Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Färg

Färg

Gillar du dansk design och dansk inredning är Superliving ett märke som inte ska gå dig förbi! Superliving fokuserar på modern retrodesign, och erbjuder ett sortiment med bland annat danska designlampor, danskt porslin och dansk inredning.
Du köper hela Superlivings utbud av heminredning online här på Superlove.se, och vi ser alltid till att fylla på så fort en vara blir slutsåld. Bakom Superliving står nämligen samma gifta designerpar som driver Superlove, Jesper Binger och Anette Stabel Hansen.
Vill du köpa lampor online, dansk design och dansk inredning till vettigt pris är Superliving sidan för dig.

Superlove.se är en dansk inredningsbutik på nätet

Som ett komplement till det övriga sortimentet i webbshopen är dansk inredning en viktig pelare. Design, färg och material är nyckelord bland heminredningen.
Precis som med hela utbudet på Superlove.se kan du se att det är skandinavisk design och nordiska influenser bakom utformningen av produkterna från Superliving. Det är i första hand färgerna som skvallrar om att det är 50- och 60-talet som har inspirerat till designen av märkets danska lampor och de grafiska mönstren på porslinet. Det ger en härlig känsla av dansk lantlig inredning, och blir ett perfekt inslag i ett modernt hem.
I sortimentet från Superliving hittar du ljusstakar, textil, brickor, krukor, bokstäver till inredning, tokpopulärt retro porslin, knoppar, kökstillbehör, och framförallt snygga lampor.

Spanar du efter en dansk design lampa? Se här!

Superliving har redan gjort sig kända på den svenska marknaden för sina lampor i dansk design. Det finns flera stilar att välja mellan, både retro lampor och moderna lampor, det finns flera storlekar och flera olika färger.
Välj mellan taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor. Lamporna kan användas som sovrumslampa, kökslampa, sänglampa, lampor till vardagsrummet, matsalen, som läslampa, hallampa, lampa i barnrummet - you name it, det är faktiskt bara fantasin som sätter gränser.  
Utöver en distinktion mellan retro och modernt kan du urskilja att Superlivings danska designlampor är minimalistiska och stilrena, gjorda i flera typer av former. Du väljer mellan mattlackerade lampor med mässingsdetaljer, guldlampor i borstad metall, kromade lampor och blanklackerade, färgglada lampor som sätter piff på rummet. Oavsett vilken färg du vill addera till din inredning hittar du säkert en nyans som tilltalar dig i sortimentet. Här finns alltifrån rosa lampor till knallorangea, kort och gott större delen av färgskalan.

Danskt porslin från Superliving

Det retroinspirerade porslinet i fräscha färger är en annan av bästsäljarna från Superliving. Välj mellan olika mönster och färger och sätt samman en hel servis efter tycke och smak. Du köper till exempel kaffekoppar och temuggar, assietter och skålar från Superlivings serier Olivia och Amanda.
En stor fördel med Superlivings porslin är att det tål både maskindisk och att användas i micro. Skulle olyckan ändå vara framme kan du alltid komplettera, här på Superlove.se hittar du alltid Superlivings porslin.
Precis som klassiskt svenskt och danskt porslin var förr, är Superlivings servisdelar prydda med grafiska mönster i pigga retrofärger. Oavsett om du har ett modernt hem i ljus och fräsch tappning, eller shabby chic stil med lantlig inredning, kommer porslinet från Superliving garanterat ge ett färgglatt lyft.
Och även om Superliving är dansk design, tar det liksom fram känslan av att det ska användas när det serveras svensk fika, som hos mormor när jag var barn på 90-talet; hembakta kanelbullar, väldoftande kaffe, jordgubbstårta eller kanske äppelpaj. Känner du det också?

Superliving

Danska designlampor och danskt porslin i retrostil - två av bästsäljarna från danska inredningsmärket Superliving.
Oavsett om du vill köpa danskdesignade lampor online eller dansk inredning, är Superlove webshoppen du ska vända dig till. :)

Det finns 224 produkter.

Visar 1-24 av 224 objekt
Aktiva filter
Visar 1-24 av 224 objekt