~

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Ingen sol utan solglasögon

Solglasögonens viktigaste uppgift är att skydda dina ögon mot solen, men det gör absolut ingenting att de samtidigt ser coola ut. Som namnet antyder används solglasögon för att skydda oss mot solen och mer exakt mot solens skadliga UV-strålar. Precis som att vår hud måste skyddas mot för mycket sol med hjälp av solkräm i hög faktor så måste våra ögon också skyddas mot solen. Detta beror på att solstrålar kan skada både våra hornhinnor och näthinnor. Om för mycket ofiltrerat solljus skadar dina ögon så kan du utveckla allvarliga ögonsjukdomar som i sin tur kan leda till fullständig blindhet eller till och med cancer. Och ju yngre du är, desto mer skadlig kan solens strålar vara för dina ögon. Solljus kan dessutom leda till både grå starr och nedbrytning av näthinnan. Ja, förlåt om jag skrämmer dig, men det är alltså sant. Trots att solen är vacker och härlig så är den också farlig. Det är därför som solglasögon är en så bra idé. Ja, de är faktiskt ett måste! Utöver det hälsoskyddande elementet så hjälper solglasögonen dig också att navigera bättre i världen. Du blir exempelvis en bättre förare när vintersolen står lågt eller sommarsolen bländar dig om du bär solglasögon. Om du är på resa så kommer du dessutom kunna uppleva din omgivning utan att bli bländad och kommer inte att trampa fel. Solens strålar kan även utlösa huvudvärk. Oavsett om du sitter på ett utomhuskafé, ligger på stranden eller arbetar i trädgården så ska du ta på dig dina solglasögon. Fast kom ihåg att försäkra dig att solglasögonen faktiskt skyddar mot skadliga strålar. Så köp aldrig ett par billiga solglasögon på en bensinstation. Det är alldeles för riskabelt. Alla solglasögon i Superloves webbshop skyddar dig mot UV-strålar!

Smarta och coola solglasögon

Solglasögon är naturligtvis mycket mer än bara bra för hälsan. Solglasögon är både snygga och klädsamma. Vi har alla sett filmen med den snygga killen som stiger in med tufft hår och heta solglasögon. Eller den vackra kvinna som kör i en helläcker bil med de snyggaste solglasögonen som dessutom utstrålar massor av stil. Tänk bara på en film som Top Gun och vi vågar nästan slå vad om du samtidigt ser Tom Cruise i sina ikoniska solglasögon på motorcykeln. Steve McQueen, Jack Nicholson och Susan Sarandon har alla spelat roller som skapat kult av deras solglasögon. Det är helt enkelt bara något speciellt med solglasögon som kastar lite glans över alla. Solglasögon har helt enkelt så mycket potential. De kan lyfta vilken look som helst. Därför tycker vi också att du ska ta dig tid att välja rätt solglasögon. Hos Superlove hittar du ett stort utbud av snygga solglasögon för bra priser från Izipizi och A Kjærbede och därmed kan du enkelt hitta en båge som passar dig på bästa sätt.

Välj rätt båge på dina solglasögon

Hos Superlove hittar du en mängd snygga bågar. Vi har tuffa solglasögon. Vi har klassiska solglasögon. Och vi har moderna bågar. Du hittar allt hos oss. Hur väljer du rätt solglasögon? Om du är mycket ljushyad så välj en ljusare båge. Annars kan glasögonen bli för dominanta. En modell som D Sun in Light Tortoise från Izipizi är bra för ljusare hudtyper. Om du är mörkhyad bör du istället välja distinkta solglasögon, annars riskerar du att bågen försvinner lite. Bågens form ska dessutom passa din ansiktsform. Om ansiktet är trekantigt eller hjärtformat ska man välja en båge som är markerad längst upp. Exempelvis bågen Hornet från A Kjærbede. Om ditt ansikte är runt ska du undvika helt runda bågar. Gå istället för en snygg båge som Bate från A Kjærbede eller I Sun från Izipizi. Och kom ihåg att alla våra solglasögon skyddar mot UV-strålar!

Letade du inte efter solglasögon. Lyckligtvis har vi mycket annat att erbjuda. Vad sägs om något helt annat som de hetaste små skålarna av keramik och mycket mer från HK Living? Eller den finaste pläden med fransar och kuddar eller ljusstakar från Bloomingville?

Solglasögon

Glöm inte solglasögonen! Hos Superlove älskar vi solglasögon och har noggrant valt ut ett brett sortiment av snygga bågar från populära märken som Izipizi och A Kjærbede. Hitta helt rätt solglasögon här!

Det finns 33 produkter.

Visar 1-33 av 33 objekt
Aktiva filter
Visar 1-33 av 33 objekt