~

Filtrera på

Sköna stickade västar

Du har förmodligen redan lagt märke till alla snygga, stickade västar som syns i gatubilden. Du har kanske till och med tänkt: Det är en skön look! Stickade västar i många olika vackra designer och färger är utan tvekan en av de starkaste modetrenderna under senare år. Det finns flera goda skäl för detta. Först och främst kan du bära en stickad väst med kläderna som du redan har. Du behöver alltså inte storma ut och köpa en helt ny outfit. Kombinera istället en klassisk vit skjorta med en lång stickad väst i svart, brunt, lila, rosa, ljusblått, gult, grönt eller beige - och skapa på så sätt en helt ny, avslappnad look. För det andra kan stickade västar användas på en myriad olika sätt. Du kan bära den stickade västen på kontoret tillsammans med en fin blus. Eller med en t-shirt under helgen. En stickad väst är genial eftersom möjligheterna är otaliga. Stickade västar för kvinnor är både retro och moderna och har därför fått en älskad plats i garderoben hos många kvinnor. Stickade västar passar nämligen alla oavsett stil och ålder.

Stickade västar är inne

När den olympiska stjärnan Tom Daley vann sin fjärde olympiska medalj så var det inte hans suveräna hopp eller de små simbyxorna som skapade rubriker. Nej, det var däremot hans stickade kläder. Stickat har aldrig varit hetare än nu. Och därför är det inte heller förvånande att stickade västar är en av de mest populära kategorierna hos oss. Hos Superlove hittar du ett stort utbud av snygga stickade västar från populära märken som alltid levererar förträffliga designer och superb kvalitet. Från modemärken som Six Ames eller Basic Apparel hittar du stickade västar med rullkrage och stickade västar med V-ringning. De danska klädmärkena Nümph, Minus och Modström har också några starka bud på moderiktiga stickade västar i olika längder. Kort sagt finns det stickade västar för alla smaker. Stickade västar av ull utan ärmar eller stickade västar med rund hals i snygga färger som passar nästan alla klädstilar. Ett smart sätt att bära en stickad väst på är över en klänning. Genom att kombinera stickat med en klänning får du klänningen till att se mer avslappnad och ungdomlig ut. Därmed kan du förnya en gammal klänning på mindre än en minut.

Förnya din garderob med en stickad väst

En stickad väst är förmodligen det snabbaste sättet att uppdatera din garderob på. Du kan exempelvis använda en snygg, rustik stickad väst med rullkrage tillsammans med en vanlig blus och plötsligt få en outfit som ser helt ny ut. En lång stickad väst kan användas med en sidenblus som du kanske tycker är lite för fin och på så sätt ge nytt liv åt ett gammalt plagg. Stickade västar kan lyfta en outfit. Men en stickad väst kan du också få den att bli mer avslappnad. Stickade västar finns i många olika versioner. Man hittar både de klassiska västarna och mer rustika sådana. Glöm inte heller att stickade västar är lysande året runt. Stickade västar är ju varma. Därför är de ett självklart val på hösten och vintern. Eller som en slags ytterklädsel på sommaren. En stickad väst är verkligen användbar!

Hittade du inte det som du letade efter? Vi har massor av andra läckra saker att erbjuda dig. Vad sägs om några av de fantastiskt sköna stickade plaggen från Lollys Laundry eller King Louie? Hos oss hittar du även stickade plagg med exakt rätt retrolook samt äkta klassiker. Vi har även snygga stövlar i militär look och chelseakängor från Bukela och Vagabond.

Stickade västar

En av de största modetrenderna under senare år är den stickade västen. Stickade västar kan vara eleganta, klassiska och mysiga. Hos Superlove hittar du ett stort utbud av stickade västar från härliga märken som Modström, Sibin Linnebjerg och Nümph.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt
Aktiva filter

Nümph Väst, Nuallis Vest, Marlin

Baspris 917 kr Pris 458 kr
Storlek : M
Visar 1-1 av 1 objekt