Filtrera på

Pris

Pris

Färg

Färg

Hur skapar man mys?

Känner du igen det där med att man går in i ett hem och det är bara inte mysigt? Orsaken kan mycket väl vara det kalla ljuset från taklamporna. En taklampa ska nämligen inte bara lysa upp rummet. Den ska också bidra till att skapa mys och atmosfär. Hos Superlove är vi galna i snygga taklampor och har därför letat upp de bästa för vårt sortiment. Taklampor som både är snygga och till ett pris som inte tömmer plånboken. Oavsett om du letar efter en taklampa till vardagsrummet, matbordet eller köket så hittar du ett stort utbud av lampor hos oss. Vi har snygga taklampor i vitt, i klassisk stil med metalliska inneslutningar och även lampor i snygga metaller som mässing. Färgerna varierar från ljusrosa till klargrönt. Vi har taklampor i en värld av vackra färger som passar alla hem.

Taklampor från Superliving

Superliving är ett danskt märke som tillverkar några riktigt snygga taklampor. Märket har sin helt egna stil. Designen har inspirerats av den stilrena danska stilen och till denna har de tillfört en cool modern twist. Resultatet är fantastiskt. Färgpaletten är på samma gång både klassisk och trendig och du hittar lampor i ett brett spektrum av olika färger och storlekar. Superliving står för en helt unik stilkombination som inte ses hos andra. Det var också det som vi föll för. Med den här typen av lampa kan du ge lite mer karaktär och klass åt ditt hem på ett snabbt och enkelt sätt. Lamporna kan däremot mycket mer än bara att se bra ut. Kvaliteten av lamporna från Superliving är också unik. Man har lagt mycket uppmärksamhet åt detaljerna och designen är genomtänkt. Ett bra exempel är den fint perforerade lampskärmen som bryter ljusets kant och skapar ett mjukare ljus i rummet. Eller den silkesmatta finishen som på de vackra lamporna Bubble. Där har det som namnet antyder inspirerats av bubblor. Den höga kvaliteten hittas också i metalldetaljerna som är signaturen för Superliving. 

Hur väljer man rätt taklampa?

Om du letar efter en ny taklampa så är du kanske inte helt säker på hur man hittar rätt lampa? Det viktigaste är att du förstår syftet med lampan. Ska taklampan exempelvis lysa upp matbordet så är det viktigt att den lyser starkast direkt över bordet - och inte i en cirkel ut i rummet. Det samma gäller taklampor för köket och kökslamporna ovanför köksbordet. Här är det återigen viktigt att ljuskällan pekar mot bordet. Det är ju där som den ska arbeta. Behöver du en taklampa som i allmänhet lyster upp rummet så ska du leta efter en lampa där ljuskällan sprids ut. Och glöm slutligen inte belysningen i hörn och krokar. Det är den typen av belysning som hjälper till att lysa upp ett rum på ett mysigt sätt.

Hos Superlove har vi många spännande lampor utöver taklampor. Du kommer alltså även att hitta snygga bordslampor, golvlampor och vägglampor. Hos oss hittar du enkelt lamporna som ser till att ditt hem blir både mysigt, trevligt och upplyst.

Taklampor

Rätt taklampor bidrar till att göra ditt hem mysigt och stiligt. Shoppa i vårt stora utbud av retro taklampor till bra priser från några av de bästa märkena. Vi har lampor av metall och de snyggaste färgerna från bra märken som Superliving.

Det finns 78 produkter.

Visar 1-24 av 78 objekt
Aktiva filter

Superliving Taklampa Urban Wide, Amber

Pris 1 333 kr

Superliving Taklampa Urban Wide, Rouge

Pris 1 333 kr

Superliving Taklampa Urban Pendant, Amber

Pris 1 000 kr

Superliving Taklampa Urban Pendant, Rouge

Pris 1 000 kr

Superliving Taklampa Mini Urban, Amber

Pris 750 kr

Superliving Taklampa Mini Urban, Rouge

Pris 750 kr

Superliving Taklampa, Dynamo Lamp, Mustard

Pris 820 kr

Superliving Taklampa, Mini Dynamo, Mustard

Pris 650 kr
Visar 1-24 av 78 objekt