Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Färg

Färg

Gillar du dansk design och dansk inredning är Superliving ett märke som inte ska gå dig förbi! Superliving fokuserar på modern retrodesign, och erbjuder ett sortiment med bland annat danska designlampor, danskt porslin och dansk inredning.
Du köper hela Superlivings utbud av heminredning online här på Superlove.se, och vi ser alltid till att fylla på så fort en vara blir slutsåld. Bakom Superliving står nämligen samma gifta designerpar som driver Superlove, Jesper Binger och Anette Stabel Hansen.
Vill du köpa lampor online, dansk design och dansk inredning till vettigt pris är Superliving sidan för dig.

Superlove.se är en dansk inredningsbutik på nätet

Som ett komplement till det övriga sortimentet i webbshopen är dansk inredning en viktig pelare. Design, färg och material är nyckelord bland heminredningen.
Precis som med hela utbudet på Superlove.se kan du se att det är skandinavisk design och nordiska influenser bakom utformningen av produkterna från Superliving. Det är i första hand färgerna som skvallrar om att det är 50- och 60-talet som har inspirerat till designen av märkets danska lampor och de grafiska mönstren på porslinet. Det ger en härlig känsla av dansk lantlig inredning, och blir ett perfekt inslag i ett modernt hem.
I sortimentet från Superliving hittar du ljusstakar, textil, brickor, krukor, bokstäver till inredning, tokpopulärt retro porslin, knoppar, kökstillbehör, och framförallt snygga lampor.

Spanar du efter en dansk design lampa? Se här!

Superliving har redan gjort sig kända på den svenska marknaden för sina lampor i dansk design. Det finns flera stilar att välja mellan, både retro lampor och moderna lampor, det finns flera storlekar och flera olika färger.
Välj mellan taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor. Lamporna kan användas som sovrumslampa, kökslampa, sänglampa, lampor till vardagsrummet, matsalen, som läslampa, hallampa, lampa i barnrummet - you name it, det är faktiskt bara fantasin som sätter gränser.  
Utöver en distinktion mellan retro och modernt kan du urskilja att Superlivings danska designlampor är minimalistiska och stilrena, gjorda i flera typer av former. Du väljer mellan mattlackerade lampor med mässingsdetaljer, guldlampor i borstad metall, kromade lampor och blanklackerade, färgglada lampor som sätter piff på rummet. Oavsett vilken färg du vill addera till din inredning hittar du säkert en nyans som tilltalar dig i sortimentet. Här finns alltifrån rosa lampor till knallorangea, kort och gott större delen av färgskalan.

Danskt porslin från Superliving

Det retroinspirerade porslinet i fräscha färger är en annan av bästsäljarna från Superliving. Välj mellan olika mönster och färger och sätt samman en hel servis efter tycke och smak. Du köper till exempel kaffekoppar och temuggar, assietter och skålar från Superlivings serier Olivia och Amanda.
En stor fördel med Superlivings porslin är att det tål både maskindisk och att användas i micro. Skulle olyckan ändå vara framme kan du alltid komplettera, här på Superlove.se hittar du alltid Superlivings porslin.
Precis som klassiskt svenskt och danskt porslin var förr, är Superlivings servisdelar prydda med grafiska mönster i pigga retrofärger. Oavsett om du har ett modernt hem i ljus och fräsch tappning, eller shabby chic stil med lantlig inredning, kommer porslinet från Superliving garanterat ge ett färgglatt lyft.
Och även om Superliving är dansk design, tar det liksom fram känslan av att det ska användas när det serveras svensk fika, som hos mormor när jag var barn på 90-talet; hembakta kanelbullar, väldoftande kaffe, jordgubbstårta eller kanske äppelpaj. Känner du det också?

Superliving

Danska designlampor och danskt porslin i retrostil - två av bästsäljarna från danska inredningsmärket Superliving.
Oavsett om du vill köpa danskdesignade lampor online eller dansk inredning, är Superlove webshoppen du ska vända dig till. :)

Det finns 253 produkter.

Visar 1-24 av 253 objekt
Aktiva filter

Superliving Bordslampa Dynamo Anniversary, Mixed

Baspris 733 kr Pris 660 kr

Superliving Bordslampa Dynamo Anniversary, Pastell

Baspris 733 kr Pris 660 kr

Superliving, Big Dynamo Taklampa, Bright White

Baspris 1 133 kr Pris 793 kr

Superliving Bordslampa, Bubble, Dark Green

Baspris 1 000 kr Pris 700 kr

Superliving Bordslampa, Bubble, Dark Blue

Baspris 1 000 kr Pris 700 kr

Superliving Bordslampa, Bubble, Real Black

Baspris 1 000 kr Pris 700 kr

Superliving Bordslampa, Bubble, Whisper White

Baspris 1 000 kr Pris 700 kr

Superliving Bordslampa, Bubble, Rose

Baspris 1 000 kr Pris 700 kr

Superliving Sänglampa Urban Short Wall, Olive

Baspris 800 kr Pris 720 kr

Superliving Sänglampa Urban Short Wall, Whisper White

Baspris 800 kr Pris 720 kr

Superliving Sänglampa Urban Short Wall, Misty Green

Baspris 800 kr Pris 720 kr

Superliving Sänglampa Urban Short Wall, Mineral Blue

Baspris 800 kr Pris 720 kr

Superliving Sänglampa Urban Short Wall, Real Black

Baspris 800 kr Pris 720 kr

Superliving Taklampa Urban Pendant, Olive

Baspris 933 kr Pris 840 kr

Superliving Taklampa Urban Wide, Olive

Baspris 1 267 kr Pris 1 140 kr

Superliving Bordslampa, Dynamo 345, Mustard

Baspris 667 kr Pris 600 kr

Superliving Vägglampa Dynamo Short, Mat Mustard

Baspris 600 kr Pris 540 kr

Superliving Vägglampa Mat Dynamo 345, Mustard

Baspris 667 kr Pris 600 kr

Superliving Golvlampa, Dynamo Mat, Light Grey

Baspris 1 327 kr Pris 1 194 kr

Superliving Bordslampa Twist, Real Black

Baspris 1 267 kr Pris 887 kr

Superliving Bordslampa Twist, Rose

Baspris 1 267 kr Pris 887 kr

Superliving Bordslampa Twist, Whisper White

Baspris 1 267 kr Pris 887 kr

Superliving Taklampa Small Bubble, Real Black

Baspris 800 kr Pris 560 kr
Visar 1-24 av 253 objekt