~

Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Galen i skor

Platta skor. Höga skor. Praktiska skor. Festskor. Alla typer av skor är helt enkelt sköna. Och här på Superlove tror vi faktiskt att man inte kan få tillräckligt av skor. Ett par skor kan stila upp din outfit - eller ner. Ett par enkla jeans ser plötsligt eleganta ut med ett par chica sandaler från Chie Mihara eller Woden. Och en aningen tråkig svart klänning får plötsligt en trendig look med ett par färgglada sandaler från Teva eller ett par avslappnade flip-flops från Reef. Och nu ska vi tala om sneakers. Sneakers kan användas till allt. Det är skon som du inte kan förbise. Det fanns en tid då sneakers ansågs för att vara sportskor. Men den tiden är över. Numera kan du matcha ett par coola sneakers från New Balance eller Woden med en kostym och bli en symbol för avslappnat mode. Vi har ett stort utbud av sneakers. Vi har röda sneakers, gula sneakers, blå sneakers, gröna sneakers, rosa sneakers. Ja, vi kan hålla på hela dagen. Det coola med sneakers är att de både är sköna att ha på sig och samtidigt snygga. Som du säkert kan märka så är sneakers en av våra favoritskor och våra kunder är lyckligtvis eniga med oss. Vi säljer mängder av skor hos Superlove och vi älskar när våra kunder kommer tillbaka gång på gång.

Damskor - kvalitet lönar sig!

Det är ingen hemlighet att Superlove är mycket passionerad av design, kvalitet och pris. Låt oss bara kalla det den heliga treenigheten som måste vara på plats innan vi säger ja till en ny produkt. Därför kan du vara helt säker på att när sneakers från Boden eller New Balance har funnit sin väg till vår webbshop så är det för att det är skor som både är snygga och sköna att ha på sig. Väl och märk till ett pris som du har råd med. Detsamma gäller när det kommer till varumärken som Chie Mihara. Chie Mihara är kända för sina snygga skor och den höga kvaliteten. Dessa skor är ett sant nöje för dina fötter. Det är ett par skor som du kan ha på dig hela dagen utan att vilja ta av dem. Men skofesten slutar inte där. Vi har även skor och stövlar från modemärket Bukela som har gör de hetaste stövlarna i rätt militär look. En stövel som kan användas både till vardag och fest. Det är läderstövlar av bästa kvalitet till ett överkomligt pris. De smarta sulorna gör det möjligt att bara gå och gå. Vi älskar dem! Vi ska inte heller glömma skor från märken som Birkenstock. Den ikoniska klassikern som du ser överallt på gatorna. Alla kvinnor förtjänar ett par klassiska Birkenstock. Hos Superlove hittar du ett stort urval av Birkenstock. Dessutom hittar du sandaler från Reef. Den ursprungliga strandsandalen som fortfarande står överst på önskelistan hos många kvinnor. Och sist men inte minst - sandaler från Teva och LBDK. Sandaler som är som en dröm att ha på sig. Ja, tack för fina skor!

Du är kanske intresserad av något annat än skor? Webbshoppen är lyckligtvis fylld med de mest underbara produkterna. Vad sägs om något till hemmet? Under inredning hittar du ett jättestort urval av glas, plädar, kuddar och keramik från populära märken som Bloomingville, HK Living, Orla Kiely och Superliving.

Skor

Vissa säger att man aldrig kan få nog med skor. Och vi tenderar att hålla med om det. Skor är fantastiska! Hos Superlove älskar vi skor av alla slag. Vi har en mängd snygga modeller från starka varumärken som Boden, New Balance, Birkenstock och Chie Mihara.

Det finns 89 produkter.

Visar 1-60 av 89 objekt
Aktiva filter

Reef Flip-Flops, Cushion Strand, Olive

Pris 776 kr
Storlek : 37.5 38.5

Reef Flip-Flops, Cushion Strand, Rose

Pris 776 kr
Storlek : 36 37.5 38.5 40

Reef Flip-Flops, Sandy, Black/Black

Pris 494 kr
Storlek : 36 37.5 38.5 40 41

Reef Flip-Flops, Ginger, Black/Black

Pris 494 kr
Storlek : 36 38.5 41

Reef Flip-Flops, Spring Woven, Rose

Pris 635 kr
Storlek : 36 40 37/38 38/39

Reef Sandaler, Spring Woven, Pebble

Pris 635 kr
Storlek : 41

LBDK Sandaler, Flet Sandal, Cuero

Baspris 980 kr Pris 686 kr
Storlek : 37

LBDK Sandaler, Sandal med rem & korksula, Dk Green

Baspris 980 kr Pris 686 kr
Storlek : 36

LBDK Sandaler, Eva Asymmetrisk, E1125, Black

Baspris 839 kr Pris 587 kr
Storlek : 39

LBDK Sandaler, Eva Asymmetrisk, E1125, Cuero

Baspris 839 kr Pris 587 kr
Storlek : 36

Woden Sneakers, Nora III, Pelican

Baspris 980 kr Pris 490 kr
Storlek : 36 37 41
Visar 1-60 av 89 objekt