tum som kommer i flera färger. Modellen Roka Bantry C är en annan ryggsäck med datorfack med plats för en 15 tums dator eller mindre. Rains ryggsäck i modellen Backpack Mini är en datorryggsäck med plats för en mindre laptop på 13 tum.

Välj rätt ryggsäck

Ryggsäckar är en underbar uppfinning. Först och främst eftersom de inte ska bäras som en väska och därmed ger dig fria händer. Men också för att det ser smart och avslappnat ut. Ryggsäcken har en ungdomlighet och utomhuskänsla som många älskar. Det första du ska göra när du letar efter en ny ryggsäck är att fråga dig vad du ska använda den till? Om det är för din bärbara dator och några andra saker ska du se till att det är en ryggsäck med datorfack. Det är också vad man ibland kallar en ryggsäck med datorficka. Ett datorfack eller en datorficka är en innerficka i ryggsäcken som vanligtvis har lite extra skydd för att skydda din bärbara dator mot stötar. Om det är den sortens ryggsäck du är ute efter kan du nöja dig med en 10-liters ryggsäck. Det är en bekväm liten storlek. I jämförelse ligger en vanlig ryggsäck på 20 liter eller till och med 30 liter. Sådana stora ryggsäckar är väldigt bra ryggsäckar för shopping eller skola och sportkläder. Nästa fråga som du bör ställa dig själv är: Hur tänker du använda din ryggsäck? Ska du cykla med den? Eller spendera mycket tid utomhus? I så fall bör du se till att det är en regntät ryggsäck som modellerna från Rains och Rako. Om ryggsäcken inte är vattentät så kan du lyckligtvis köpa ett litet regntätt överdrag åt din väska som är rätt enkelt att använda. Slutligen ska du bestämma färg. Du kan välja en färg som är neutral, eller välja en färg som står i skarp kontrast till jackorna som du vanligtvis bär. Det finns fördelar med båda valen.

Ryggsäckar och funktionalitet

En ryggsäck ska vara praktisk och det betyder bland annat att den ska ha fickor. Många föredrar att ryggsäcken har en framficka med plats för plånbok eller mobiltelefon. Den fickan ska dessutom kunna stängas med en dragkedja eller med en rem så att innehållet inte trillar ut. En innerficka är ett alternativ eller komplement till framfickan. Där kan du exempelvis lägga ner dina solglasögon och nycklar. En annan viktig funktion i ryggsäcken är en rem eller ett handtag på toppen av den så att du kan bära ryggsäcken som en väska eller hänga upp den på en krok. Det är också viktigt att ha justerbara remmar så att du kan anpassa den till din kropp. På så sätt sitter ryggsäcken bättre på ryggen och känns lättare och mycket bekvämare att bära. Som en liten fotnot vill vi nämna att många producenter tillverkar veganska ryggsäckar. Naturligtvis säljer vi även den typen av ryggsäckar hos Superlove. Oavsett om din ryggsäck är svart, röd, rosa, gul eller blå så kommer den att följa med dig och bli en del av din stil.

Är du inte intresserad av ryggsäckar? Lyckligtvis har vi andra snygga väskor från smarta märken som Decadent, Redesigned och Mads Nørgaard. Vi har även vackra blusar från PBO och klänningar från Modström.

Ryggsäckar

Hos Superlove hittar du ett stort och spännande utbud av ryggsäckar i hög kvalitet från märken som Roka och Rains. Vi har ryggsäckar för alla ändamål och i många storlekar så du kan alltid hitta ryggsäcken du behöver. I vårt utbud hittar du dessutom veganska ryggsäckar. På jakt efter en snygg ryggsäck? Eller kanske mer specifikt att köpa en snygg ryggsäck till dam? Jamen så ska du kolla in dessa fina ryggsäckar med datorfack från Roka i glada färger och snygg design, samt Rains funktionella små ryggsäckar i minimalistiskt utförande. Snygga ryggsäckar är bara förnamnet! :D

Det finns 23 produkter.

Visar 1-23 av 23 objekt
Aktiva filter

Roka Ryggsäck, Canfield C Medium Sustainable, Moss Canvas

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Bantry B Sustainable, Lemon Nylon

Pris 917 kr

Roka Ryggsäck, Bantry B Sustainable, Burnt Orange Nylon

Pris 917 kr

Roka Ryggsäck, Bantry B Medium, Teal Nylon

Pris 917 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A sustainable, Mineral

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Canfield C Sustainable Medium, Airforce

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Canfield C Sustainable Medium, Atomic Orange

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Canfield C Sustainable Medium, Ash

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Canfield B Sustainable Nylon, Medium, Alloy

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Canfield B Sustainable Medium, Corn Nylon

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Sustainable Medium, Airforce

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Bantry B Sustainable Medium, Mist

Pris 917 kr

Roka Ryggsäck, Canfield B Sustainable Medium, Avocado

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Sustainable Medium, Mist

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Bantry B Sustainable Medium, Carbon

Pris 917 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Sustainable Medium, Forest

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Sustainable,Medium, Sienna

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium, Carbon

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium, Moss

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium, Marine

Pris 980 kr

Roka Ryggsäck, Finchley A Medium, Flax

Pris 980 kr

Roka Rygsæk, Finchley A Medium, Ash

Pris 980 kr
Visar 1-23 av 23 objekt