Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Från elitidrott till toppmode

Vårt sätt att använda sneakers har genomgått något av en revolution under de senaste 100 åren. Sneakers utvecklades ursprungligen som sportskor för elitidrottare. I början var de ganska obekväma och opraktiska att gå med. Men allt eftersom skoindustrin fick upp ögonen för gummi, så blev gummiskor, som de kallades då, mycket bättre. Sportmärken som Vans, Converse, New Balance och Adidas blev ledsagarna i förhållande till en föråldrad teknik och sakta men säkert rörde vi oss mot de sneakers som vi känner till idag. Kända idrottare tog till sig skorna och plötsligt började de att bli mode. Under 1960-talet började studenterna i USA att gå med en enklare form av sneakers och därifrån hoppar vi fram till 80-talet, då sneakers plötsligt blev ett toppmode. Nike befinner sig under dessa år på topp och människor köade framför butikerna för att få tag i den senaste modellen. Trots detta utvecklades sneakers fortfarande i första hand för sport och detta innebar att utseendet fortfarande var lite klumpigt. I början av 2000-talet hoppar sneakers ut ur garderoben som en helt egen sko. Den utvecklas nu för en äkta "street look" och även om komforten fortfarande är i topp så finns det nu ett helt annat fokus på design, material och färger.

De bästa skorna i skåpet

Idag är ett par sneakers inte bara skor som man ska gå runt med. De uttrycker din stil i lika hög grad som resten av din outfit. Sneakers har kommit in från kylan och nu ser man dem både på den röda mattan och på promenaden. Mångfalden inom designen av sneakers har exploderat. Sneakers finns i läckra färger med smarta detaljer. De klassiska vita sneakers har också i hög grad fått uppleva en renässans. Det är ett stensäkert val som aldrig kan bli fel. Men ett enda par sneakers är naturligtvis inte tillräckligt när du kan få tuffa rosa sneakers eller vackra ockrafärgade sneakers. Inte att förglömma är sneakers med metalleffekter eller ormskinnslook. Ja, vi kan fortsätta att prata på om dem. Det är helt enkelt svårt att säga nej när det finns så många läckra sneakers. 

Läckra sneakers från Woden

Hos Superlove i Köpenhamn har vi haft turen att få sälja läckra sneakers för kvinnor från Woden i vår butik på Nørregade och på nätet. Woden är ett danskt skomärke som startades av två vänner med en passion för skor och sneakers i 2013. Hos Woden handlade det från början om att göra sneakers av hög kvalitet som också utstrålade massor av personlighet och stil. Samtidigt skulle det vara bekvämt att ha på sig ett par sneakers från Woden och därför ger alla modeller en riktigt bra stöd för foten, medan de stötdämpande sulorna av kork med inbyggda hål håller fötterna fräscha och luktfria hela dagen lång. Här hos Superlove har vi sedan länge överlämnat oss till dem och vi erkänner att vi är stora fans av sneakers från Woden. 

See also our many other stylish shoes for women and sandals from Woden or some of the super popular sandals from Teva .

 

Sneakers

Finns det något bättre än nya sneakers? Hos Superlove är vi galna i sneakers eftersom de kan användas till nästan vad som helst. Matcha dem med en kostym på jobbet, till klänningen eller ett par jeans på fritiden. Sneakers ser bra ut till allt och de är bekväma att ha på sig. Här i webbshoppen hittar du ett stort utbud av stora sneakers i härliga färger från klassiska vita sneakers till snygga och tuffa svarta.

Det finns 36 produkter.

Visar 1-24 av 36 objekt
Aktiva filter

Woden Sneakers, Ydun Suede Mesh II, Soft Pink

Baspris 867 kr Pris 520 kr
Storlek : 36 42

Woden Sneakers, Ydun Suede Mesh II, Lemongrass

Baspris 867 kr Pris 520 kr
Storlek : 36 37 39 41

Woden Sneakers, Nora III Leather, Ice Blue

Baspris 927 kr Pris 556 kr
Storlek : 36

Woden Sneakers, Nora III, Desert Sage

Baspris 927 kr Pris 556 kr
Storlek : 36 37 38 39 40

Woden Sneakers, Ydun Pearl II, Pelican

Baspris 1 133 kr Pris 680 kr
Storlek : 37 38

Woden Sneakers, Ydun Fifty, Chili

Baspris 1 060 kr Pris 636 kr
Storlek : 37 40 41
Visar 1-24 av 36 objekt