~

Filtrera på

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Six Ames

Six Ames är ett nytt designmärke som skapats av sex modeentusiaster. Med sina respektive talanger samarbetar dessa för att utveckla nya kollektioner som baseras på aktuella trender. Idén bakom märket har inspirerats av skandinavisk avslappnad enkelhet, självförtroende och feminism. Förutom dessa skandinaviska kännetecken inspireras Six Ames även av franska inslag från modevärlden. Detta modemärke står härmed för en kollektion som är en perfekt kombination av dagens modetrender och komfort.

De sex skaparna av det nya modemärket har var och en sina egna unika talanger. Dessa modeentusiaster har olika kompetenser, know-how och individuelle erfarenheter av modebranschen. Six Ames består av ett team som i tätt samarbete strävar efter att det bästa när det gäller design och passform kan komma till uttryck i deras kollektioner. Denna grupp av modeentusiaster arbetar genom hela processen, från design till produktion, med att utveckla Six Ames kläder baserade på de senaste trenderna och i de bästa kvaliteterna.

Namnet Six Ames ska uttalas på franska och betyder ”sex själar” efter det hängivna designerteamet. Tillsammans har de sex eldsjälarna skapat ett märke som kombinerar chic fransk livsstil med skandinaviskt hantverk och enkelhet.

Six Ames kläder för alla tillfällen

Kollektionen är fördelaktigt prissatt jämfört med andra motsvarande kvalitetskläder. Six Ames läckra urval av kläder kan användas såväl vardag som fest. Eftersom detta designmärke till perfektion kombinerar skandinavisk avslappnad enkelhet med franska modetrender har damkollektionen inslag som passar båda scenarier.

Du kan till exempel använda din Six Ames klänning både till vardags och till fest eftersom den varken är för fin eller för ledig för något av tillfällena. Den tjusiga Six Ames klänningen kan till exempel fås som en skjortklänning med enkla färger, eller med blommor som ger ett mer uppsluppet uttryck.

Om du väljer ett par byxor från Six Ames kommer du att uppleva en felfri kombination av komfort och elegans. Dina Six Ames byxor kommer att vara jättesköna att ha på sig, även om det inte syns på deras design. Du kan till exempel köpa ett par eleganta Six Ames byxor i ett lätt tyg med en fin satinrand som följer ned längs sidorna på benen. Satinranden och passformen ger dina nya favoritbyxor en enkel och samtidigt exklusiv design som passar både till vardag och fest. Materialen, som till exempel kan vara en mix av polyester och viskos, betyder att dina Six Ames byxor kommer att vara lika sköna att ha på sig som ett par pyjamasbyxor.

Hos Superlove.se hittar du ett stort urval kläder från Six Ames. Den fina Six Ames klänningen och de läckra byxorna från Six Ames är bara några exempel från delar av kollektionen, där märket visar sitt fantastiska hantverk. Hela den fantastiska kollektionen är utarbetad med teknik och omtanke om alla delar¬ – från idéstadiet till utarbetning av design, produktion och till att du har fått hem ditt paket.

Six Ames

Det danska märket Six Ames är skapat av sex modeentusiaster som med sina olika talanger utvecklar kollektioner som är trendbaserade, avslappnade och feminina. Six Ames – som betyder ”sex själar” på franska – kombinerar chic fransk livsstil med skandinaviskt hantverk och enkelhet.

Det finns 30 produkter.

Visar 1-30 av 30 objekt
Aktiva filter

Six Ames Tröja, Moi, Silver Lake Blue

Pris 2 108 kr
Storlek : S M L

Six Ames Tröja, Moi, Dusty Blue

Baspris 1 967 kr Pris 983 kr
Storlek : L

Six Ámes Klänning, Coleena Print, Graphic Flower Field

Baspris 1 685 kr Pris 842 kr
Storlek : 40

Six Ames Tröja, Moi Stripe, Fall Stripe

Baspris 1 967 kr Pris 983 kr
Storlek : M
Visar 1-30 av 30 objekt