~

Filtrera på

I stickat från Sibin Linnebjerg möts det traditionella och moderna

Det danska märket etablerades år 1997 på bakgrund av en brinnande passion för stickat, och Sibin Linnebjerg har etablerat sig som en absolut expert på stickat. Sibin Linnebjergs vision är att skapa stickade produkter av exceptionell kvalitet med traditionella material och moderna inslag. Designen har sina rötter i den skandinaviska stilen med fokus på kvalitet, hållbarhet och tidlös design. Den tidlösa designen innebär att Sibin Linnebjergs stickade kläder balanserar mellan det klassiska och det moderna. Å ena sidan är silhuetter och utseendet traditionellt, å andra sidan leker Sibin Linnebjerg gärna med detaljer som exempelvis i skurningen och de stickade klädernas textur. Detta gör Sibin Linnebjergs stickade kläder unika och samtidigt enormt användbara.

 

En cardigan från Sibin Linnebjerg har nordisk kvalitet och karaktär

Den skandinaviska designen hamnar inte i bakvattnet med en cardigan från Sibin Linnebjerg: Designen är stilfull och enkel, bekväm och präglas av bra hantverk och kvalitetsmaterial. Du kan snabbt hitta din nya favoritcardigan bland Sibin Linnebjergs vår- och höstkollektioner, och den blir enkelt en del av din garderob som du inte vill vara utan. Sibin Linnebjerg ger dig stickat av mjuk och behaglig kvalitet, inte minst tack vare de utsökta materialen som de får från leverantörer i Skandinavien och Europa. Det är exempelvis merinoull, alpackaull och mohair som alla är typer av ull som är mjukare och finare än vanlig fårull. Den eleganta designen och de utsökta materialen skapar tillsammans en lyxig känsla och du kommer att älska att ha på dina stickade kläder från Sibin Linnebjerg om och om igen. Dessutom har ull de fantastiska egenskaperna av att vara temperaturreglerande, resistent mot lukt och andningsbart. På äkta nordiskt vis utstrålar Sibin Linnebjergs produkter avkoppling och komfort samtidigt som de lyckas att vara exklusiva. Detta gör det enkelt att stajla dina stickade kläder från Sibin Linnebjerg både upp och ner efter humör och behov.

 

Elegant eller avslappnat med Sibin Linnebjerg

Det finns inget bättre än kläder som du inte behöver en särskild anledning för att ha på dig, men som du enkelt kan kombinera med en outfit. Så är det med Sibin Linnebjergs stickade kläder. Du kan vara elegant med en fin cardigan över en vacker klänning från exempelvis PBO, Nümph eller Minus. Eller så kan du vara vardaglig med en mysig stickad blus över ett par klassiska jeans och coola sneakers från bland annat Woden eller Vagabond. Sibin Linnebjerg tillverkar cardigans i både korta och långa modeller som går ner över bakdelen. Hos Superlove älskar vi de vackra mönsterstickade sweatshirts och cardigans som ger Sibin Linnebjergs stilar en vacker textur. Och vi är särskilt glada över danska Sibin Linnebjerg eftersom märket ger dig mode av hög kvalitet som du enkelt kan göra till något eget, oavsett om du känner för chict eller ledigt. Vi har valt ut våra favoriter från Sibin Linnebjerg åt dig och erbjuder även stickade kläder från en mängd andra populära märken.

Sibin Linnebjerg

Danska Sibin Linnebjerg är känd för stickat av högsta kvalitet som kombinerar det traditionella och det moderna. Sibin Linnebjergs sköna cardigans, sweaters m.m. har tillverkats av utsökta material som skapar en mjuk och behaglig känsla av lyx. I Sibin Linnebjergs stilfulla kollektioner hittar du tidlösa stilar som du kan kombinera med eleganta eller avslappande stilar säsong efter säsong.

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt
Aktiva filter

Sibin Linnebjerg Cardigan, Mary Short, Teal

Pris 1 403 kr
Storlek : S M L XL

Sibin Linnebjerg Tröja, Katy, Melange Grey

Pris 1 826 kr
Storlek : S L
Visar 1-14 av 14 objekt