~

Filtrera på

Västar: Både snygga och praktiska

Det är inte alltid att mode och praktik går hand i hand. Men när det kommer till västen så är det precis det som är fallet. Den långa västen utan ärmar är exempelvis perfekt med en fleecejacka eller stickad tröja. Du ser både snygg ut och håller samtidigt värmen. Västen är dessutom så lång att du kan sitta på den för att inte bli kall. Det är idealiskt om du sitter på en bänk och njuter av en kopp kaffe eller dricker lite vatten ur termosen från Lund London. Västen kan också användas med en blus eller skjorta. Västen är helt enkelt den perfekta övergångsjackan mellan årstiderna. De chica långa västarna är ofta lätt vadderade och sydda i fält. Färgerna är neutrala. En väst kommer därför normalt att ha färger som armégrönt, olivgrönt eller svart. På så sätt kan en lång damväst användas med alla typer av kläder oavsett om det är jeans eller kostym. Den vadderade långa västen och jackor är också perfekt tillsammans med en praktisk ryggsäck eller en snygg axelväska. Glöm inte heller att stajla den flotta, långa vadderade västen med en snygg stickad mössa när det är kallt. 

Den quiltade västen

Den quiltade västen i ljusa, färgglada mönster har fått en sann nypremiär. Den kan användas över en enfärgad blus och skapar snabbt en läcker look. Den quiltade västen är perfekt med ett par jeans eller en kjol. Lägg till ett par färgglada sneakers eller stadiga stövlar och du kan pricka av för looken streetsmart. Några quiltade västar kan vändas ut och in. Det ger dig helt enkelt två västar i en! Den ena sidan har normalt en underbart, färgglatt tryck. Den andra kommer att vara enfärgad. Den quiltade västen utstrålar ren retrostil. Och den looken är superhet i år igen. Det är samtidigt en look som piffar upp din garderob oavsett om du är 20, 40 eller 60 år.

Dunvästen. Den populära klassikern

Om du någon gång haft en dunväst så förstår du varför den är så högt älskad. Dunvästen är fortfarande en del av modescenen eftersom den är både praktisk och varm. Och dessutom är den samtidigt lätt och smart. Får du en fläck på den så tvättas den snabbt i tvättmaskinen. Vissa modeller är dessutom figurformade så dunvästen understryker de kvinnliga formerna och får dig att utstråla feminin styrka. Dunvästen ser också bra ut med en stickad tröja. Både med den helt klassiska stickade tröjan och de mer funkiga stickade tröjorna från märken som Lollys Laundry och Sibin Linnebjerg.

Är västar inte är exakt det som du hade i åtanke? Då har vi här hos Superlove lyckligtvis många andra snygga kläder. Vad sägs om en supersnygg och ultralätt dunjacka från Parajumpers? Eller en skön och trendig Thermo Coat från den danska klädmärket Danefæ

Västar

Västar är en av de snyggaste och hetaste trenderna i år. Oavsett om du tar en promenad i skogen eller längs gågatan så kommer du se trendsättare som luftar sina snygga västar. Hos Superlove är vi naturligtvis med på modet. Hos oss hittar du både långa västar, korta stickade västar, dunvästar och quiltade västar från läckra märken som Mads Nørgaard, Basic Apparel, Modström, Nümph och Lollys Laundry.

Ursäkta olägenheten.

Sök igen